Nyheder og SamfundBerømtheder

Stifter af WhatsApp Jan Koum. Biografi og familie Jan Borisovich

For et par år siden navnet på Jan Koum (foto nedenfor) var en ukendt.

Han var en almindelig medarbejder i en computer selskab, en af flere tusinde. Jeg forsøger at komme ud af fattigdom, som blev født. Og i sin fritid læser faglitteratur og udviklet et helt nyt produkt i verden af internet-teknologi. Takket være det hårde arbejde med mange år og beslutsomhed i dag er en mand med en enorm tilstand, udvikleren af den populære over hele verden til at kommunikere programmet WhatsApp.

biografi

Jan Koum blev født i en lille ukrainsk provinsby i slutningen af 70'erne. Hans familie var meget almindelig og tåler far - en bygherre, hans mor - en husmor. Min barndom var ikke let, fordi familien boede mere end beskedent. For at tjene lidt penge, moderen moonlighted som en barnepige, og Ian tog enhver muligt for et studiejob. Derefter fulgte han sammenbruddet af Sovjetunionen og de vanskelige år med omstrukturering. Far John døde efter lang tids sygdom. Job bragte ikke en stabil indtægt til den unge mands mor på grund af deres alder ikke kunne få et job. Så blev det besluttet at sælge alt, hvad der er muligt og samle alle de besparelser til at flytte til Amerika. For at forberede flytningen tog to år, hvor drengen studerede engelsk og tog privatundervisning for at "trække" viden. Familien flyttede til byen Mountain View.

Jan Koum, hvis biografi var meget vanskeligt, fik en chance for at lære og gøre, hvad han kan lide - studiet af bøger om programmering. Som studerende, en ung mand have det sjovt at skabe hack værktøjer, uafhængigt studeret litteratur om at skrive programkode.

karrieremæssige sanktioner

På dette tidspunkt, familiefirmaet var stadig dårlig. Moderen Yana fundet en ondartet svulst, og i flere år, de boede i et beskedent lejet lejlighed på sygedagpengene. Efter nogen tid døde hans mor, og Jan var alene.

Stor indflydelse på den unge mands liv havde Brayan Ekton, kendskab til som blev afholdt i Yahoo. I denne selskab og fik Ian håb om at starte en karriere og få gode penge. Det var der, at to venner i flere år engageret i skabelsen af reklame og netværk teknik, men de to ikke fik nogen glæde af denne opgave.

Der var forsøg på at investere, samt projekter for at åbne deres egne anliggender. Men de alle endte i fiasko, og i stedet for overskud bragt almindeligt affald. Men Jan Koum, som staten stadig var en lille mængde, ikke mister udholdenhed og komme videre. Kandidat fra universitetet lykkedes ikke, fordi undersøgelsen forhindrede frugtbart arbejde. Ian valgte at selv og ikke det beklager. Bøger han læste ivrigt, at købe dem i små butikker og gade salg. Og han fortsatte med at arbejde i selskabet Yahoo.

interessant faktum

Når i embedet Yahoo mislykkedes i alle computere. Blevet et presserende årsag medarbejdere til fejlfinding. Ian ringede, men det var på dette tidspunkt i klasseværelset på universitetet og sagde, at han ikke kunne komme. Måske var det på det tidspunkt en ung mand, og den idé at oprette en smart telefon for programmet, som vil informere alle i din kontaktliste, eller travle bruger kan besvare, er det i klasseværelset eller i film, uden for rækkevidde eller er fri til at kommunikere.

En ny livsfase

Arbejde med Yahoo tog syv lange år af livet af den unge Internet geni og hans ven Brian. Endelig en dag blev de enige om, at monotont arbejde på skabelsen af reklame-projekter - dette er ikke, hvad de drømmer om. Akkumuleret i årenes løb, hvoraf nogle beløb i deres regnskaber, unge opsagt kontrakten med firmaet og indledt en rejse rundt i verden. De besøgte Sydamerika, hvor de kunne have hvile og samle kræfter til nye resultater.

Når Kum Yang tog telefonen fra Apple. Ifølge programmøren, det øjeblik var et vendepunkt i hans liv. VITA par år ideen pludselig blev klar og forståelig, og de unikke evner i den mobile enhed foreslog, hvordan vi kan bringe denne idé til livet.

Sti til toppen

I samme periode, den kommende skaberen af "Watts Up" Jan Koum Det bevæger sig tættere på den i det mindste målbevidst ung mand, Aleksom Fishmanom. Sammen har de lange dage diskuterer ideen, arbejdet med at forbedre det og udformning. Alex hjalp Ian finde en kvalificeret udvikler af mobile applikationer (det var Igor Solomennikov).

Og begyndte en lang periode med studie litteratur, skrive kode, programmering. Ian tilbragte et par måneder for at studere telefon koder af lande og byer, at stillinger om det nye produkt kunne modtage millioner af abonnenter på verdensplan. Som et resultat af hårdt arbejde for at få en mobil app, der på et øjeblik informeret om den nye status af brugerens hele kontaktliste, automatisk genkende abonnenter om eventuelle telefonsystemer og viste sig at være meget bekvemt for tekstning. Muligheden for hurtig afsendelse budskab igennem og lave et nyt program populær på kort tid, fordi de analoger hun ikke gjorde.

