Nyheder og SamfundBerømtheder

Russisk politiker Konstantin Borovoy: biografi og aktiviteter

Penge og politik - to temaer, der er stærkt tiltrukket af folks synspunkter.

Et velkendt forretningsmand og politiker 80'erne og 90'erne Konstantin Borovoy alle de år af hans aktive liv klart føler, at leve i "huset med gennemsigtige vægge." Og så er det især ikke skjule de faktiske omstændigheder i hans biografi.

Barndommen og ungdommen

Juni 30, 1948 i familien af professor i matematik ved Moskvas Institut for Transport Ingeniører blev født den yngste søn - Borovoy Konstantin Natanovich. Familien var ganske vellykket, med historie. Så Konstantins bedstefar var ganske velkendt revolutionerende, ofre for stalinistiske undertrykkelse. Efter genoptræning, han var den vigtigste vidne i retssagen mod Beria, var nære venner med N. S. Hruschevym og L. I. Brezhnevym. Mor fremtidige politik besat en solid position i distriktet udvalg af SUKP, hans far underviste på universitetet og skrev bøger. Derfor barnet fik en god uddannelse, vokser i overflod, men de er mest engageret bedstemor, som endda formået at døbe hans barnebarn, som på det tidspunkt var en risikabel forretning. Drengen læst en masse, besøger teatre og opvokset i dette fra Moskva intelligentsiaen familie barn. Allerede med 12 år Konstantin begynder at deltage i møder på Polyteknisk Museum, hvor han stiftede bekendtskab med værker af digtere, helte tiden. Han deltog også foredrag ved Moskvas Statsuniversitet om astronomi, litteratur, fysik, imprægneret med kulturen i tø. Så han og hans klassekammerater skaber en hemmelig organisation for formidling af samizdat litteratur.

års studier

Ifølge familie tradition, blev drengen sendt til skolen i matematik, som han dimitterede med succes i 1965. Konstantin Borovoy derefter ind på universitetet, hvor hans far arbejdede, og dimitterede med succes i 1970, umiddelbart indskrive i Mekhmat. Efter endt uddannelse, Borovoy begynder at arbejde inden for implementering af automatiserede systemer og kom ind i forskerskolen. Forsvarede sin afhandling i 1980, arbejdede han i flere forskningsinstitutioner og universiteter begyndte at undervise og gør ganske en succesfuld karriere på det tidspunkt. På dette tidspunkt omkring det er dannet intelligentsia vennekreds, de drøftede situationen i landet og verden i køkkenet, film nyheder, teater, litteratur. Cirklen indeholder, og Irina Khakamada.

Kooperative feber

Denne periode slutter, når Konstantin Borovoy, biografi, der begynder i den ånd af familien tradition, har ændret sin måde på et tidspunkt, hvor begyndelsen på en stor forandring i landet. I 1987, at Borovoy del med deres komfortable og ganske indbringende sted at arbejde og gå til den frie svømning. Han indledte med at sige, at levere software produkter Research Institute, gennemført en række forskning og udvikling. For ham strakte mennesker, der ønsker at tjene penge, ideer ganget som en snebold, og et år senere Borovoy var formand for adskillige kooperativer. I 1989, indkomstniveauet tilladt Borovoi gøre velgørende arbejde, det hjælper de dårligst stillede ældre og endda sponsorere teatret "Moderne Opera." På dette tidspunkt, Konstantin Natanovich bliver en millionær og indser, at kooperativer - ikke dens omfang, den har brug for noget mere.

spekulant

I 1989 ser det ud til, og efterhånden krystalliserede ideen om en fondsbørs. Konstantin Borovoy, sin nationalitet ikke skjule på dette tidspunkt kommer ind i jødiske Alliance, som vil få en masse nyttige kontakter. Samtidig indser han, at det nye barn vil tillade ham at nå et nyt niveau. I 1990 synes den russiske Commodity Exchange i Rusland. Dens skabelse har ikke bestået let, aktionærer er stødt stærk modstand fra myndighederne, men stadig projicere en succes, der var sovjetisk og udenlandske aktionærer, trafik udvekslinger begyndte at vokse hurtigt. Således blev lanceret udvekslingen bevægelse i USSR, i 1992 var der omkring tusind.

