ComputereSikkerhed

Sikkerhed system til private hjem: en oversigt over de bedste producenter og anmeldelser

Måske, for nogen ikke en hemmelighed, at fans af god fortjeneste ved en fremmed mødte (og der er) altid og overalt i store mængder. Men moderne teknologi trådte så langt frem, at angriberen, hvis han vidste tusind måder indtrængen i privat ejerskab, at udføre sin plan vil være ganske vanskeligt. Dette skyldes det faktum, at for nylig der er blevet integreret sikkerhedsløsninger, der kombinerer en masse muligheder. Dette er sikkerhedssystemet til private hjem, kontorer, banker, virksomheder mv Overvej de mest grundlæggende aspekter i forbindelse med driften af sådanne anordninger.

Sikkerhed systemer til private hjem: typer og generelle begreber

Så hvad er et sådant system? Det er værd at klart afgrænse kompleksiteten i at kombinere de samlede komponenter kontrol, sporing muligheder for ubudne gæster, advarselstyper og hardware tilslutningsmuligheder.

Til dato er der tre grundlæggende typer af systemer:

 • autonome systemer "Smart House";
 • wired system
 • trådløs (GSM-sikkerhedssystem for privat hjem eller kontor).

Et kort blik på hver type. Men først et par ord om det anvendte udstyr.

udstyr, der anvendes

Hvis man ser, hvilken som helst sikkerhedssystem til private hjem, kontor eller virksomhed, afhængigt af kompleksiteten og de opgaver, det skal omfatte flere obligatoriske elementer: visuelle overvågningssystem eller brugen af bevægelsessensorer, alarmsystem, når de forsøger ulovlige invasion (lyd eller lys alarm, øjeblikkelig afsendelse af SMS-beskeder ejeren af hjemmet eller på kontoret), evnen til at blokere angriberen, hvis han allerede har indgået i rummet, en central styreenhed og b espereboynogo magt er et strømsvigt.

Det siger sig selv, at i det enkleste tilfælde, for det meste er kun installeret bevægelsessensorer. Blandt dem er følgende typer:

 • Passive infrarøde sensorer reagerer på termisk stråling;
 • infrarød stråle sensorer reagerer på tilstedeværelsen af objektet i bevægelse i den zone af skæringspunktet af stråler;
 • sensorer drives på grundlag af refleksionen af radiobølger sendes til et bevægeligt objekt (hunde af reaktionen type);
 • Magnetiske kontaktsensorer, aktiveres ved åbningen af dørene;
 • vibrationssensorer, der bestemmer den mindste vibration overflade, hvorpå er monteret (gulv, væg, etc.);
 • Sensorer, der bestemmer det tab af ruder eller glasenheder;
 • Kapacitive sensorer til metal, aktiveres ved at ændre parametrene for det magnetiske felt omkring dem;
 • Kombineret system indbefatter, foruden ovenstående en funktion bestemmelse gaslækage eller vand.

System "intelligente hus"

Måske i dag "intelligente hus" systemet er de bedste. Med deres integrerede installation, dette omfatter ikke kun en primitiv alarm til private hjem. I dette tilfælde kombinationen optræder i et af flere systemer. Det vil sige, er sikkerhedsfunktionen kombineret med autonom kontrol alle enhederne i dit hjem eller sommerhus.

Igen, afhængigt af kompleksiteten af sådanne systemer kan have og videokameraer og bevægelsessensorer, og styremidler af gas eller vand enheder og anvender forskellige metoder for underretninger i tilfælde af varierende ubehagelig situation. Som forventet er disse systemer fuldt selvstændig, men hvis det ønskes, kan ejere forbinde dem til specialiserede tjenester og beskyttelse. Efter at have modtaget alarmen på scenen efterlader et særligt team til at håndtere situationen, og om nødvendigt træffe passende foranstaltninger.

Den eneste ulempe kan kaldes for høje omkostninger, og selve systemet, og omkostningerne til at betale for sikkerhedstjenester firma.

Wired sikkerhedssystemer

Wired sikkerhedssystem til private hjem er den mest enkle og billige. Blandt fordelene ved sådanne systemer, at dømme efter de mange anmeldelser af ejerne, kan du kalde det, der bruges sensorer behøver ikke konstant at udskifte batterierne eller genoplade batteriet.

Naturligvis i tilfælde af strømsvigt skal gives til at installere en speciel nødstrømsforsyning (svarende til, hvordan det er gjort for computere). Og det er overflødigt at sige, der kan kombineres i et enkelt system alle de sensorer og kameraer. Men her er det hele afhænger af homeowner behov.

Trådløs GSM-alarm signalering

Brugen af ledninger til at forbinde ofte forårsager juridiske kompleksitet. Hvad hvis huset er renoveret? Efter alt, til udlægning af kabler, for eksempel, væggene bliver nødt til at gentage alt fra bunden, og det koster, og betydelig. Det er grunden til mange aktivt bruger trådløs sikkerhed systemer til private hjem eller kontor.

