HjemlighedKonstruktion

HBC - det ... boligbyggeri kooperativer. Opførelse af boliger boligblokke

HBC - en andelsbolig, som er en frivillig sammenslutning af mennesker og organisationer med henblik på at opbygge boligblokke.

Historien om fremkomsten og udviklingen af andelsboliger

HBC - det er helt gamle og en gennemprøvet ordning til opførelse af boliger boligblokke. Udseende af de første andelsboligforeninger tilhører 1920'erne. Men på trods af den hastigt voksende popularitet, i 1937, denne mekanisme går konkurs,, der er. At. Er en manifestation af den private ejendomsret. I 1957 andelsboligforeningen er genfødt og bliver udbredt. I 80'erne ligesom opførelse af boliger boligblokke var omkring 8%.

I det moderne samfund, er systemet af kooperativer i den nye styrke ved at vinde momentum. Oftest anvendes i Moskva fast ejendom udviklere, der ikke er i stand til at opfylde deres forpligtelser til indehavere af egenkapital. I dette tilfælde, på initiativ af de bedraget købere er andelsboliger, som overføres alle rettigheder til færdiggørelsen af byggeriet.

juridisk fundament

I øjeblikket er de retlige rammer regulerer aktiviteterne i HBC, lovgivning boliger. Udtrykket "bygning samfund" er klart defineret i art. 110 af Housing kodeks for Den Russiske Føderation. Betingelser for skabelse, organisation og regler for deltagelse i HBC præsenteres:

 • i afsnit 5 i Housing Code of Den Russiske Føderation (RF LC) ;
 • i den borgerlige lovbog (codice civile);
 • i chartret for den kooperative, oprettet i overensstemmelse med de grundlæggende bestemmelser i Housing Code og den civile retsplejelov.

Men ikke alle HBC - det er organiseret i overensstemmelse med den gældende lovgivning i kooperativer. Mange af dem i deres aktiviteter ikke respekterer selv de grundlæggende krav i Housing Code, med det resultat, at der er en krænkelse af rettighederne for deltagerne i HBC. For at undgå sådanne situationer, bør du grundigt forstå alle punkter af kooperativer.

Etablering og organisering af aktiviteter

HBC medlemmer ved lov kan ikke være mindre end fem. Dog skal det samlede antal medlemmer af kooperativet ikke overstige det beløb af lejligheder i nyopførte eller købt en bygning. På generalforsamlingen beslutning om dannelsen af en andelsboligforening. Denne begivenhed kan have deltagelse af personer, der er villige til at gå sammen om at bygge et hus. Mødet foregår også godkendelse af chartret om HBC. Efter registrering på den kooperative og opnå status som en juridisk enhed de deltagere, der er for oprettelsen af et kooperativ bliver HBC medlemmer. HBC grundlæggere møde beslutning registreres.

Charter om andelsboligforening

Charter HBC, i henhold til art. 113 i Housing Code, skal indeholde data om navnet på den kooperative, dens placering, emne og formålet med aktiviteten, reglerne bliver medlem af HBC, lige ud af det, på størrelse med indgangen og deler gebyrer, diverse skatter og afgifter, hvis sammensætning og regler for de kooperative ledelsesorganer for at tage kontrol over myndighederne i forskellige løsninger, muligheden for at dække de tab og reglerne for reorganisering eller likvidation af kooperativet. På trods af dette, kan charteret indeholde andre bestemmelser, som ikke modsiger de gældende love i Den Russiske Føderation.

Ligene af bestyrelsen

I henhold til art. 115 LCD russiske myndigheder HBC er:

 • en generalforsamling i alle medlemmer af den kooperative;
 • hvis antallet af de tilstedeværende ved et møde i mere end 50, og det er skrevet i chartret af den kooperative - konferencen;
 • organer af bestyrelsen og formand for HBC.

Generalforsamlingen i andelshaverne

Generalforsamlingen i andelshavere (konference) er det højeste ledelsesorgan. Det er indkaldt i overensstemmelse med bestemmelserne fastsat i chartret. Den kompetence øverste ledelsesorgan er også underlagt chartret om andelsboligforeningen.

