HjemlighedKonstruktion

Sidewalk gutter: typer og formål

Drænbeklædningen er et trug lavet af beton, metal eller plast. Lignende strukturer anvendes til dræning af regn og smeltevand. I tilfælde af at fortovet ikke er udstyret med et lignende element, kan dets levetid reduceres væsentligt. Vand, der stagnerer på overfladen af flisen, vil bidrage til dets ødelæggelse.

Især hurtigt kan denne proces forekomme i den kolde årstid. Vandet falder under flisen, fryser, udvider og river det fra bunden. Som følge heraf mister fortovet sit attraktive udseende, og bliver ofte farligt for bevægelse. Derfor er brugen af en sådan konstruktion som et dræningsbelægning vanskeligt at overvurdere.

Beton anvendes ofte til fremstilling af sådanne belægningselementer. Til dets kvalitet er der særlige krav. Under alle omstændigheder skal blandingen blandes med cementkvalitet, der ikke er lavere end M300. Faktisk har teknologien til produktion af en sådan struktur som en fortovsgitter nogle særlige egenskaber. Især anvendes den såkaldte vibrationsmetode. Betonblandingen lægges i en speciel form og installeres på et vibrerende bord. Som følge heraf erhverver færdigt produkt særlige kvaliteter, da vand og luftbobler fjernes fra blandingen.

Beton fremstillet på denne måde er modstandsdygtig over for temperaturændringer, brandmodstand, frostbestandighed, styrke, holdbarhed, kemikalieresistens og andre nyttige egenskaber. Sidewalk gutters kan have en bred vifte af farver. Ofte kommer de komplet med fliser og er lavet i samme stil som hun gør. Derfor ser den færdige fortovet harmonisk og attraktivt ud.

Dræningstovet, som allerede nævnt ovenfor, kan også være lavet af metal eller plast. Begge disse materialer har deres fordele og ulemper. Metal gutters er usædvanligt stærke. Imidlertid er de ofte ikke korrosionsbestandige og støjende. Sådanne strukturer anvendes ofte ikke kun til at dræne vand fra fortove, men også for at beskytte dem mod regnvand fra fundamenter, ved installation af dræningssystemer i forstæder og så videre.

Plastic fortovet rynker er ikke så stærke, men meget mere æstetiske. Desuden er de ikke så tæt tilstoppet med mudder og faldne blade, fordi deres indre overflade er usædvanlig glat. Plastkonstruktioner gør ikke støj, når det regner og er let at installere. Sådanne belægningselementer kan have en række farver, og de er desuden holdbare. Hvad angår omkostningerne, er det næsten det samme for metal- og plastversioner.

Installationen af en sådan struktur som en afløb forhindrer ikke kun dannelsen af pytter på fortovet, og dermed øger bekvemmeligheden ved dens anvendelse, men forhindrer også erosion af basen. Hertil kommer, at grundlaget for huse beliggende i umiddelbar nærhed også vil blive beskyttet yderligere. Derfor synes brug af afløb passende. For at købe og installere sådanne strukturer vil der ikke være behov for mange penge. Besparelser under brug af dem kan være mere end betydelige, fordi reparation fortau, især flisebelagt, vil have meget mindre.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.