En Borovoy går videre og bliver grundlægger og formand for bestyrelsen i den russiske National Commercial Bank. På det tidspunkt var han aktivt engageret i uddannelsesaktiviteter, siger offentligheden om de fordele og muligheder for markedsøkonomi. Borovoy medier bliver en karakter, han er ofte inviteret til medierne, og det bliver en genkendelig person. Konstantin Borovoy på dette tidspunkt gør mange ekstravagante tiltag, for eksempel mødes med finansministeren for Pinochet regeringen, men donerer store summer til forskellige projekter, især restaureringen af Kristus Frelseren i Moskva.

Han samarbejder med de ledende politikere i den tid, det er godt modtaget i præsidentens kontor. Men hans berømmelse har udløst en skandale, han ikke skjule sin tilstand, selv der gøres forsøg på det. Denne periode med intens kommerciel aktivitet kommer til en ende naturligt - Borovoy gå ind i politik.

Politiker: Borovoy Konstantin Natanovich

I 1992, en spirende politiker Borovoy skaber et parti af økonomisk frihed. Han fik berømmelse som forsvarer af demokrati under kuppet, kuppet, dette tillod ham at komme tæt på Jeltsin. I 1995, han går til de deputerede i Statsdumaen, er sin tale husket af mange af hans ironi og excentricitet. Politikker til at bygge deres karriere i opposition til den nuværende regering, han forsvarer de demokratiske friheder og er en fortaler for markedsøkonomien.

I flere år Borovoy deltager i forskellige valg, men hvor uheldig hans hold ikke smiler. Alt dette fører til det faktum, at det bliver lyst i forhold til oppositionen af den nuværende regering.

opposition Aktivitet

Slutningen af det tyvende århundrede var vanskelig for Borovoy. Han mener, at den forfølger FSB, slag følges, især efter lige under hans samtale med Dudajev blev dræbt

.

I 2010 Konstantin Borovoy underskrive andragende "Putin skal gå", sammen med sin ven Valeriey Novodvorskoy, er de blevet initiativtagerne til sociale bevægelser og parternes valg af Vesten "i beskyttelsen af de europæiske værdier, efter festen blev nægtet registrering. Bevægelsen fortsætter sin aktivitet, hvilket viser, at der er en modsætning i Rusland.

Livet i det XI århundrede

Til dato, Borovoy aktivt kritiserer Putins politik, han samarbejder med den socio-politisk-publikation Ukrainsk Gordonua.com, hvor han jævnligt udtrykker sine pro-ukrainske ideer. Han er ophørt med at være en velkommen gæst i de russiske medier, men ikke mister sin popularitet takket være forestillinger af forskellige politiske årsager på internettet.

I Borovoy øjeblikket har tilstrækkelige subsistensmidler, han er aktionær og ejer af flere kampagner. Også i forbindelse med de amerikanske partnere, åbner han World Wide Consulting, er engageret i investeringer og politisk rådgivning. Han fortsætter med at åbne nye virksomheder, der tiltrækker store investeringer, har hans iværksætter købmandskab ikke forsvundet i varmen i politiske kampe.

Kolleger af Konstantin Borovoy reagere inkonsekvent. Han kunne ikke redde mange mennesker venskab på grund af hans skarpe tunge og uforudsigelighed. Dog er han respekteret og værdsat for sin konsekvente holdning, at opretholde de værdier af situationen på markedet.

Familie og personlige liv

På trods af den skandaløse måde, Borovoy indrømmer, at bekender de sande familieværdier. Hans første ægteskab var en studerende ungdommelig fejl, men hans anden kone, han levede i mange år. Borovoy Konstantin Natanovich, hvis nationalitet i almindelighed er det ligegyldigt, fremme kristne værdier. Han har en datter fra sit andet ægteskab, den ældste datter af hans første kone døde i 2008, og tre børnebørn.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.