FormationHistorie

Historien om elektrisk udvikling. Forskerne, der har bidraget til udviklingen af elektroteknik og deres opfindelser

Elektrisk - ekstremt stort område af viden, der omfatter alt, der er forbundet med brugen af elektrisk energi. Denne udvikling ordninger, apparater, udstyr og komponenter, og studiet af elektromagnetiske fænomener og deres praktiske anvendelse. Omfanget af elektroteknik - alle områder af vores liv.

Hvordan det hele begyndte

Historien om Electrical Development tæt forbundet med menneskeheden gennem hele sin historie af udviklingen. Folk er interesserede i naturfænomener, som de ikke kunne forklare. Historien om Electrical Development - konstante forsøg på at gentage, hvad der foregik omkring ham.

Undersøgelsen varede i mange og mange århundreder. Men kun i det syttende århundrede historie elektroteknik begyndte sin nedtælling til den virkelige human brug erhvervede viden og færdigheder.

teori

Forskerne, der har bidraget til udviklingen af elektroteknik - er tusinder og atter tusinder af navne, dem alle i denne artikel, kan ikke angives. Men der er enkelte, hvis forskning bidraget til at gøre vores verden, som den er nu.

Historiske optegnelser anfører, at: en af de første, der gjorde ham opmærksom, at efter at gnide rav mod uld, kan det trække objekter, var en græsk filosof Thales fra Milet. Hans eksperimenter han udført i det syvende århundrede f.Kr.. Ingen grundlæggende konklusioner, desværre kunne han ikke gøre. Men alle sine observationer, han havde omhyggeligt registreres og sendes til efterkommere.

Det næste navn på listen over betingede "forskere, elektriske ingeniører og deres opfindelser" optrådte kun i 1663, da byen Magdeburg Otto Fon Gerike designet maskinen, hvilket er en bold, der ikke blot kan tiltrække, men frastøde objekter.

Berømte videnskabsmænd

Efterfølgende Elektronik sætte sådanne kendte forskere, såsom:

 • Stiven Gray, der udført eksperimenter på transmission af elektricitet over en distance. Resultatet af hans forskning var den konklusion, at objekter af forskellig sendeeffekt.
 • Sharl Dyufe, der foreslog teorien om de forskellige typer af elektricitet.
 • Dutchman Pieter van Musschenbroek. Det er blevet berømt opfindelse kondensator.
 • Aktivt studerede fænomen Georg Richman og Mikhail Lomonosov.
 • Benjamin Franklin. Denne mand gik over i historien som opfinderen af lynafleder.
 • Luigi Galvani.
 • Vasily Petrov.
 • Sharl Kulon.
 • Hans Oersted.
 • Alessandro Volta.
 • Andre Ampere.
 • Maykl Faradey, og mange andre.

energetics

Elektrisk - videnskab, som består af fire komponenter af den første og den basislinje er magt. Det er videnskaben om produktion, transmission og forbrug af energi. Menneskeheden har været i stand til at bruge denne teknologi til eget brug kun i det 19. århundrede.

Primitive batteri giver enheden til kun at arbejde i et stykke tid, der ikke opfyldte ambitioner videnskabsfolk. Opfinderen af den første prototype af generatoren blev ungarske Anosh Ányos Jedlik i 1827. Desværre, deres afkom videnskabsmand patenteret, og hans navn er stadig kun i historiebøgerne.

Senere dynamo modificeret Ippolit Piksi. Indretningen er enkel: en stator, der genererer en konstant magnetfelt, og et sæt af vindinger.

Historien om elektroteknik og udvikling energi kan ikke gøre uden at nævne navnet på Michael Faraday. Det var ham, der opfandt den første generator, som får lov til at levere strøm og konstant spænding. Efterfølgende er mekanismer blevet forbedret Shtererom Emile Henry Wilde, Zenobia gram.

DC

I 1873 på en udstilling i Wien blev klart demonstreret ved lanceringen af pumpen fra maskinen, som ligger mere end en kilometer væk.

Elektricitet trygt erobre verden. Menneskeheden blev tilgængelige sådanne hidtil ukendte nye poster som telegraf, den elektriske motor i køretøjer og skibe, urban belysning. Enorme dynamoer anvendes i stigende grad til produktion af elektrisk strøm i industriel målestok. Byerne begyndte at dukke op de første sporvogne og trolleybusser. Ideen om DC massivt implementeret den berømte videnskabsmand Thomas Edison. Men denne teknologi havde sine fejl.

Teoretisk Elektroteknik i akademiske skrifter betød dækker det størst mulige antal bebyggelser og territorier med elektricitet. Men DC har en meget begrænset rækkevidde - omkring to eller tre kilometer, så enorme tab begyndte. En vigtig faktor i overgangen til en vekselstrøm af stål- og dimensioner generering maskiner, på størrelse med en ordentlig fabrik.

Nikola Tesla

Grundlæggeren af den nye teknologi anses for at være en serbisk videnskabsmand Nikola Tesla. Gennem hele sit liv, han viet til studiet af AC kapacitet, overføre det til en afstand. Elektrisk (for begyndere det er et interessant faktum) er konstrueret på dens grundlæggende principper. I dag er alle hjem har en af de kreationer af den store videnskabsmand.