Møde medlemmer er gyldig, hvis deltagelse af hovedparten af alle medlemmer af andelsselskabet. Beslutningen kan ikke vedtages, hvis 50% eller mere af de tilstedeværende på mødet stemte imod det foreliggende forslag. Accepteret og foreskrevet i afgørelsen protokollen er obligatorisk for alle medlemmer af boligselskab.

organer De enhedens forvaltnings- og kontrolsystemer er også valgt af generalforsamlingen for medlemmer af de boliger co-op-medlemmer. Ansvar af bestyrelsen og beslutningsregler er underlagt den kooperative charter, regler, forskrifter og andre interne dokumenter. HCC bestyrelse har ret til at føre tilsyn med den kooperative og vælger blandt sine medlemmer en formand. Organer bestyrelsen i HBC er ansvarlige over for generalforsamlingen af andelshavere.

Fungerende formand for HBC

Bestyrelsesformand for opførelsen af den kooperative:

 • forpligtet til at sikre opfyldelsen af bestyrelsens beslutning;
 • at beskytte interesserne for den kooperative, at lave aftaler uden en fuldmagt til at handle på vegne af alle medlemmer af den kooperative;
 • Det har andre magter, der ikke er ansvarlig for den generalforsamling medlemmer af HBC, eller hans styre.

Essensen af Audit Commission

For at styre den økonomiske aktivitet og afvikling af den kooperative vælges af et særligt revisionsudvalg for en periode på højst 3 år. Antal medlemmer, dets medlem, præciseret i chartret om kooperativet. Medlemmer af Audit Commission kan ikke besætte ledende stillinger i HBC og antallet af bygge samfund i andre styrende organer.

Formand for revisionsudvalget vælges af medlemmerne fra den eksisterende struktur. ansvarsområder Revisionen omfatter:

 • den årlige overholdelse af revisioner af økonomisk-beregning af samarbejdsaktiviteter
 • udarbejdelse af udtalelser om budgettet, målet brug af midler, årsrapporten og obligatoriske bidrag;
 • beretning om sin virksomhed til generalforsamlingen af medlemmerne.

Revisorerne har ret til at inspicere finansielle og regnskabsmæssige aktiviteter opførelsen af andelsselskabet til enhver tid og at have fri adgang til al intern dokumentation af HBC. Drift og beføjelser Audit Commission præciseret i chartret om kooperativet.

Medlemskab i HBC

For at blive medlem af HBC nødt til at gælde for bestyrelsen for andelsboliger. Før det er givet en kalendermåned. Den afgørelse, der træffes på generalforsamlingen og registreres i det relevante dokument (protokol). HBC medlemsstatus erhverves efter betaling af entré. Medlem af HBC kan bekræfte deres deltagelse i co-op boliger certifikat (uddrag), som er udstedt i henhold til sin redegørelse.

Mekanismen huset ved hjælp af HBC

Efter godkendelsen af chartret i en generalforsamling af medlemmer af HBC boligselskab skal gennemgå obligatorisk state registrering for erhvervelse af juridisk person. Dernæst konstruktionen af CAV kredsløb foretages i flere faser:

 • Fase 1 - registreringsdokumenter af jorden plot for byggeretter. HBC skal udarbejdes i overensstemmelse med lovgivningen i byudvikling lokalplanen og forberede projektdokumentation. Efter dette, skal de forelægge de kompetente myndigheder, der meddelte byggetilladelsen. Dette dokument er juridisk bevis på, at projektet dokumentation svarer til den byudviklingsplan af jorden og gør det muligt at starte opførelsen af boligblokke.
 • Fase 2 - design beboelsesejendomme konstruktionsgodkendelser og ekspertise. Varigheden af procedurerne er 4-12 måneder. Det er bedre at overlade opfyldelsen af deres tredjeparts organisation, der har erfaring med andelsboliger.
 • Trin 3 - opførelse af boliger boligblokke. Kooperativet har ret til at engagere sig i opbygningen af byggeprocessen: ansætte entreprenører til at overvåge fremskridt, at holde bud. Men folk gør det ganske vanskeligt uden faglig uddannelse. Nu på markedet repræsenterede en masse virksomheder, der leverer ekspertbistand i sådanne kooperativer.
 • Fase 4 - ind i huset i drift. Ved afslutningen af bygning samfund har for at få tilladelse til at komme ind i huset i drift. Først efter alle medlemmer af HBC kan gøre ejerskabet af boliger.

