HjemlighedKonstruktion

Udstilling "Terem" i Kuzminki: find husene i dine drømme!

Hvert år opgiver flere og flere beboere i de store byer deres lejligheder til fordel for private huse. Sammenlign fordele og ulemper ved at bo i et sommerhus eller en lejlighedsbygning kan uendeligt. I mellemtiden i Moskva-regionen allerede i dag er der selskaber med speciale i opførelsen af huse "nøglefærdige", troværdige. Et slående eksempel er Terem, en af de største udviklere inden for segmentet lavhusboliger i regionen. Det mest behagelige er, at du ikke behøver at vælge hus til dine drømme fra katalogerne. Udstillingen "Terem" i Kuzminki vil gøre det muligt for alle at se de mest populære husdesign i den form, der tages i brug.

Nyt salgsformat

Repræsentanter for firmaet "Terem" understreger, at udstillingsstedet præsenterer de virkelige huse, ikke deres mock-ups. Disse er fuldt udviklede bygninger, hvor i det mindste i dag kan du ringe ind og leve. Hver objekt er bragt til perfektion og kan prale af lige interiør. En udstilling "Terem" blev arrangeret i Kuzminki for købers mest bekvemme og komplette bekendtskab med selskabets sortiment. Det er ikke nemt for mange kunder at forestille sig et hus i detaljer ved at se på sit foto og beskrivelse i kataloget. Et helt andet indtryk er lavet ved at undersøge standarddesign med mine egne øjne i en sådan "lived-in" form. Afvisning af at oprette mock-ups og et stort antal udstillingsprøver giver dig mulighed for at spare og holde lave priser for virksomhedens kunder.

Kuzminki. Udstilling af huse "Terem": billede og beskrivelse

På udstillingsstedet kan man kun se 35 bygninger. Alle huse er udstillet med indretning. Udstillingen omfatter hytter bygget i henhold til virksomhedens mest populære standardprojekter. Blandt dem er der havehuse, hytter til sæsonbestemt og permanent bopæl. "Terem" glæder sine kunder med et stort udvalg af bygninger, blandt hvilke der er meget billige muligheder (fra 500 tusind rubler) af store kvalitetshuse. Der er projekter på facader, størrelser og typer udadtil, såvel som intern planlægning. Udstillingen "Terem" i Kuzminki vil give hver køber mulighed for at finde det mest passende hus til leve og rekreation. Her på udstillingsområdet kan du bestille opførelsen af sommerhuset du kunne lide på dit eget websted "nøglefærdige".

Udstillingsstedtilstand

Du kan se udstillingen og få en gratis høring hver dag fra kl. 10.00 til 19.00. Udstillingen "Terem" i Kuzminki virker uden weekender og bryder til frokost. Exakt adresse på udstillingsområdet: Moskva, Zelenodolskaya street, besiddelse 42. Udstillingen ligger på markedets område "Kuzminki". Udstillingen er åben daglige konsulenter, klar til at besvare alle spørgsmål fra besøgende. Specialisterne i virksomheden kan lære mere om de anvendte materialer, mulighederne for efterbehandling af facader og indvendige rum samt yderligere muligheder.

Virksomhedsoplysninger

"Terem" - en af de største lavkonjunkturer i Moskva-regionen. Mange års erfaring, imponerende personale af højt kvalificerede specialister, egen produktion base - alle disse er fordelagtige forskelle i selskabet fra konkurrenter. Organisationen har specialiseret sig i opførelse af boliger og udhuse af tømmer, hovedsagelig ved hjælp af wireframe teknologi. Udstillingen i Kuzminki "Terem" er dedikeret til beboelsesejendomme til sæson- og året rundt. Derudover findes der i firmaets katalog projekter af bade og andre udhus. Typiske projekter glædeligt mangfoldighed og opfylder alle de krav, der stilles af moderne forbrugere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.