SundhedSygdomme og betingelser

Athos - hvad er det? Årsager, diagnose, behandling

Folk har længe været vant til det faktum, at de har evnen til at tale, derfor opfatter dette som en selvfølge. En person kan, uden tøven, at ejer tale og producerer en række forskellige lyde. Men for nogle mennesker en stemme - det er et vigtigt redskab, som de bruger i deres erhvervsmæssige aktiviteter. Denne kategori omfatter lærere, skuespillere, sangere, politikere og mange andre. Tab af stemme - det er et signal om, at kroppen har der været nogle overtrædelser. Så du skal ikke lade det gå, venter på at se, hvad problemet går væk af sig selv. Det er nødvendigt at søge bistand fra den person, der installerer årsager til sygdom og foreslå en rationel behandling.

Hvad er aphonia?

Videnskabeligt set, Athos - en tilstand, hvor stemmen mister sin klang. Ofte kan denne person tale hviskende, men nogle gange er det ikke tilgængelig. I løbet af hoste lyde kan vises, men i visse sygdomme, og det er lydløs. Nogle gange i løbet af en samtale på et menneske springer subtile antydninger, men i de fleste tilfælde er der ingen lyd i stemmen.

Dysfoni har en lidt anden betydning, ændrer såkaldt voice klangfarve. Mennesket er i stand til at lave en lyd, men hans stemme lyder hæs, nasal eller hæs. Denne tilstand er karakteriseret ved en delvis tab af stemmen, mens Athos - er en fuldstændig mangel på lyd.

voice lidelser

Der er en række af stemmen lidelser, der er karakteriseret ved delvis eller fuldstændigt tab af lyd (phonation). Sådanne sygdomme er mere almindelige i mennesker, hvis erhvervsmæssige aktivitet er forbundet med talen apparat (skuespillere, sangere, lærere, tv-stationer og så videre. D.). Phonation Lidelser forbundet med høj belastning på stemmebåndene. Hos unge, denne tilstand opstår i puberteten. Omkring 6 til 24% af børn i denne alder oplever forstyrrelser i phonation Voice mutation.

Tale patologi er af forskellig art:

 • Dysartri.
 • Alalia.
 • Stammen.
 • Rhinolalia.
 • Afasi og t. D.

Omkring 41% af børn står i deres liv med taleproblemer. Sådanne sygdomme har en negativ indvirkning på den psyko-neurologiske tilstand på den person, ikke giver fuldt ud at udvikle kommunikationsevner, begrænset udvalg af faglige aktiviteter.

Dysfoni, aphonia vedrører sundhedsmæssige og sociale problemer, så deres læring er ikke begrænset til sundhedspersonale, men også lærerne.

Hvorfor der er aphonia?

Forkert funktion stemmebånd resulterer i krænkelser af lydproduktion. Hel eller delvis nesmykanie ledbånd, hvilket er hvorfor folk kan ikke helt tale, og selv ikke i stand til at udtale nogen lyde. Årsagerne er ret forskellige aphonia:

 • Betændelse i strubehovedet ved sådanne sygdomme som halsbetændelse, difteri, SARS.
 • Irritation i halsen, når inhaleret røg skaller, og forskellige stoffer, der forårsager allergisk reaktion. Den kolde og tørre luft er også et irritationsmoment.
 • Tilstedeværelsen af en tumor.
 • Neurologiske sygdomme.
 • Psykiske tilstand: stress, angst, nervøs stress, mere sjældent - psykiske lidelser.
 • Skruestik iboende natur i forbindelse med udvikling af enhedens ledninger.
 • Struck lavere laryngeal nerve.
 • Små fremmedlegemer i at komme ind i strubehovedet.
 • At komme til skade. Denne kategori kan omfatte gennemførelse af operationer på halsen, samt indstilling af sonden for indførelsen af anæstesi.

Voice lidelser er af to typer klassificering: organisk og funktionel. Lad os overveje de særlige kendetegn ved hver af dem.

organiske lidelser

Grunde når stemmeforstyrrelser organisk type er opdelt i to typer:

 • Central. Dette er, når den afoni og dysfoni skyldes anartri og dysartri. Hos mennesker forstyrret strubehovedet skyldes lammelse eller lammelse af ligamentet, hvilket på sin side forårsages af skade på nervesystemet, samt patologier af stamceller og hjernebarken. Et slående eksempel på en sådan tilstand - en sygdom i cerebral parese.
 • Perifer. Voice Overtrædelse opstår efter en inflammatorisk sygdom i strubehovedet (laryngitis, brænde og så videre. D.). De omfatter også anatomiske ændringer og ledbånd apparat (tumor, traumer, kirurgi af strubehovedet).

funktionelle lidelser

Stemmeforstyrrelser funktionel type, såvel som organiske, der er perifer og central type. Aphonia stemme kan forekomme, når den traumatiske situation. Sådan taleforstyrrelser refererer til de centrale funktionelle lidelser. Oftest det forekommer i en mere retfærdig køn, der er tilbøjelige til at neurotiske lidelser.