Mulige risici forbundet med deltagelse i HBC

At blive medlem af HBC, kan en person står over visse risici:

 1. Den største risiko er, at hovedformålet med oprettelsen af andelsboligforening, uanset af hvilken grund, ikke kan opnås (afslaget på tilladelser, økonomiske vanskeligheder, etc.).
 2. Inflation og påskønnelse byggematerialer og arbejdskraft.
 3. Risikoen for fejl i levering frister hus i drift. Og HBC til sine medlemmer til at være ansvarlig for det vil ikke.
 4. Udviklere eller investorer ikke giver garanti for levering af boliger.
 5. Kontrol over strømmen af midler og økonomiske aktivitet udføres revisionsudvalget, som vælges på generalforsamlingen. Statens specialiseret krop mangler.
 6. Fordelingen af lejlighederne mellem medlemmerne af HCC sker på en generalforsamling og fra de kooperative medlems begær er uafhængig.
 7. Moskva udviklere, for eksempel, udgør de endelige omkostninger af lejligheden baseret på de omkostninger, reklame, vedligeholdelse personale og andre betalinger. Til alt dette kommer på en pris køberen. Ud over ovenstående kan borgeren ikke styre strømmen af midler til boligbyggeri og selve byggeprocessen.

Fordele ved at slutte sig til HBC

1. Det menes, at opførelsen af huse ved HBC System - det er en betydelig besparelse af midler. Ifølge statistikker, gennem afholdelse af andelsboligforening, kan du spare omkring 50% på køb af boliger.

2. Byggeselskaber har fuld gennemsigtighed og tiltrække midler udgifter. Derudover kan du finansiere byggeriet stadier og afdrag kan gives ikke kun for den periode af opførelsen af huset, men også til den tid efter afslutningen af byggeriet.

HBC i den moderne verden

Til dato, en frivillig sammenslutning af ligesindede med henblik på opførelse af boliger er ekstremt sjældne. På trods af, at lovgivningen ikke forhindrer skabelsen af HBC, opførelsen af højhuse i henhold til ordningen er populær mest blandt store virksomheder, der er interesseret i at yde deres medarbejdere lejligheder.

Således at organisere en andelsbolig, giver det mening at ansatte i organisationer, der har den nødvendige støtte vejledning. På samme tid, de kan spare på forskellen mellem markedsprisen og boligudgifter, som tager bygherren.

I tilfælde af køb af lejligheder på den mekanisme af HCC borgere er mere beskyttet mod forskellige uforudsete udgifter. Hvis udvikleren erklæret konkurs, aktionærerne frit at engagere sig i opførelse af bygninger.

For nylig, en række byggefirmaer, der arbejder på princippet om HBC, ikke overstiger 15%. I øjeblikket er en tredjedel af boliger i Rusland realiseret under denne ordning.

Hvad skal man kigge efter, når de køber lejligheder til HBC

Ifølge statistikker, en af de vigtigste faktorer, der påvirker valget af boliger er ikke den type kontrakt, ikke tilgængeligheden af infrastrukturen i nærheden af huset, og udvikleren omdømme, hans erfaring i opførelsen af beboelsesejendomme, betalingsbetingelserne af lejligheden.

Men hvis en person har besluttet at deltage i HBC, skal du være opmærksom på flere vigtige punkter:

 • Check investeringsaftale mellem byggefirma og HBC. Det er bedre, hvis co-op i sig selv fungerer som udvikleren. I dette tilfælde HBC har det overordnede ansvar for opførelsen af etagebyggeri.
 • Udforsk resten af juridiske dokumenter: en byggetilladelse, leasing af jord eller retten til at eje jord.
 • Stifte bekendtskab med chartret om HBC. Særlig opmærksomhed skal rettes til betingelserne for indrejse og udrejse fra andelsselskabet. Og også på rækkefølgen af betaling af bidrag og modtagelsen af lejligheden.

Hvis alle ovenstående dokumenter er klare og gennemsigtige, det er sikkert at indgå en kontrakt med andelsselskabet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.