BilerRVS-teknologi

Antirain bil vindue: funktioner og anmeldelser

Sandsynligvis hver bil ejer forsøger at opretholde deres køretøjer i topform og er at se ham, ved hjælp af specielle kosmetik. Bestemt, skønhed kræver ofre, men bilen vask hver uge er ikke kun urentable, men også skadeligt for kroppen. Ganske anderledes er tilfældet med forrude og sidespejle: i virkeligheden, ved deres renhed og synlighed i dem afhænger sikkerheden for passagerer og føreren.

Svær forurening kan påvirke kørslen og forårsage en ulykke, især hvis tiden er ikke en hindring at blive set. Desuden skal renheden opretholdes markeringslys og billygter.

Til dato, til maskiner af kosmetik fabrikanter skabe en række unikke og alsidige værktøjer, der hjælper opretholde den perfekte tilstand af køretøjet. En af dem er antirain til bil glas.

Hvad er dette værktøj?

Antirain er en særlig struktur, der bruges til at rense og beskytte glasoverflader af bilen. Det kan anvendes ikke kun på forruden, men også på den side, et spejl eller belysning. Et unikt værktøj til bilruder antirain beskytte de mest sårbare dele af maskinen mod skader, faldende regn, støv og snavs. Af denne grund, sammensætningen nyder stor popularitet blandt bilister.

Fra i dag kan du finde forskellige former for frigivelse af midler i specialiserede forretninger:

  • Spraydåsen. Implementeret i beholdere med et volumen på 100 til 250 ml. En bekvem form for brug - nok til at skubbe håndtaget og spray den ønskede mængde væske på glasoverfladen og derefter tørres med en klud.
  • Særlige engangshåndklæder solgt i bilindustrien butikker. Fordelen ved sådanne pakker er den lille størrelse og kompakthed. De kan lagres i handskerummet, og tør glasset, hvis det er nødvendigt.
  • Kapsler. Inde i disse beholdere er en væske, hvilket er nok til fuldstændig behandling af alle overflader på bilen. Den kompakte størrelse gør det også muligt at holde dem inde i bilen.

Princippet om driftsmidler

Sammensætningen indbefatter antirain specielt materiale, der skaber en film på glasoverfladen, der ikke tillader fugt fanget dråbevis. Faktisk nedbør simpelthen dræner, uden at efterlade spor. Efter hvert regn overveje rent glas uden pletter og snavs pletter rart at hver chauffør, for ikke at nævne den forbedrede synlighed.

Midler til beskyttelse af briller Bil antirain beskytter glasoverflader ikke kun mod fugt og nedbør, men også på snavs. Komposition hjælper de chauffører, der rejser i bil i mørke: i regnen ikke behøver at stoppe på banen og tørre dråber fra forruden for at forbedre synligheden. Således kan du ikke blot spare tid, men også reducere sandsynligheden for ulykker til et minimum og undgå at fange en forkølelse.

Antirain til bilruder skaber på overfladebelægning, der gør det muligt for dem at opretholde en ideel tilstand. Især tydeligt mærkbar, når kørsel ved høj hastighed: Vandet dråber fluen uden at bruge vinduesviskere.

Før du vælger antirain bør være bekendt med alle de række lignende, der udbydes i bilindustrien butikker. Pick up en sådan sammensætning er ganske vanskeligt, så det er tilrådeligt at udforske de fora eller forsøge at finde den rette løsning ved trial and error.

Fordele ved mulighed for at beskytte vinduer

I løbet af de sidste par år, er ejere af køretøjer aktivt køber antirain til bil glas. Anmeldelser om denne del af den positive, mange af dem understrege sine fordele, som omfatter:

  • Forbedre førerens udsyn. Ifølge undersøgelser, behandling af briller dette værktøj giver dig mulighed for at øge revision med mindst 20%, hvilket gør det muligt for ikke at blive distraheret under kørslen.
  • Let fjernelse af insekter fra overfladen. De, der er ofte ude af byen i den varme årstid, er godt klar over, hvad der bliver den forreste del af bilen på grund af de mange flyvende og vingede. insekter kalv meget svært at blive slettet fra overfladen selv efter adskillige besøg at synke. Antirain bil glas anvendes på kroppen, vil bidrage til at undgå sådanne problemer.
  • beskyttelse af overflader mod skilsmisse og pletter Langsigtet. Ansøgningen giver dig mulighed for at rengøre glasset sammensætningen af mindre støv og snavs, og samtidig øge effektiviteten af viskerne.
  • Forebyggelse krop glasur og overflade belysning, hvilket er særligt vigtigt ved lave temperaturer og under den kolde årstid.