Det er værd at bemærke to vigtige funktioner. For det første er alle IP-sensorer eller kameraer tilsluttet en styreenhed eller via Wi-Fi, eller en specifik radiofrekvens. For det andet (hvorfor de navngivet GSM-systemer) til en præregistreret nummer eller flere mobile telefonnumre er færdig sende SMS-beskeder i tilfælde af en nødsituation eller endda udsende video. Men her er der sådanne systemer er meget højere ledning.

En oversigt over de bedste producenter

Som for alle, der foreslås nu, at markedet, der er flere af de mest populære producenter, både udenlandske og indenlandske:

 • Visonic;
 • Optex;
 • Texecom;
 • LifeSOS;
 • Jablotron;
 • Netatmo;
 • Nest;
 • kanariefugl;
 • Honeywell;
 • piper;
 • samsung;
 • kodak;
 • ADEMCO;
 • "Sentinel";
 • "Avalanche";
 • "Granite" osv

Som mange har sikkert lagt mærke til, at listen over de selskaber, Samsung og Kodak. Deres systemer er for det meste fokuseret udelukkende på overvågning med brug af høj opløsning kamera med rotationsvinklen på næsten 360 grader.

Vi bør også siges om Honeywells produkter. I virkeligheden er dette ikke hele systemet, men kun hovedenheden (Honeywell Tuxedo Touch), ved hjælp af hvilken du overvåger og overvågnings- og alarmsystemer, og drift af varmeanlæg, gas og vandforsyning.

Produkter fra andre producenter og henvender sig til private forbrugere, og på hele virksomheden. Blandt de præsenterede produkter kan opfylde en masse beslutninger om de typer af systemer.

Sikkerhed systemer til private hjem: anmeldelser

Men her er hvad der er interessant. På trods af den høje kvalitet af produkter vestlige producenter, for eksempel i Rusland ikke nyder stor popularitet. Anmeldelser af ejere tyder på, at den indenlandske drift i form af systemet ser meget mere at foretrække. Først og vigtigst af alt - de er designet til at arbejde i de post-sovjetiske magt netværk med en spænding på 220 V (ikke 230 eller 210 i Europa eller Amerika). Endvidere er sådanne systemer ikke deaktiveret ved betydelige stigninger (vi +/- 10-15% i Vesten - +/- 5% af nominel).

På den anden side, de russiske systemudviklere trives i lave temperaturer eller høj luftfugtighed, men i de fleste tilfælde, og noget ringere end udenlandske analoger med hensyn til funktionalitet som brugere markerer.

Det menes, at en af de mest interessante er importeret sikkerhedssystem for private hjem lineup Vista fra firmaet Ademco. Dels det gentager produkter DSC canadiske selskab, men dens vigtigste funktion er evnen til næsten ubegrænset tilføje ny hardware og foreninger, for eksempel, selv med vandingssystemer græsplæner eller brandalarmer.

Blandt de udenlandske systemet brugere har rapporteret og produkter Visonic israelsk firma, som er godt dokumenteret i arbejdet, når det installeres i forstæder hjem eller ferie sommerhus bosættelser.

Professionelle sikkerhedssystemer til virksomheder

Sikkerhedssystem af virksomheden, hvis vi sammenligner det med den private sektor er ganske kompliceret med hensyn til udstyr, der anvendes, og i forvaltningsplanen.

Baseret på det faktum, at produktionen område kan være residualt stor, er de fleste hybridsystemer afkræves sådanne giganter som AXIS COMMUNICATIONS, ASSA ABLOY, BOSCH SECURITY SYSTEMS et al.

Deres løsninger i visse tilfælde kræver installation af yderligere repeatere til amplifikation sensorsignaler, hvilket øger afstanden mellem dem til 500 m. Endvidere er det muligt at anvende ikke én, men flere paneler (blokke) kontrol eller særlig nøgle fob der tillader en alarm manuelt fra ethvert sted, hvis det primære system eller anden grund ikke virkede.

Hvordan laver alarmsystemet selv, og om at gøre det

Generelt overvågningssystemer til private huse med deres egne hænder til at gøre ikke så svært. Det er bare essensen af spørgsmålet kan koges ned til, skal du vælge de vigtigste og hjælpeudstyr og tilslut den korrekt.

Selvfølgelig kan du bestille tjenester fra virksomhedens profil, men det er nemmere at købe alt selv. Det vil være langt billigere. Som for tilslutningsmuligheder, de interconnect enheder og styreenheden kan noget menneske adskiller fra plus minus.

Nogle håndværkere, dog, og forsøge at lodde kredsløbet selvstændigt, men uden professionelt udstyr og finjustering er stadig ikke nok. Så det er bedre at købe alle enheder separat. For eksempel vil omkostningerne ved et simpelt system af to sensorer koste et gennemsnit på 100-120 dollars, lidt mere komplicerede systemer til private huse - i 300-700 dollars, godt og ændringer i den komplekse "intelligente hjem", kan beløbe sig til tiere og hundreder af tusinder af dollars, så hvad de skal tænke, det hele nødvendig, hvis et sådant system ikke er fuldt involveret.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.