Intellektuelle udviklingMystik

Karneol - sten, de magiske egenskaber, der overrasker alle

Ikke alle tror på det magiske af kærlighed. de magiske egenskaber ved nogle halvædelsten og mineraler, kan imidlertid bringe lykke og at forbedre forholdet mellem mand og kvinde. En sådanne særlige talismaner Det er karneol. Stone, magiske egenskaber, som er fokuseret primært på kærlighed, også meget kendt i det medicinske område. Det bør blive tættere bekendtskab med denne fantastiske mineral.

Karneol - er en af de sorter af chalcedony. Denne sten har en rig orange-rød nuance. Han fik sin grund højt indhold af jern. Karneol kan være forskellige nuancer. Også ganske ofte det synlige striber af lysere eller mørkere farve. Karneol - sten, de magiske egenskaber er ofte bestemt af dets art. Mineral gul nuance kaldet linkury. Brown karneol, giver til Brown, blev opkaldt Sarder. Bright røde sten kaldet Karneol. Serdolik kan være helt eller halvt gennemsigtig.

Navnet på stenen har sine rødder i oldtiden. , Siger Oftest de, at "karneol" betyder "ligner et hjerte." Dette og overbevisninger om de mirakuløse egenskaber den magiske sten på området for kærlighed. Karneol er velegnet til næsten alle tegn på stjernetegn. Det giver et godt helbred til ejeren, at bringe held og lykke i relationer med det modsatte køn. Negativ påvirkning er ikke bemærket.

Dette mineral kan ikke betragtes som meget dyrt. Det er ikke ofte brugt i smykker. Den vigtigste funktion, gjort berømt af karneol-sten - egenskaber. Billeder kan ikke viderebringe den fulde fremmedhed af dette mineral. Det skinner bogstavelig talt indefra pacificere bløde stråler, giver varme og ro, harmoni. Karneol er specielt godt for Gemini tegn. Det vil hjælpe disse mennesker til at vække skjulte hidtil fantastiske talenter og evner, udvikle kreative åre. Dette mineral beskriver vedholdenhed, beroliger nervesystemet.

Den meget værdi af stenen Carnelian siger sin positive indvirkning på forholdet mellem kønnene. Specielt godt det er synligt i forbindelse med støtte med tegn på Zodiac kaldet Taurus. Rød karneol vil give vitalitet og energi, gør det muligt at leve et langt og lykkeligt ægteskab.

Men den løvinde, som havde sat på smykker med en indsats lavet af karneol, vil blive langt mere attraktivt i øjnene af mænd. Desuden vil stenen styrke deres helbred. Serdolik udførelsesform for en direkte sol - vigtigste Mascot Lions.

Denne sten er især berømmet i det gamle Egypten. I disse dage, blev karneol anset personificeringen af Isis - mor til alle guderne. Egypterne troede virkelig, at dette mineral er i stand til at beskytte den person i den næste verden efter hans død. Derfor karneol er ofte at finde i gravene. En ring med denne sten dekoreret lillefingeren af profeten Muhammed, som en af legenderne siger. Derfor dette mineral har en meget rig historie.

Karneol - sten, de magiske egenskaber, der forhindrer skænderier og uoverensstemmelser i familien. I dette tilfælde den maskot med indsættelsen af dette mineral beskytter sin bærer mod virkningerne af kærlighed magi. Hvis du bruger en pendant eller en ring med en karneol, kan du ikke være bange for kærlighed magi. Denne sten beroliger lidenskaber og gør ikke en alvorlig fejl, beskytter mod utroskab. Han bringer harmoni forhold i mange år fremover.

Karneol - sten, de magiske egenskaber, som lindre stress, fjerne melankoli, sorg og depression. Dette mineral er endda forbedrer hukommelsen og giver mulighed for at den veltalenhed. Carnelian anbefales at bære irritabel og kort for hovedet mennesker.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.