Opfinderen gav verdens multifase generatorer, induktionsmotor, en tæller og mange andre opfindelser. Efter flere års arbejde i telegraf, telefonselskabet, Edison laboratorium og efterfølgende i deres virksomheder Tesla var en stor oplevelse som følge af det store antal eksperimenter.

Menneskeheden, desværre, ikke har modtaget en tiendedel af videnskabelige opdagelser. Ejerne af olieforekomster har været stærkt imod den elektriske revolution på nogen måde til rådighed for dem at forsøge at stoppe sine fremskridt.

Ifølge rygter, Nicola var i stand til at skabe og stoppe orkaner, overføre elektricitet uden ledninger til ethvert punkt på kloden, teleporteret krigsskib, og selv provokeret faldet af meteoritten i Sibirien. Meget usædvanlig mand var han.

Da det viste sig, Nicola havde ret, væddemål på AC. Elektroteknik (især for begyndere) først nævner om sine principper. Han havde ret, at elektricitet kan fodres tusindvis af miles kun bruger ledere. I tilfælde af en permanent "brødre" magt er nødvendigt at have hver to eller tre kilometer. Desuden skal de hele tiden opretholdes.

Til dato, DC stadig tilbage plads til elektrisk transport - sporvogne, trolleybusser, elektriske lokomotiver, motorer fabrikker, batteri, oplader. På grund af den teknologiske udvikling, er det imidlertid sandsynligt, at "postoyanke" snart vil være kun på de sider af historien.

elektromekanik

De anden elektriske sektioner, som forklarer princippet om at omdanne mekanisk energi til elektrisk energi og omvendt, kaldes elektromekanik.

Den første videnskabsmand yavivshim verden deres arbejde med elektromekanik, var en schweizisk videnskabsmand Engelbert Arnold, der i 1891 udgav en afhandling om teori og design til maskinens viklinger. Efterfølgende resultaterne af verdens videnskab genopfyldes Blondel forskning Vidmar, Kostenko, Dreyfus Tolvinskogo, Circle Park.

I 1942, den ungarsk-amerikanske Gabriel Kron omsider formået at formulere en generel teori for alle elektriske maskiner og dermed kombinere indsatsen fra mange forskere i det sidste århundrede.

Elektromekanik nød stabil interesse forskere over hele verden, og derefter fra det har sådanne videnskaber elektrodynamikken (undersøger forholdet af elektrisk og magnetisk fænomener), mekanik (studere bevægelsen af organer og samspillet mellem dem), og Termisk fysik (teoretisk magtbaser, termodynamik, varme- og masseoverførsel ) og andre.

De væsentligste problemer, der er blevet undersøgt inden for rammerne af forskningen er studiet og udvikling af transformere, roterende magnetfelt, den lineære belastningsstrøm, konstant Arnold. Hovedemner - elektriske og asynkrone maskiner, forskellige typer af transformatorer.

postulater Elektromekanik

De tre vigtigste elementer i Elektromekanik er lovene:

 • elektromagnetisk induktion Faraday;
 • den samlede strøm til det magnetiske kredsløb;
 • elektromagnetiske kræfter (også kendt som Ampere lov).

Som et resultat, forskere, elektrikere, blev det bevist, at energien ikke kan flyttes uden tab, alle maskiner kan operere i motorisk funktion og en generator, og at områderne rotoren og statoren altid er fikseret i forhold til hinanden.

Den grundlæggende formel er ligningen:

 • elbiler;
 • ligevægt spænding viklinger af elektriske maskiner;
 • elektromagnetisk drejningsmoment.

Automatiske kontrolsystemer

Retning uundgåeligt blev populær efter det blev klart, at succesen af maskinerne kan erstatte menneskelig arbejdskraft.

Automatisk kontrol - evnen til at manipulere driften af andre enheder eller endda hele systemer. Betjenes ved temperatur, hastighed, bevægelse og hastighed af bevægelse vinkler. Manipulation kan udføres i fuld automatisk tilstand, og med deltagelse af den person.

Den første maskine af denne art kan betragtes som en enhed, der er designet af Charles Bebidzhem. Med hjælp fra oplysningerne i de hulkort kunne gøres pumpe kontrol ved hjælp af dampmaskinen.

Den første computer blev beskrevet i skrifter af den irske forsker Percy Ludgate, der blev præsenteret for offentligheden i 1909.

Analoge computerenheder optrådte lige før udbruddet af Anden Verdenskrig. Fjendtlighederne adskillige gået i stå for udviklingen af dette lovende industri.

Den første prototype af den moderne computer blev skabt af den tyske Konrad Zuse i 1938.

Til dato, automatikken, da det blev udtænkt af af opfinderne med held erstatte mennesker i fabrikker, gør det mest monotone og farligt arbejde.

elektronik

Det næste skridt i udviklingen af elektrisk stål, elektroniske enheder, der er en milliard gange mere præcis end deres analoge modparter.

Den mest berømte Tysk først opfindelse er en cipher maskine "Enigma". Og så - den britiske elektroniske dekodere, som forsøgte at løse indviklede koder.

Så var der regnemaskiner og computere.

På det nuværende stadie af livet er forbundet med elektronik telefoner og tabletter. Og hvad vil være udviklingen af vores enheder i morgen, kan vi kun gætte. Men forskere arbejder dag og nat bare for at overraske os alle og gøre livet mere interessant og lettere at stille.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.