Perifere lidelser er ofte forbundet med store belastninger på strubehovedet. I puberteten patologiske stemme mutationer er forårsaget af abnormiteter i det endokrine system, overanstrenger ledbånd, rygning i en tidlig alder.

Gipertonusnaya dysfoni og aphonia - en tilstand, hvor udviklingen af overdreven hastighedsovertrædelser fører til at stemme. Patologi kan være forårsaget myopatiske bilateral lammelse af strubehovedet, der er oftest forårsaget af en kraftig stigning stemme i løbet af en difteri, SARS og så videre. D.

diagnostik

For at fastslå årsagen til sygdommen, kan du brug for hjælp fra fagfolk:

 • otolaryngologist;
 • foniatri;
 • neurolog.

Til diagnose udføres diagnostik:

 • Laryngoskopi hjælper med at identificere inflammatoriske og anatomiske ændringer ledbånd.
 • CT-scanninger og røntgenbilleder afslører en tumor i strubehovedet.
 • Stroboskopi vurderer den funktionelle tilstand af folderne på vokal apparat.
 • Elektroglottografiya bestemmer dynamikken i ændringer i stemmen.

Tale undersøger voice karakteristika.

Hvad skal jeg gøre, hvis aphonia?

Athos - det er en ganske alvorlig patologi, som fører til en næsten fuldstændig tab af stemmen. Dens årsager er mange, så forekomsten af sådanne problemer er ikke selvmedicinering. Du har brug for så hurtigt som muligt at søge hjælp fra en læge på grund af identifikation af de grundlæggende årsager til sygdommen vil afhænge af valget af behandling.

Det er vigtigt at følge anbefalingerne fra den sagkyndige, i hvilket tilfælde behandling vil være mest effektiv.

Når aphonia kan administreres antihistaminer, beroligende midler, antimikrobielle midler, såvel som inhalation. Men valget af behandlingen vælges individuelt, som er direkte afhængig af de grundlæggende årsager til sygdom fremkomsten. I nogle tilfælde, for at løse problemet, er det nødvendigt en operation.

Den mand, der står over for denne sygdom, ligesom Athos, til stabilisering af deres bør tilstand:

 • Helt at opgive alkoholiske drikkevarer, kaffe og en række af krydderier, da disse produkter kan forårsage irritation af slimhinder i strubehovedet.
 • Overhold stemmen mode. Det bør være så meget som muligt til at tie. Det er forbudt at råbe og synge, da det giver ekstra belastning på ledbånd.
 • Perioden for behandling for at give op med at ryge, fordi røgen krænker strubehovedet. anbefales det at fjerne bidende lugt af samme grund.

Behandling folkemusik metoder

aphonia behandling kan udføres ved hjælp af folkemusik retsmidler. Men her må vi huske, at ikke alle de metoder, der anvendes i folkemedicinen, god. For eksempel er der en gammel tradition for at drikke rå æg med stemme problemer. Det er meget ofte brugt af vokalister. Æg har nyttige egenskaber, og har en positiv effekt på ledbånd. Men i dette tilfælde, meget øger risikoen for at pådrage sig salmonella, og det er en meget alvorlig sygdom.

Meget ofte, tab af stemmen folk begynder at varme op din hals ved hjælp af vodka komprimerer og forskellige salver med en varmende effekt. For at gøre dette er strengt forbudt, som årsag til aphonia kan være en tumor i strubehovedet. Denne procedure kun skade patienten. Hvis du beslutter at ty til opvarmning, skal du kontakte din læge, så for ikke at forårsage skader på helbredet.

I aphonia når det anvendes som et husråd:

 • Inhalation bouillon egebark og kamille med tilsætning af soda.
 • Saft fra kål (friske). Anvendelse af 100 ml 3 gange om dagen.
 • En afkog af hvidløg nelliker. Du er nødt til at lave mad, indtil nelliker er bløde (det vil tage væk skarpheden).

forebyggende foranstaltninger

For at undgå tab af stemmen, du skal følge visse regler:

 • Styrke stemmebånd.
 • Der bør udvises forsigtighed ved justering stemme volumen, især hvis en professionel aktivitet er forbundet med belastninger på ligamentet.
 • Helt opgive rygning og alkohol.
 • Styrke immunsystemet (ordentlig ernæring, motion, søvn, og så videre. D.).

Athos - et tab af stemmer, der kan forekomme i en hvilken som helst person. I de fleste tilfælde er denne patologi snarere held behandles. De vigtigste ting - tid til at se en læge for rettidig hjælp.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.