Nyheder og SamfundBerømtheder

Brayon Dzheyms: Film og biografi

Millioner af mennesker er overbeviste om, at biografen - en af de integrerende dele af livet. Kun få kan argumentere med, fordi det er sandt. En række af filmiske værker hjælpe os opleve de ubærlige og meget ubehagelige øjeblikke i livet. Film og tv-serier giver os mulighed for at distrahere fra, hvad der sker rundt, fordybe dig i en helt anden verden, hvor dens unikke historie og dens karakterer.

En biograf ville være så populært område af aktivitet, hvis den ikke repræsenterer aktører fra de forskellige lande, som er værdifulde fagfolk? Selvfølgelig ikke, fordi det er skuespillerne laver film og tv-serier virkelig interessant, spændende og fuld af følelser. Fra plottet, for meget afhænger, men stadig får aktørerne det mest komplekse og vigtig rolle. I dag taler vi om en af dem, der repræsenterede dette aktivitetsområde for mange år siden.

Brayon Dzheyms - den verdensberømte skuespiller, hvis vækst var 191 cm Derudover deres karriere Brion ikke kun medvirkede i filmen, men også var producent af flere film, der er blevet virkelig populære og forbliver så den dag i dag .. I denne artikel vil vi tale om denne skuespiller, hans karriere, og diskutere i detaljer flere filmprojekter, hvor han var direkte involveret.

biografi

Brayon Dzheyms, hvis film er i dag med stor glæde at se millioner af mennesker fra alle hjørner af vores store planet, blev født 20 feb 1945 i Californien (USA). Nogen tid efter fødslen af en familie af fremtidens skuespiller beslutter at flytte til byen Beaumont, som er beliggende i samme Californien. Der er far, James bliver ejer af et lille teater (ved den måde, skuespilleren hævdede, at dette øjeblik har spillet en meget vigtig rolle i hans liv).

I 1962, en ung mand kandidater fra gymnasiet Beaumont så gør beslutningen om at gå ind i staten universitet placeret i byen San Diego, som ligger i den sydvestlige del af USA, på Stillehavets kyst (nær grænsen til Mexico).

karriere

Efter sin eksamen med en grad i "teater" den unge mand kommer til New York, der har selv kun 100 dollars. Han var overbevist om, at han kunne erobre verden, men det er ikke så enkelt. Brion James filmografi, som vil blive præsenteret i dette materiale, i denne periode af sit liv, han arbejdede på forskellige steder, blandt hvilke er at præcist at identificere den tjeneste i National Guard.

Snart den unge mand stadig opnås den ønskede startede en karriere af skuespiller December 19, 1974. Så fik han en rolle i en af de scener i tv-serien "Waltons". Efter udgivelsen af denne episode, unge og stadig uerfaren skuespiller bemærket af mange, og derefter, hans karriere begyndte at udvikle sig meget hurtigt. Brion for sit liv er langt mere end en gang samarbejdet med instruktører som Luc Besson, Andrei Konchalovsky, Ridli Skott og andre.

Personlige liv

Om hans filmografi vil vi tale lidt senere, men for nu kan vi konstatere, døde på den verdensberømte skuespiller august 7, 1999 sit hjem i Malibu fra myokardieinfarkt, uden at vente på ankomsten af akut lægehjælp. Desuden blev skuespilleren kremeret og hans aske spredt over Stillehavet.

Under livet af skuespilleren har været gift én gang. Maxine blev hans kæreste, Jakob, hvormed de har besluttet at forlade i 1996 - tre år før død af manden. Også værd at bemærke er, at James Brion har en søn Jeff.

filmografi

Film med deltagelse af den person af interesse for mange. I løbet af sin karriere tog selvsikker skuespiller direkte del i den rulle film 167 (i perioden 1955-1999).

Blandt de film med deltagelse af denne person er at give følgende: "Harry og Walter fulgt i New York", "På vej til herlighed", "Traders drømme", "California Highway Patrol", "Rødder", "The Incredible Hulk", "Høj flyvning "" Benson "" Alle Moses "" jazz Singer "" dynastiet, "" The Postman altid ringe to gange "" 48 timer "" blaffer "" kriminalitet bølge "" Enemy mine "" Love blandt tyve "" walking lig "" Red varme "" spejdere "" døde ved ankomsten "" Red skorpion "" Vilde manøvrer "" Kun gennem hendes krop '' En anden 48 hours "" Player " "Chern Jeg magi "" Time Running "" Demontering "" inden for slående afstand "" Tag "" Sidste Cowboy "" Wild Earth "" livsledsager "" Mord i radioen "" The Nature of the Beast " "En dyrebar fund", "Alle", "Millennium", "Seksuel besættelse", "den femte element", "for at redde sin bror," "Dungeon", "The Magnificent Seven", "The Island af Jackal", "røveri", "Requiem mafia" "hacker", "The min fjendes fjende", "operatør", såvel som andre.

resultat

User comments næsten alle hjul af film med deltagelse af skuespilleren positiv. Brayon Dzheyms, hvis biografi blev kortvarigt overvejet i dette materiale, altid forsøger at perfekt spille deres rolle, som han var taknemmelig for de millioner af seere.

Således i dag har vi diskuteret en masse information, men også lært filmografi berømte skuespiller i verden. Nu skal du vælge en film og se den. Ha 'en dejlig dag!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.