ForretningLandbrug

Ammofos: formel særlig anvendelse, sammensætning og egenskaber

Mangel på gødning har en negativ indvirkning på planterne. Når fosfor mangel nedsat produktivitet og nedsætter fordøjeligheden af kvælstof og andre plantenæringsstoffer. MAP gødning, hvis formel er vist nedenfor, bidrager til at øge produktiviteten, at normalisere vækst og udvikling.

Hvad er ammophos

Ammophos er en af de mest effektive former for phosphatgødninger, som anvendes i frøet, såvel som på forskellige vækststadier. Formel KORT - en koncentreret kompleksforbindelse fremstilles ved at neutralisere phosphorsyre med ammoniak.

Nå gennemtænkt komposition lov til at oprette en meget aktiv fordøjeligt fosfor gødning med aktivt middel. Og dette til gengæld øger muligheden for at anvende forbinding.

Formel KORT - dette er en usædvanlig dressing til alle former for planter, som kan bruges på ethvert tidspunkt i vækstsæsonen. Indeholdt i phosphorgødningsmidlet er letopløseligt i vand og absorberes hurtigt af anlægget. Det er især vigtigt at give gøde planter i løbet af vækstsæsonen. Det anses nu for kritisk og kræver højt fosforindhold i jorden for den normale udvikling af rodsystemet og bedre assimilation af nitrogen.

Sammensætningen af bandagen

Formel MAP er som følger: NH4H2PO4 + (NH4) 2HPO4.

Her, (NH4) 2HPO4 - er monoammoniumphosphat, og NH4H2PO4 - er diammoniumphosphat.

Formel MAP kemi viser, at er en del af. Denne gødning er ingen ballast elementer, der gør brug af en omkostningseffektiv og korrekt beslutning. Stoffet dårligt absorberer fugt fra luften, men helt opløseligt i vand. Denne egenskab tillader anvendelsen af midler i form af opløsninger til blad- og rod forbindinger.

Formel MAP opnået ved møjsommeligt arbejde. For kemiske stoffer kræver neutralisation af phosphorsyre med ammoniak. Reaktionen frembringer omkring 10% af ammoniak og ca. 50% phosphor. Et sådant forhold anses ideal.

Mange tror, at MAP formel har en række ulemper. Den vigtigste af dem - lavt indhold af nitrogen (5 gange mindre end den for fosfor).

Fysiske og kemiske egenskaber

Den særlige formel af MAP gav usædvanlige stoffer er nyttige til planter. Gødning har følgende fysisk-kemiske egenskaber:

  1. Stoffet fremstilles i form af pellets på ca. 3,5 mm.
  2. Udviklede formel ammophos muligt at opnå et element, som samler ikke vand fra luften. Takket være dette materiale kan opbevares i lang tid.
  3. Granulatet er tætte, smuldrende, hvilket gør det nemmere at arbejde med gødningen. I processen med at spilde stoffet ikke danner farlige støv menneske.

egenskaber MAP

Gødningen har en række positive egenskaber. MAP formel gør det muligt at øge produktiviteten og forbedre plante resistens over for sygdom.

Stoffets styrker rodsystem planter, forbedre kvaliteten af frugten. Efter at gøde planter er nemmere at tilpasse sig eventuelle negative eksterne forhold, med udbyttet og øge deres holdbarhed.

Vejledning til brug

Ifølge vejledningen ammophos gødning bruges ikke kun som en primær forbinding, men som et supplement. Dette materiale indeholder en lille mængde nitrogen derfor at kompensere for dets manglende er tilrådeligt at tilføje phosphor. Typisk fodring bidrage i lige store mængder. Dette forhold er velegnet til alle vegetabilske og havebrugsafgrøder. Men denne regel har undtagelser. For eksempel, før såning af vintersæd er nok til at gøre jorden kun ammophos. Yderligere gødning er ikke nødvendigt.

Brug en gødning kan være på forskellige jordtyper, uanset klimaforhold. I områder, hvor tørt vejr hersker, for at bidrage til det anbefalede minimum af kvælstof.

Gødning anbefales at gælde for jord med alkalisk og neutralt medium. Dette stof har en gavnlig effekt på planten. Nitrogen og fosfor balance i formel MAP. Kemiske formel kan komplekse drivhuse.

Den vigtigste anvendelse af ammonium fosfat i jorden er lavet i midten af foråret og efteråret (april, september). Sommer befrugtende foregår plante. Den vigtigste anvendelse af vegetabilsk afgrøder ud med en hastighed på 25 g pr 1 m2. Fodring udføres ved 5 c mellem rækkerne af pellets ved indlejring i en dybde på ikke mindre end 6 cm.

Rod grundlæggende introduktion udføres ved en hastighed på 20 g pr 1 m2 af jord. Sommer fodring udføres ved indlejring granulerne i jorden til en dybde på 8 cm (norm 5-10 c).

Frugttræer, buske, bær befrugtede foråret og efteråret hastighed på 30 g pr 1 m2. Derudover er der i sommertiden den introduceres til 5 g gødning ved at indlejre granulerne i jorden.

Ammophos Gødning til græsplæner, prydplanter. Forbindingen gøres basisk med 15 gram pellets pr 1 m2. I sommerperioden ved at 5 g gødning pr 1 m2.

Hvad befrugte ammophoska

Fosfor gødning er ideel til alle slags planter. Det anbefales at gøre jorden til dyrkning følgende afgrøder:

  1. Druer. Ved brug af gødning, er denne kultur mættet med alle de nødvendige næringsstoffer. Gødning gøre fjederen på flere stadier ammophos forud fortyndet med vand (400 g spand vand). To uger efter den første fodring foretage en ny, fortyndet i en spand vand 150 g gødning.
  2. Kartofler. Fosfor gødning bidrager til at øge produktiviteten i en kartoffel. Til dette formål er pellets indføres direkte i brøndene i en mængde på ½ tsk pr.
  3. Roer. Brug fodring gør det muligt at mætte rødderne af sukker, der er værdifuldt for voksende sukkerroer. Fodring udføres ved en hastighed på 5 g til 1 m2.

Også fodring udføres ved dyrkning af korn, solsikke, blomster, frugt og andre plantearter.

Brugen af gødning på forskellige jordtyper

For hver type af jord gør en vis mængde gødning. For simpel chernozem steppe zone, er det tilrådeligt at bruge ingen yderligere gødning forbindinger, herunder nitrogen.

Eng chernozem zone, hvorpå der dyrkes hør, kartoffel, sukkerroer, korn, gødning indført med tilsætning af phosphor og nitrogen.

Den unikke formel ammoniumphosphat gødning kan bruges selv om saltholdige jordområder og beskyttet.

På serozem og kastanje lander fosfor gødning ansøgning udføres i forbindelse med kunstvanding landbrug. Kun under disse forhold kan opnå høje udbytter.

Afslutningsvis er det værd at bemærke, at brugen af monoammoniumphosphat gødning ikke blot forbedrer produktiviteten, men også for at øge modstanden af planter til forskellige sygdomme. Arbejde med perler er let, det vigtigste - glem ikke om de retsmidler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.