BilerBiler

Jamming af GPS og GLONASS til biler

I Internet i de seneste år er stigende popularitet kaldes en enhed et GPS-signal Jammer (jammere). Det skal bruges til læ GLONASS. Hvad er denne enhed, og hvordan er signal undertrykkelse - det er diskuteret i artiklen.

Installation af GLONASS

For nylig blev en ny indenlandske biler produceret med integreret GLONASS-system, der blev taget i brug i Rusland siden begyndelsen af 2015. Forud for det bruges kun systemet med global positioning GPS. På den ene side, indstilling af GLONASS til bilen, er føreren garanteret at modtage bistand i tilfælde af trafikulykker. Systemet registrerer automatisk en ulykke, og informere alle respondenter til dem at tage en hurtig indsats for at redde liv og løse ulykken. På den anden side, er installationen af GLONASS betragtes som et indgreb i retten til chaufføren, og at mange ikke ønsker at bruge det.

I dette tilfælde, metoder til at undertrykke signaler til en række, afhængig af fantasi af drivere.

  1. Antenna havne.
  2. Dish pakket ind i folie, forsøger at skabe effekten af screening.
  3. Shield selve terminalen.
  4. Port Terminal.
  5. Forsøger at indføre chip.
  6. Forkæl eller fjernes SIM-kort.

Og, selvfølgelig, for at installere GLONASS på bilen viste ikke det, skal du bruge sensationelle jammere. Ud over købet af enheder på Internettet, er lokale håndværkere forsøger at opbygge endnu et passende design.

Jamming af GPS og GLONASS med deres hænder

Undertrykkere af radio, 3G, cellulære, Bluetooth og, selvfølgelig, GLONASS, i princippet har samme struktur, adskiller sig kun i frekvensområdet. Af alle disse enheder, det er anderledes, så afhængigt af hvad sættet er, hvad der vil neutralisere.

Jamming af GPS med hænderne består af følgende komponenter:

  • VCO;
  • antenne, fortrinsvis SMA;
  • En tuningskredsløb;
  • amplifikation radiofrekvenssignalet kaskade.

Kredsløbet enhed kan være åbne eller lukkede sløjfer. Enhver skinke radio, der har den kredsløb (som det kan få, bare "zaguglit"), kan nemt samle enheden. Men du nødt til at forstå noget i radioen.

For dem, der ikke forstår noget som helst i disse spørgsmål, er det erhvervelsen af den færdige enhed.

Bekæmpelse tracking system og chauffører vil eskalere

Bilister i en fart at bruge enheden til personlig beskyttelse, bevarelse af privatlivets fred, for eksempel for at skjule fra sporing af en flåde tracking. Men det er også meget muligt at bruge til kriminelle formål, for eksempel, deaktivere anti-tyveri system.

Hold styr på alle de køretøjer, synes at være meget vanskelig. Dette bruges af skruppelløse chauffører, erhverve sådanne midler. Især de bliver relevante i forbindelse med fremkomsten, sammen med GPS, GLONASS Galilleo, eCall.

Senest det lancerede GLONASS-system, og selv om det endnu ikke er blevet udvidet til at omfatte alle biler, er denne proces hurtigt at få momentum. I de kommende år vil det begynde at arbejde og det europæiske system for at passere standardisering procedure.

Men den træder i kraft "folks kamp" for at oprette signal interferens. Så jammere GPS og GLONASS for køretøjer i stand, ikke blot for at ødelægge de radiosignaler til rådighed for en bestemt maskine, men også forstyrre køretøjet placeret omkring det.

Denne situation kan ikke forlade ligeglade udviklere globale positioneringssystemer. Derfor bør det være muligt at forvente, at der indføres modforholdsregler fra deres side.

Laboratorieundersøgelser i Tyskland

Til dette formål er en række ingeniører begyndt at studere strukturen af uønskede signaler. Vi studerede frekvensspektret analysator, optagelsen er udført, kontrolleret af programmer og radio.

Som følge heraf modtaget information, der mest billige suppressorer udsender pibende puls, resten generere harmoniske i pasbåndet og er temperaturafhængige resonansfrekvens. Og en, og de andre typer af jammere skabe en koncentreret støj, men den tidligere har en større nedbrydning af GPS-signaler.

Pibende impulsgenerator er oprettet, som styres af spænding. Han er lineær med en positiv eller to-vejs-scanning. Negativ hældning - for stor, så de forsømt i simuleringen. For information om synkronisering, også blev analyseret i tidsdomænet.

Laboratorium GATE

Udført forskellige støjprøvninger, designet til at måle effekten af undertrykkelse signaler til signaler af GPS-systemer i virkelige forhold. Det var opnåelige på Gate lab, hvor de skabt et unikt miljø for denne form for test. Det har otte virtuelle satellitter rundt i testområdet. Der er forskellige scenarier spille ud. Signaler bliver transmitteret på alle frekvenser. Satellitter simulere virkelige bevægelser Galilleo. To jordstationer modtager og behandler signaler.

Også anvendt multifrekvente modtageren er i stand til at spore signalerne fra de forskellige GPS-systemer. Samtidig vi behandlet de forskellige tilstande, afhængigt af de ønskede frekvensbånd.

Resultaterne af GPS målinger undertrykkere

For at analysere, hvordan GPS-jammere (og GLONASS, samt "Galilleo" og andre globale positioneringssystemer) vil påvirke modtageren blev målinger foretaget. En afstand blev sat ved 1,2 kilometer. Vi brugte forskellige undertrykkere. Antenne-modtagere blev monteret på taget af bilen. Til GPS jammere, og GLONASS, og "Galilleo" er blevet sat korrekt, skal du bruge det meters afstand med en GPS-modtager. Dæmpning modtagelse forhold målt støj densitet ved indløbet.

Tid gennemført en række målinger fald og stigende magt. Deres resultater viste, at jammere GPS og GLONASS, samt andre systemer og Galilleo stand til at have en ødelæggende virkning på modtagerne i en afstand af op til en kilometer. indblanding kilde gør det umuligt at placering inden for en radius af to hundrede meter.

mekanismer afsløring Udvikling undertrykkelse

Således jammere er en alvorlig trussel mod nuværende og fremtidige navigationssystemer. Deres anvendelse er forbudt og straffes med loven.

Forny at producere detekteringsmekanisme jamming. For at teste punkter, der bruges i specielle detektorer, som registrerer interferens blev udført. Vellykket at installere de nyeste indsendte motorveje udfletninger.

flere modtagere bruges til optagelse. Apparat forsøgte opdaget af signal-til-støj jammere. Målingerne viste, at påvisning af ubudne gæster interfererende muligt. Til overvågning er også særlige modtagere kan spore og rapportering interferens.

konklusion

Praksis har vist suppression håndværkere signaler, vilde metoder skader designs tendens fyres ende uærlig medarbejder. Deaktivering om bord netværk vil være en øvelse i tomhed, da enheden er udstyret med sit eget batteri. Screening er heller ikke lykkes.

Det er fortsat Jamming GPS og GLONASS. Anmeldelser af nogle drivere, der har testet enheden i praksis, mens andre forårsage en lignende håb for vellykket brug.

Men på den anden side, at selskabet arbejder aktivt for at udvikle en mekanisme til at opdage undertrykkelse.

Mens jammere GPS og GLONASS, herunder lavet med deres egne hænder ustraffet gælder (primært interesseret i at lastbilchauffører). Men det er uvist, hvor længe det vil vare. Faktisk er det underforstået, at undertrykkelse signalvejen detektion udvikles. Og hvis der opdages enhederne, vil føreren må bære ansvaret for det.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.