ComputereSoftware

Installation af Ubuntu fra et USB-drev: detaljerede instruktioner

Hvis du kan lide udseendet og funktionaliteten af Ubuntu, og du ønsker at prøve at downloade den til din bærbare computer eller pc, kan du blot downloade Ubuntu Desktop Edition med webstedet. Klik på "Download" knappen i menuen øverst, og derefter downloade og installere programmet i henhold til instruktionerne på webstedet. Brug drop-down menu til at vælge den version, du vil installere. Det er bedst at udføre installationen med standardindstillingerne (hvis du ikke kan se en grund til ikke at gøre dette). Filstørrelsen er omkring 700 MB.

Også installere Ubuntu fra et USB-drev med 4 GB hukommelse hjælp af et hjælpeprogram USB Universal Installer kan udføres. Kør værktøjet (det virker direkte i vinduet i den eksekverbare fil, du hentede), og sørg for, at du vælger den nødvendige version af Ubuntu fra listen. Derefter navigere til placeringen af ISO-filen på harddisken, og til sidst vælge den korrekte disk, hvorpå du vil installere det.

Sørg for at du har sikkerhedskopieret dine filer på flashdrevet, før du sletter dem. Hertil kommer, at sikkerhedskopiere filer på computeren, som Ubuntu installationen vil forekomme med stokken, selv hvis du planlægger at installere det som et andet operativsystem.

Når alle filer er gemt på USB-drev, kan du indsætte det i en tilgængelig port på computeren. Hvis computeren ikke starter automatisk fra flashdrevet, skal du ændre boot-enhed i BIOS. Du kan indtaste i denne sektion ved at trykke på Del, F1 eller en anden tast, der er bragt til skærmen under boot.

Følg vejledningen på skærmen, når installationen begynder Ubuntu fra et USB-drev - det detekterer tilstedeværelsen af et andet operativsystem og tilbyde muligheder for, hvordan bedst at installere Ubuntu. Hvis du ønsker at slippe af Windows og gøre Ubuntu det eneste operativsystem, anbefaler vi, at du vælger "andet" og fjern Windows-partition på harddisken. Du skal også bruge et frit område, der bør være to gange din computers RAM (til Ubuntu installation c stokken var fuld).

Selv hvis du er fortrolig med partitionering proces til Windows, kan det virke en smule forvirrende til Linux. I stedet for at henvise til titlen drevbogstav, vil du se HDA etiket, CDA, osv Moderne harddiske der er forbundet via SATA eller USB, kaldet SDA, SDC og andre. Hver primær partition har et tal fra 1 til 4, og hver logisk partition består af 5 dele. Bekræft deres tillid til at vælge disken partition og til at foretage ændringer. Partitionering opstår kun, når du klikker på "Install" knappen.

Sektioner, der er nødvendige for at installere Ubuntu fra et USB-drev, er som følger: roden, hjem og swap-partition. Root - en skillevæg, der er installeret direkte Ubuntu (dens kapacitet - mindst 4 GB). Ext4 bør vælges som filsystemet og definere det som et punkt for forandring. Hjem sektion - en sektion, hvor du gemmer dine filer (det skal være stort nok til at rumme, hvad du kommer til at gemme). Igen, skal du vælge ext4 som filsystemet type. swappartition bør være dobbelt hukommelseskapacitet computeren (for eksempel hvis RAM 2 GB skal oprette en partition på 4 GB).

Under installationen vil du blive bedt om at udpege et par detaljer (herunder din placering, sprog, brugernavn og adgangskode). Det er tilrådeligt, at din computer er blevet tilsluttet netværket (vil blive bedt om at vælge et Wi-Fi-netværk, når et Ethernet-kabel ikke er tilsluttet). Dette sikrer, at de nyeste opdateringer er installeret.

Efter installation Ubuntu fra et USB-drev er færdig, skal du fjerne disken og tryk på Enter. Computeren genstarter, hvorefter den vil køre Ubuntu. Gå til Software Center (på papirkurven nederst på skærmen), kan du indstille dine foretrukne programmer, herunder Chrome (version Ubuntu Google Chrome), Skype, Dropbox og andre.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.