BilerBiler

Uafhængig affjedring. beskrivelse

Først skal du forstå, hvad en uafhængig affjedring. I et sådant hjulophæng, anbragt på en akse har ikke en stiv kobling. I tilfælde af flytning af et hjul, vil den anden position ikke ændres. Men sammenbruddet af hjulene og sporet deformeres under rebound og kompression.

Uafhængig affjedring med svingende halve aksler har på hver enkelt hængsel. Når det bruges varierer i et meget stort udvalg af både camber og spor. På grund af de lave omkostninger, blev det brugt som en førende bagaksel på køretøjer med baghjulstræk. Med stigende krav til håndtering og suspension hastighed fra en sådan stål afslå. Hendes efterfølger ZAZ-966 købt de skrå låsemekanisme på hver akse var 2 af hængslet. Denne transformation er sket i Chevrolet Corvair.

Uafhængig suspension blev næppe anvendt på forakslen og lav hastighed køretøjer. Nogle mærker af biler Mercedes-Benz i 60'erne var udstyret med en bagaksel med et hængsel i midten, halvt sit arbejde som oscillerende akse. Denne udførelsesform reducerer ændringen af indstillinger.

På nogle biler, der benyttes af ikke-drevne aksler med drivakslerne svajende, deres monteringspunkter ligger tæt på hjulene på den modsatte side. I dette tilfælde aksen opnåede alt for lange, næsten på størrelse med et spor. Ændring af sporet og camber faldet betydeligt.

Uafhængige affjedring slæbearm

I dette tilfælde hvert hjul er fastgjort til en akse af armen, der igen er bevægeligt fastgjort til rammen eller til kroppen. Når dette arbejde er meget variabel akselafstand, men sporet forbliver konstant. Når du tænder den firehjulstræk med en krop lean er meget stærkere end i den anden suspension. Levers opfatter alle eksisterende indsats, så der udsættes for meget høje belastninger i bøjning og vridning. I denne forbindelse skal de være stive og temmelig tung. En anden ulempe - meget lav frihøjde. den foreliggende opfindelse benyttes i vid udstrækning i 1970'erne på de forreste hjul drev køretøjer bagakslen. Men med tiden er det blevet fortrængt af den semi suspension. Som en front suspension blev anvendt i den fjerntliggende 50, og kun på lav hastighed og billige køretøjer.

Suspension skrå arme

Faktisk er det bare sådan suspension efterstillede arm. Det blev kaldt "uafhængig bageste suspension", som blev anvendt på drivakslen. Der er 2 typer:

Den første - på hver aksel har 1 hængsel, er det ofte forveksles med en suspension med svingende halvaksler. swing arm akse passerer gennem centrum af semi-akser af hængsler, der er placeret på den tværgående akse i en vinkel på 45 grader. På grund af dette, er det billigere, men dens anvendelse i høj grad varierer tå og camber.

Den anden - blev udbredt i 70'erne, har de erstattet tidligere associerede suspensionen, som var en stiv aksel. Elastiske elementer tjene torsionsfjedre skruefjedre og aksler. Over tid, og de blev drevet ud af billigere og mere moderne modeller. På front-hjulstrukne biler det er næsten ikke brugt, fordi de stort set ikke reagerede på hendes kinematiske fordele.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.