Nyheder og SamfundBerømtheder

Miss Rusland 2005 - Aleksandra Ivanovskaya

I dag har skønhedskonkurrencer blevet for os hverdagskost. Vi har vænnet sig til gennem årene nødvendigvis skal igennem en konkurrence, hvor navnet vil blive kaldt de smukkeste piger i vores by, og derefter - landet. Efter dette, vil vores skønhed deltage i den internationale konkurrence "Miss Europe", "Miss Universe" og "Miss World". Men i den sovjetiske periode, indtil 1989, det vil sige, i mange årtier, disse konkurrencer i vores land er blevet forbudt.

Historien om "Miss Rusland"

Contest "russiske Beauty" blev afholdt i Paris 1927-1938 blandt indvandrere. På det tidspunkt i den franske hovedstad var der mere end to hundrede tusinde flygtninge fra zarens Rusland. To år efter den første konkurrence, blev det åbent for alle piger russisk oprindelse, der bor i de europæiske lande. Juryen bestod af berømtheder som forfattere og Kuprin Bunin, malere Korovin og Benoit. Når i konkurrencen deltog Chaliapin datter Maria. Efter Anden Verdenskrig , blev disse konkurrencer afbrudt. Efter en lang pause, de genoptaget i 1989 under reglen om landet, "Gorbatjov for" Mikhail Gorbachev. Samtidig blev afholdt kvalifikationsrunde i hver af de sovjetiske republikker, og blev kulminationen på konkurrencen "Miss USSR". Der deltog ikke eneste medlem af de 15 sovjetrepublikker, men også af autonomi. Efter sammenbruddet af den store Sovjetunion, selvfølgelig, der blev afholdt i konkurrence Moskva blev kaldt "Miss Rusland". Og har været det i to årtier i den russiske hovedstad, den autoritative jury, bestående af tv-personligheder, film, scene, og så videre, skal du vælge den smukkeste pige i landet. Denne artikel fokuserer på "Miss Rusland 2005". Af den måde, denne konkurrence skrev, at han var den første i deres organisation overholder internationale standarder for aktiviteter af denne art. Så det burde have været. Det er i dette års konkurrence blev afholdt i regi af Den Russiske Føderation Kulturministeriet og havde status af "nationale".

Mission 2005

Aleksandra Ivanovskaya, fotos, som du kan se i artiklen, i sine 16 år, vandt titlen på smukkeste pige i landet. Det var i 2005. Endelig, som altid, han blev holdt i den russiske hovedstad i Grand Arena. Alle deltagerne i projektkonkurrencen var 50. Hver af dem repræsenterede deres region. Før komme til konkurrencen Moskva, pigerne vandt de regionale og byens skønhedskonkurrencer. Future "Miss Rusland" Aleksandra Ivanovskaya repræsenterede Fjernøsten. I øvrigt, at antallet af superfinalistok ikke inkluderet repræsentanter for begge russiske hovedstæder. I begyndelsen af konkurrencen deltagerne var klædt i nationaldragter, som for dem var kundgjort stylist-designer Alenoy Ahmadulinoy. Samtidig brugte hun motiver Vasentsova fortællinger. Så blev de forvandlet til sport og selvsikker kvindernes tennis i hvide plisserede mini-nederdele og sport toppe. Så pigerne havde at vise deres kreative evner. Men juryen ikke stoppe der, og pigerne blev bedt om spørgsmål om en række emner. Selvfølgelig, i finalen i pigerne møde for juryen og alle tilskuere i aften kjoler. Samtidig Aleksandra Ivanovskaya (Miss 2005) kom på scenen med sit uendelige lange hår, og alle bare gispede.

organisatoriske spørgsmål

Hovedsageligt producenten af showet "Miss Rusland 2005" var Andrei Boltenko (i disse år - det vigtigste direktør for 1st offentlige tv-selskab). Da konkurrencen blev afholdt på Grand Arena og dekorationer var passende - i stil med "russisk mode sæson." Showet var den legendariske Nikolai Fomenko og Fyodor Bondarchuk. I deres sædvanlige sjov måde, de indrømmede, at de skjult deres halvdele, hvor de vil tilbringe natten. Mellem den vigtigste del af konkurrencen, før publikum var "Nattergalen" af russisk pop - Valery Meladze og Nikolai Baskov, men Maxim Galkin besluttet at afholde en skønhedskonkurrence i rækken af politikere som et resultat af, hvor håndfladen blev givet til Valerii Novodvorskoy. Aleksandra Ivanovskaya og Valeriya Novodvorskaya - i et ord, i denne dag, to vindere blev udvalgt. Her er et valg!

Miss Fjernøsten blev Miss Rusland

Da scenen var en seksten år gammel Aleksandra Ivanovskaya skønhed med skrå under bæltestedet, at alle allerede vidste, at andre deltagere simpelthen ikke har nogen chance for at vinde. Hendes skønhed, hendes træk var virkelig slavisk, vores, russisk. Juryen har allerede repræsenteret hende ved konkurrencen "Miss World". Men pigen var kun 16, så det var ikke tilladt at deltage i konkurrencen verden. Ikke desto mindre fik hun som en belønning på 100 tusind dollars.

Lidt om vinderen

Aleksandra Ivanovskaya blev født i Fjernøsten, nemlig i byen Komsomolsk-on-Amur. Siden barndommen, Sasha havde langt hår. Hendes mor elskede at lave en pige smuk frisure, fletninger, binde dem med bånd, udsmykning forskellige hårnåle osv For første gang deltog hun i konkurrencen "barbar skønhed - lang fletning" i en alder af ni. Længden af hendes hår nåede 135 cm. Samtidig begyndte hun at danse og koreografi. At hun har dedikeret seks år. Hun havde endda at forkorte deres hår meget lang, så det var lettere at samle dem i et bundt. Ved den tid, konkurrencen "Miss Rusland - 2005" hår var vokset til 115 centimeter. Hendes højde er 180 cm, bredden af brystet - 87 talii- 63 cm og lår - 94 cm.

problemer

Efter Aleksandra Ivanovskaya vandt konkurrencen "russiske Beauty", om hende begyndte at sprede grimme rygter. Medierne og Internet artikler offentliggjort som hævdede, at hun handlede i pornografisk video. Men hvis man ser nærmere på starten af denne film, med en helt uskadelig navn - "Aleksandra Ivanovskaya besøgte Lenin Library" eller "Lolita i biblioteket", så at dømme efter tøj af heltinden, bliver det straks klart, at videoen blev filmet i begyndelsen af 90-erne århundrede, der er, når de fleste af Alexander var kun 4-5 år. Den fejlslutning af alle input, at pigen i videoen er meget lig de unge "Miss Rusland 2005", men på ingen måde kan ikke være hende. Ikke desto mindre har denne video fløjet alle de steder udforskede det (som indigneret, alle med interesse, og som foragtede) millioner. Efter alt, er hun i øjeblikket anses for hele landet. Så den stakkels pige på grund af hendes alder ikke fik lov til at deltage i konkurrencen "Miss Universe", som også var meget skuffende for hende. At det startede, da hun var på den internationale udstilling, det helt sikkert har formået at vinde titlen "Queen of the Universe". Vi tror, at dens store skønhed, samt ekstremt smukke hår kan føre til glæde for alle de autoritative jury.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.