BilerBiler

Daewoo Matiz: specifikationer, der er designet til mindste detalje

Usødet er det nødvendigt at bilister i en overfyldt hovedstadsområdet transport. I stigende grad, ejerne af jern heste tænker over kompakt bil som parkeringsproblemer tager fart, og en mini-bil og kan passe på en lille plaster.

Apropos små, kompakte biler, næsten hver mentalt forestiller Daewoo Matiz, de tekniske egenskaber, der tillod ham at tage en niche på bilmarkedet. Det er meget populært med bilister.

Ofte kan man se ud over den grundlæggende version, er den version også suppleret af Daewoo Matiz. Tuning lavet af dygtige håndværkere, forbedrer ydeevnen af maskinen. Med det, kan du forvandle bilen, tilføjer en masse ekstra muligheder, lige fra at sætte fartpiloten, opførelse af en bagageboks på taget til at dekorere biler Vinyl klistermærker.

udvendig

Lister standarden for Daewoo Matiz specifikationer, kan vi ikke sige om den charmerende ydre mini bil. Den høje grad af de ruder legemliggjort i afrundet forrude, strømmer ind i fortsættelse af hætten, giver en bred betragtningsvinkel fra førersædet. Daewoo faste aerodynamiske egenskaber er tilvejebragt gennem de konvekse linjer motorhjelmen. Sidespejle gentage udformningen af bilerne, alle detaljer har glatte former, skaber en harmoni af det overordnede udseende af bilen.

sikkerhed

Udarbejde udviklere Daewoo Matiz specifikationer , der skal sikre det maksimale niveau af sikkerhed. maskinens opbygning bekymring Daewoo ingeniører designede kroppen af bilen på en sådan måde, at den forskydning område i kollisionen var minimal. Dette opnås også gennem en styrkelse af taget, og med indbyggede power bjælker i dørene, forhindrer deres jamming, som giver passagererne med forbedret sikkerhed i tilfælde af en sidekollision. Brændstoftank fremstillet af high-tech plast, er udformet således, at når køretøjet rollover er ikke brændbar blanding flød ikke provokeret antændelse.

komfort

Operation Daewoo Matiz er også den mest komfortable: på trods af den ydre kompakt, mini bil interiør meget mere rummelige end det måske ser ud. Et fuldgyldigt fire-sæders har et bagagerum imponerende størrelse og bagsæder folde ryglæn hjælper med at organisere en last bugt.

Gladden og andre iboende Daewoo Matiz tekniske egenskaber: motorkøretøjet er udstyret med pålydende værdi på 0,8 liter. På købers anmodning køretøjet kan udstyres med aircondition, elruder og servostyring.

Komponenter Matiz Bedste antager fire-cylindret motor af pålydende 1 l og 63 l kapacitet. a. Kompakt køretøj 12 sekunder op til hastighed til 100 km / t.

Også inkluderet er et system remote trunk åbning og en brændstoftank, centrallås, radio med MP3 support, ure og elektrisk. I den oprindelige udstyr forudsat tågelygter, lige udenfor spejl med elektriske farvede kofangere, dekorative hjulkapsler og lys bagage.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.