HjemlighedKonstruktion

Ved at kombinere loggia med rummet: remodeling, isolering og efterbehandling. glasering af loggiaer

Ved at kombinere loggia med rummet antager den første etape af harmoniseringen, som i dag er ikke så meget en besværlig skridt, fordi denne type ombygningen er den mest almindelige blandt ejere af store og små lejligheder.

tilladelse

Udvikling af projektet for at udvide området omfatter udarbejdelse og godkendelse af dokumenter. Efter at have fået alle de tilladelser, kan du begynde at flette. Projektet vil blive bestemt af, ikke blot udnævnelsen af en ny bygning, men også typer af opvarmning og isolering muligheder. På den udøvende ordning vil fremlægge en komfortable møbler arrangement og placering af lysarmaturer. Disse dokumenter vil hjælpe fremskynde det arbejde dekoratører, varme ingeniører og elektrikere. Du vil være i stand til at beregne mængden af materialer, udstyr og værktøj.

Sikkerhed ombygningen

Kombinere loggia med rummet indebærer nedrivning af bærende væg. En åbning udformet i denne forbindelse skal forstærkes kolonner eller metalramme. I en række typisk panel og blok huse nedrivning af væggene er uacceptabel, som kan forhindre overlappende fastgørelsespunkter. Styrken falder, når demonteret vindueskarmen del. Det anbefales at lade det, dette gælder især for præfabrikerede huse.

Funktioner sanering

Kombinere loge med plads øger belastningen på overlapningen, evnen til at undergå sin struktur allerede årligt med 1%. Derfor brystning ruder bedst lavet af betonblokke eller i form af en ramme på overfladen af materialet pudslaget skal ikke være mere end 15 mm. Når konstruere sin pudslag tykkelse må ikke overstige 30 mm. Ved betjening af lodge er det ikke anbefales at installere de tunge møbler.

optioner forening

Indstillinger til at fusionere loggia med rummet forudsætter en vis rolle i balkonen i åbningen af det nye rum. Dette spørgsmål henviser ikke kun til at designe, men også komfort. Blænden kan efterlades på samme tid, det vil supplere stuen eller køkken, ekstra optagelser til at arbejde ganske godt. Køkken denne udførelsesform foretrækkes, kan vinduesåbningen på hylden plade lægges af et laminat, hvis overflade vil tjene som en dispensering tabel. Ud over den smalle bord, det kan være bekvemt trapeznichat.

Den anden fremgangsmåde involverer tilstedeværelsen af søjlen, men teknologien er ikke alt for forskellige fra ovenstående. Denne situation opstår oftest i de etværelses lejligheder med en stor balkon. Soveværelse i dette tilfælde kan slå isoleret, dette gælder især i det tilfælde, hvor vinduesåbningen ikke kan lukke det dekorative panel, således opnåede åndbarhed tilstrækkelig.

Den sværeste teknisk set ville være en tredje vej, som indebærer en fuldstændig afvikling af den primære væg. Denne teknologi er kun berettiget i et hjørne et-værelses lejlighed med balkon og et ekstra vindue i det lange væg. I dette tilfælde kan loggia suppleres med et system af gulvvarme, og balkon åbning til at installere en skillevæg med en skydedør. Det er muligt at få en fuld soveværelse.

forberedende arbejde

Ved at kombinere loggia med rummet indebærer nedtagning barrierer af gamle vinduer. Den fuldstændig afskaffelse af de forreste vægge af armeret beton paneler er forbudt. Hvis du bor i et murstenshus, kan du helt fjerne muren under vindueskarmen, men først efter samråd med eksperter, der rådgiver forbedre åbningen af beton. Hvis vindueskarmen kabinet du har brug for, så er det muligt at lave en spektakulær bordplade. Du vil ikke støde nogen væsentlige kontante omkostninger, hvis gulvvarme, vil de leverer varme, selv under kraftige frost. Loggia, kombineret med en plads, et batteri kan ikke have en centralvarme. Du kan efterlade radiatoren på samme sted, der er en legitim bedste løsning.

ruder funktioner

Når ombygningen er færdig værelse med balkon, så sørg for du har brug for at glasur balkonen, dette er kun egnet til PVC vinduer. Når det kommer til tempereret klima, skal der udvikles det indre hulrum. Nødvendigvis tilstedeværelsen af triple-rude vinduer, som et koldt klima. Hvis dit hus blev bygget i den nordlige region, skal rammen være forstærket mekanisk og varme, bør det være en tre-kammer dobbeltruder vindue. Hver boks skal placeres i en separat celle af rammen.

