Nyheder og SamfundBerømtheder

Gulbis Ernest: liv, karriere, fotos

Gulbis Ernest - kendt lettisk tennisspiller, vinder af ATP-turneringer i single og double, samt - en semi-finalist French Open i 2014. Favorit overflade - hårdt, og det højeste sted i ATP ranglister - tiendedel.

tidlige år

Gulbis Ernest blev født og voksede op i en sports familie. Hans bedstefar og far spillede basketball, de to søstre er professionelt involveret i tennis, og en yngre bror - forsøgte sig på golf.

Ernest var første gang på banen i 5 år, og som 16-årig begyndte han at spille ProTour. I 2005 Ernest debuterede på landsholdet i Letland under kvalifikationskampe i Davis Cup og tilbragte sine første ATP-tour kampe. Ved udgangen af sæsonen Gulbis lykkedes triumfovat to udfordrere: Eckental i single og i double - i Aachen.

Debut i Grand Slam-serien

I begyndelsen af 2007 bragte lettiske to flere gevinster på udfordrerne i Besancon og Sarajevo, så tennis er steget ind i top 100 ATP placeringer. I 2008 Gulbis Ernest først dukkede op på domstolene i Australian Open, men blev besejret i den første kamp mod russiske Marat Safin.

Gulbis var en åbenbaring Roland Garros 2008. På vej til kvartfinalen, han besejrede en af turneringens favoritter - Åbent Blake, men i to trin til finalen tabte til serbiske Novak Djokovic. På Wimbledon samme år Ernest også konvergeret i konfrontation med de vigtigste udfordrer til titlen, Rafaelem Nadalem, der tabte i fire sæt. At deltage i OL og US Open, Ernests Gulbis sluttede sæsonen på en rekord for sig selv 53 plads.

på sit højeste

De næste par sæsoner Gulbis helt uheldig på Grand Slam-turneringer, hvor han ikke kunne vinde mindst to kampe i træk. Samtidig, Ernest ganske positivt resultat ved konkurrencer under rang af selv at vinde Delray Beach Horvata Ivo Karlovicha. Hertil kommer, den lettiske vundet flere vigtige sejre i løbet af repræsentanter for de øverste 10 verdensranglisten og holdt højt for sig selv 24th ved udgangen af 2010.

Op-og nedture

Indtil 2014 en af de tennisspillere, som ifølge sport eksperter, den "feber" mere end andre, og forblev Gulbis Ernest. Tennis er ikke bare spillede ham et puds, så stiger i rækkefølgen, de "ved at udvise" ud over de hundredvis af det bedste. I fire sæsoner vandt lettisk kun to turneringer i St. Petersborg og Los Angeles, samtidig fortsatte rækken af mislykkede forestillinger i Grand Slam.

Sæson 2015 præsenterede også tennisspiller et par overraskelser, men lokale succeser som at vinde ATP-turnering i Marseille, og semifinalen Rolan Garros hurtigt rejst Gulbis i top ti verdensranglisten. I slutningen af sæsonen, Gulbis havde to ATP finaler (i Moskva og Kuala Lumpur), og et år, han stadig færdig i top 20, endnu en gang "falde" på Mollusca domstole US Open.

udsigter

Gulbis Ernest - tennisspiller, hvis spil har tiltrukket offentlig opmærksomhed. Han er meget ustabilt og kan veksle med sejr fortryllende komplet fiasko. uanset udfaldet af kampen med letterne tilskuere på tilskuerpladserne, kan dog se den lyse angribende spillestil. Nu Ernest er på randen af den tredivte og endnu en gang klar til at kæmpe i US Open på hans foretrukne hårde domstole.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.