TravelingRetninger

Hvordan kommer man til Kronstadt på forskellige måder

Spørgsmålet om, hvordan man kommer til Kronstadt, tager en masse mennesker, der kommer til St. Petersborg. Ikke engang alle dem, der ofte bringes til at besøge byen på Neva kan prale af, at de kender vejen der. Og stedet er meget interessant og værd at gå der mindst én gang i livet. Den befæstede by Kronstadt ligger på Kotlin i Den Finske Bugt. Det blev grundlagt i 1703 af Peter den Store og havde til formål at beskytte den nye russiske hovedstad fra invasion fra havet. Byen blev dannet på øen, i en vis isolation fra omverdenen. Og dette skyldes det, uanset hvad ikke kan lide udseendet.

Hvordan kommer man til Kronstadt

Engang var det ikke så nemt, men i dag har situationen ændret sig radikalt. Efter opførelsen af dæmningen over Finske Bugt og åbningen af sin gennemgående trafik fra isolationen af øen Kotlin var forbi. Og spørgsmålet om, hvordan man kommer til Kronstadt blev koges ned til, hvilken retning du går der er det mere bekvemt, fra nord eller fra syd. Det vil sige, i hvilken del af byen du er, hvilken retning han nærmede sig langs en cirkulær vej uden om byen. En del af denne ringvejen er en dæmning, der strækker sig på tværs af øen Kotlin. Hvis du har indtastet ringvejen syd for skråstagsbro over Neva, så styre at være i retning af den sydlige halv-ring dæmningen og tunnel under bugten. Og dermed til den nordlige del af Cable Bridge på vej til Kronstadt vil blive kortere omvej gennem den nordlige del af byen. Det skal bemærkes, at den sydlige rute foretrukne - der er mindre trafik, de fleste af lastbilen er i transit langs den nordlige bypass af byen. Og hvis du ikke har din egen bil, er der ikke noget nemmere end at komme til Kronstadt med taxi. Lav sådan en tur kan være fra flere punkter i byen, priserne spænder fra 18 til 45 rubler, afhængigt af beliggenhed af det sidste stop på ruten. Den nemmeste måde at fange en minibus til det sidste stop på metrostationen "Black River". Gåture på øen Kotlin og busrute 101, sendes fra stationen Metro "gamle landsby" med et interval på 15 minutter til en halv time, billetprisen er 18 rubler og rejsetid - omkring en time. Bussen er normalt en masse mennesker, er det at foretrække at bruge en taxa.

Ved Neve i Kronstadt. Hvordan kommer på vandet på øen Kotlin

Og nogle gange er det interessant at huske historien, især når de ikke er i en fart. Den yngre generation af beboerne i St. Petersborg ikke engang huske, at engang var ikke en mulighed som en måde at overvinde Sankt Petersborg Kronstadt. Hvordan kommer man dertil, har spørgsmålet ikke opstår - kun med båd og intet andet. Men det kan gøres i dag, denne tur er meget interessant og informativ. Siden 2009, arbejder i retning af Kronstadt er en af fem byområder vand taxa ruter. Men rentabiliteten af vand transport er et stort spørgsmål. Hvis billetprisen på 200 rubler det bruges oftest af turister. Hertil kommer, at denne form for transport simpelthen ophører med at fungere under stormvejr.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.