Antirain for en bil med sin hænder glas

På trods af at de specialiserede saloner tilbyder en bred vifte af kosmetik til biler, forberede et lignende værktøj til beskyttelse af kroppen kan være sin egen. For dette er det tilstrækkeligt at lagerføre flere stoffer:

  • Mineralsk terpentin - et opløsningsmiddel, som kan købes hos enhver isenkræmmer.
  • Stearin. Sælges i apoteker og isenkræmmere.

Lavet antirain bilruden meget nemt. Tanken blander en del af paraffin og 20 dele mineralsk terpentin. Blandingen bør være blandet grundigt indtil fuldstændig opløsning, hvorefter den kan påføres på glasoverfladen med en blød klud eller klud.

Find andre opskrifter sådanne midler kan for forskellige automotive fora, men ovenstående er den mest populære. Men for at antirain bilrude købe i Moskva kan være næsten enhver salon eller butik med speciale i salg af kosmetik og reservedele til biler.

Hvilke overflader kan behandles

Antirain kan anvendes på stort set alle overflader af bilen - lys, glas og endda kroppen. Trods den brede vifte af anvendelser, den mest mærkbar effekt af formuleringen er i forlygterne og forrude, lidt lavere - i siden. Coating sammensætning afspejler upassende: grundet vinden skygge på deres vand næsten ikke passer. Tilsvarende bagruden: fugtighed, selvfølgelig, vil strømme fra det, men effekten er næppe mærkbar på grund af mangel af den krævede luftstrøm.

Antirain til bilens karosseri

Mange servicecentre i dag tilbyde lignende tjenester for behandling af vognkassen med særlige midler til at slippe af støv, snavs og vand distributioner.

Gyldigheden af præparat

Som regel, producenter angive, hvor længe arbejdet antirain til bil glas. Rusland, for eksempel producerer kompositioner, kan gyldigheden af hvilke være flere måneder. Selvfølgelig er sådanne midler er der én stor men: for høj en pris - omkring 1000-1500 rubler.

De dyreste muligheder er gyldige i 3-6 måneder eller et par titusinder af kilometer. Deres omkostningerne er for høje, men kvaliteten af deres respektive. Når du vælger den bedste antirain baseret enten på en gennemgang af andre bilister, eller prøve forskellige forbindelser i jagten på "det."

Sådan fjerner antirain overflade

I de fleste tilfælde en tynd polymerfilm på glas slettes med tiden, og udvej til processen med dens fjernelse er ikke nødvendig. Ofte kan det imidlertid støde på en situation, hvor bilrude antirain tænder overfladen mærkelige drypper, pletter og flager. Grunden til dette er den ukorrekte anvendelse af sammensætningen, så det skal fjernes. Løser følgende enkle nok: et vådt håndklæde med en lille indsats. Hvis ikke hjælper, kan du suge filmen, lade bilen i solen, og prøv igen. Som et alternativ - det er muligt at blande opløsningsmidlet og den sædvanlige medicinske alkohol og den resulterende blanding forsigtigt gnide kroppen.

Antirain bil glas "Akvapel"

En af de mest populære hydrofobe midler beregnet til behandling af overfladen af maskinen er "Akvapel". Det er produceret i USA og er meget brugt af forskellige selskaber fra hele verden - Audi, BMW, Volkswagen. Dens gyldighed efter anvendelse af størrelsesordenen seks måneder, midlet er stabilt overfor opløsningsmidler. Et karakteristisk træk er skabelsen af anti-reflekterende belægninger på glasset, hvilket forbedrer synligheden under ridning.

Den hydrofobe sammensætning kan let påføres på overfladen, og hele processen tager ikke mere end 15-20 minutter, herunder uddannelse. Perfekt beskytter mod regn, glasur, frysning vinduesviskere, letter rengøring af glas fra insekt rester.

Kun i USA, men er kendt af andre navne i Tyskland og Japan.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.