WhatsApp navn optrådte ikke tilfældigt: Kum slå amerikansk slang udtryk, der betyder "Hvordan har du det", og er den mest populære og ofte sende meddelelser.

igen vanskeligheder

Ingen har kendt ansøgning ikke er rentabelt, hvilket ville dække omkostningerne. Efter alt, var det nødvendigt at opretholde et kontor og personale, omend små. En masse penge er brugt på kommunikation. Vi kan sige, at kun et par år udviklerne investeret i virksomheden, uden at få noget til gengæld. Mens der, noget der stadig var - den stigende popularitet af mobile nyheder.

Når programmet opstod multicast-funktionen er ikke kun tekst baserede applikationer, men også billeder, musik og video, er antallet af brugere vokset til flere hundrede tusinde, og udviklerne indså, at de havde skabt en mere funktionel udskiftning af SMS og MMS. Der var de første investorer, hvilket betyder, at ansøgningen er blevet rentabel. Der er et nyt kontor, personalet begyndte at modtage ordentlige lønninger. Den langsigtede idé har endelig fået en værdig udformning! Og Kum Yang indså, at han nu står fast på sine fødder.

Den aftale for 19 milliarder

Stifter af WhatsApp Jan Koum erkendte i et interview, at han aldrig tænkt på sig selv som iværksætter, og selv alvorligt fornærmet, hvis han kaldes af dette ord. Han hævder, at ansøgningen ikke for pengene, men af hensyn til realisering af deres ideer. Hvis du har oprettet noget nyttigt, det er sikker på at blive kendt og værdsat på sit sande værd - det er udtalelsen fra computer geni. Det er derfor, Jan Koum ikke bruge store reklamekampagner for deres afkom, han ikke forsøge at henlede pressens, og selv logoet har udviklet på en gang.

Ikke desto mindre, populariteten kom med overraskende fart. Bilag fast holder den øverste position i placeringerne af mobile gadgets som den mest populære og eftertragtede. Denne stigning kunne ikke gå glip af sådanne corporate giganter som Yahoo, Google, Facebook og mange andre. Modtaget mange lukrative tilbud om salg af brandet. Og endelig i 2014 tog han den aftale, som øjeblikkeligt gjort verdensberømt ikke kun WhatsApp, men også sit ophav. Ansøgningen er blevet solgt af Mark Zuckerberg i en rekord nitten milliarder dollars! Dens udviklere Jan Koum og Brayan Ekton blev ejere af andele i og opholdt sig for at arbejde i virksomheden. En fyr fra en dårlig ukrainske familier blev en milliardær og en af de mest støtteberettigede ungkarle.

Personlige liv

Ikke overraskende, med en sådan holdning til at arbejde på det personlige liv er kort. WhatsApp selskab for Jan Kuma - dette er meningen med hans liv, hans idol, hans udtænkt. Han har ikke skiltes med en mobiltelefon, bange for at gå glip af vigtige beskeder fra samarbejdspartnere. Han er klar til at arbejde dag og nat, hvis der er noget problem i ansøgningen.

Hvis gift Jan Koum, kone, ak, ville have besat det er ikke det første sted i sit liv. Måske er det derfor en talentfuld programmør foretrækker at forblive ungkarl. Ifølge presseforlydender, Yang mødtes i dag med den model af ukrainske afstamning Evelinoy Mambetovoy. Pigen er ung, men allerede kendt over hele verden som en meget smuk og lovende, har det haft en chance for at samarbejde med sådanne mærker som "L. Oréal", "Mulberry" og "Aveda". Måske vil energiske og ambitiøse unge kunne skabe en stærk union.

hobby

Jan Koum næsten hele sin tid er dedikeret arbejde. Det overvåger bedømmelse af hans opfindelse, studerede forbruger anmeldelser, arbejder konstant på at forbedre og tilføje nye nyttige funktioner. Han har meget lidt interesse i politiske begivenheder og ikke deltager i dem. Han kan ikke lide pop og ikke meget villige til at tale med pressen. Alle, der er relateret til public relations og reklame, fra det tidspunkt, hvor arbejdet med Yahoo bringer Jan melankoli og kedsomhed.

På trods af den travle tidsplan, der er en ung mand, der bor i et sted for en hobby. Hans yndlingsbeskæftigelse var kassen. Måske ikke tilfældigt valgt denne sport, fordi den er enkel og klar, er underlagt strenge regler og kræver fuldstændig dedikation under træningen. Og hvis ikke for disse kvaliteter mest værdsatte Yang Kum?

Taler om planer for fremtiden, Yang tænker kun om sit projekt. Ifølge ham, kan betragtes som succes opnås, hvis ansøgningen i tyve år vil være lige så populær, som den er nu.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.