Typisk PVC ruder har kædesting princippet er det ganske let at samle på den ene side, men hvis stingene briste eller svække, sømmen gennemsøgning. Når planlægger ruder sektioner ikke skal gøre dem alt for højt og bredt. Lodret ruder bør opdeles i et forhold på 1 til 3, hvor den kan opnå høj styrke og god sigtbarhed. Antallet af oplukkelige vinduer bør holdes på et minimum, dette gælder især for de kantede elementer. Til fordel hængslet ene vindue i midten som den mest hensigtsmæssige løsning. Hvis det omgivende landskab er ikke meget attraktivt, det gør bedre sidevæg og sy med opvarmning.

Udførelse af isolering

Opvarmning af loggia indeni er en af de vigtigste faser i foreningen. Det er vigtigt at huske også om behovet for en dampspærre, er det nødvendigt at sikre, at der i den kølige design af dampbadet fik ikke kondens. Den glasering af altaner bruges til denne varme profiler. Før arbejde inde i loggia nødvendige for at afslutte konstruktionen og installere metal-plast ramme.

Hvis den tilstødende loggia top og bund er ikke glaseret, er det vigtigt at udføre alt arbejde på imprægnering. Det er muligt at bruge som penofol eller penoplex teplosberegajushchih materiale. Du er velkommen til at bruge opvarmning loggia. Trin for trin guide vil hjælpe dig med dette.

  1. isoleringsplader kan styrke klæbemiddel eller dyvler. Men eksperter generelt bruge to metoder samtidigt. Først påføres penoplex sømme fast installation skum.
  2. Derefter sætter penofol, folie skal vende indad loggia, da det er nødvendigt at reflektere varme. Det er vigtigt at fjerne unødvendige overlapninger, som derefter bliver nødt til at åbne den forpurrede bånd.

Hvis fagforeningen lodge blev udført med et soveværelse, bør isoleringen være dobbelt.

  1. Det første lag indstillet trælameller, som er forstærket isoleringslag anvendelse hæfteklammer konstruktion hæftemaskine. Hvis du ønsker at øge vedhæftningen af kvaliteten af isolering til betonoverfladen, skal behandles med den nyeste primer.
  2. På det isolerende lag kan indstille efterbehandling materialer ved typen gipsplader, plader, plastplader eller gips.
  3. På gulvet er lagt tyk isolering, og hvis du ønsker at sætte et system af gulvvarme, derefter under den er fyldt med 5 cm afretningslag. Hvis du planlægger at bruge linoleum eller laminat, er det vigtigt at overveje svaret af disse materialer på temperaturstigningen.

Ledende slut

Når loggiaer ruder forbi, kan du begynde at dekorere. Tunge møbler bør ikke være der. Juster gulvet, kan du bruge penoplastobetona, er det ikke kun let, men også meget lidt absorberer fugt. Blandt de vigtigste karakteristika af varmeisolerende egenskaber. Den kan fremstilles uafhængigt tilsætte skum til cement-sand mørtel, mens det skal bruges i en andel på 2 til 1. Hvis gulvet overflade er lille, kan fremstilles ved konventionel løsning konsistens.

Som for vægbeklædning, er det normalt stærkere efter udjævning kit overflader. Hvis efterbehandling materialer vil blive installeret på den kasse, så i tillæg til væggen er det nødvendigt at styrke den lim, som påføres før installation hver ordinær skinne. Mere tidskrævende og billig metode til reparation er justeringen af gips. Dette gælder for den bærende væg. På sidevæggene og brystningen isolering kan påføres ved hjælp af Epps, placeres på styrkelse FIBERGLASS. Du kan isolere væggene og skum, på et sådant grundlag er indstillet ikke kun profil brædder, men også keramiske fliser.

efterbehandling loftet

Vær med i loggia til rummet kræver yderligere finjustering og loftet overfladen. Du kan bruge vandfast pap, som yderligere imprægneret vodnopolimernoy emulsion. Denne tilgang vil spare penge, men mere end ti år, kan ikke regne med operationen. Ekstruderet polystyren kan anvendes til varmeisolering, rummet mellem bladene fyldt med skum til byggeri. Undertiden visir udføres med et ventileret loftsrum, men uden priming og maling af stål struktur underkastes korrosionsprocesser. Nogle gange bruges Steklomagnezitovye plade, denne indstilling er ideel i alle henseender, men er ret dyrt. For grov loft krydsfiner bør ikke anvendes, fordi det har en relativ høj vandoptagelse.

konklusion

For udvendig trim er ikke kun glasering af loggiaer, men også valget af materialer. Det anbefales at bruge et materiale, der har en lysere nuancer til taget. For at trimme bunden af almindeligt anvendte materialer mørke toner. Om vinteren, vil strålerne varme den mørke overflade og hældningen af den ydre del vil gøre det muligt at fange det reflekterede lys fra sneen. I sommeren solen står højt nok. Dens stråler vil falde til den mørke hud i en skrå vinkel, så vil være i stand til at minimere overdreven opvarmning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.