Intellektuelle udviklingMystik

Drage japansk. Legender og myter om drager Japan

Japansk drage er personificeringen af en bred vifte af guddommelige kræfter. Dette er en fabelagtig skabning kan være onde og gode, ædle og forræderisk. Hans billede er uløseligt forbundet med vand, at dens magt og uforudsigelighed, som den rummer den overvældende strøm af den mægtige dyr. Om den rolle i den japanske mytologi, drager, vil blive drøftet i denne artikel.

oprindelse

Det vides ikke, hvordan selvforsynende den japanske drage. For det første, alle de østlige fabeldyr (herunder koreansk og kinesisk) er meget lig hinanden. For det andet registreret i annaler af japanske myter ikke kun til fuldt ud at kopiere legender af en fjern nabo, men også skrevet på kinesisk. Og dog, drager legende i Japan har sin egen farve, forskellig fra de traditioner andre nationer. På særlige forhold i den nationale folklore af landet vil blive diskuteret senere.

andethed

Japansk drage er forskellig fra den kinesiske, især fysiologiske egenskaber. Det faktum, at antallet af kløer, haler og lederne af disse forskellige væsener. Den japanske monster blot tre kløer. Forskere tilskriver dette forhold til det faktum, at tidligere og i Kina dragen så det samme. Desuden hans måde repræsenterede han den styrke og magt i landet. Men efter erobringen af mongolerne i Kina har sat op på en piedestal du din drage, som havde fire kløer i et tegn på, at det er meget mere kraftfuld end sin forgænger. Når kineserne vandt deres uafhængighed, så de gjorde deres bedste for at glemme alt om den mongolske regel. De ændrede igen hans drage, pririsoval ham en anden klo. Naturligvis er alle disse metamorfoser japansk dragen ikke rørt. Han er ligesom en tre fingre kom fra Kina, og er det stadig. Men han har fået en masse hoveder og haler. Derfor var det ikke let at klare den rasende monster. Alle japanske legender bevidne dette.

levested

Et naturligt levested for dragen er vand. I de legender er det uløseligt forbundet med de japanske vand guddomme. I den gamle dragen, og han blev betragtet som en kraftfuld produkt af himlen, som er æret i mange forskellige dele af landet. I midten af tilbedelse af disse væsener er provinsen Kanagawa. Legender og myter i Japan stat, der tidligere boede her hele to berømte dragon. De ni monster boede i søen Asinoko at i bjergene i Hakone, en fem-ledet - på øen Enoshima. Hver af disse fantastiske skabninger har sin egen særlige historie.

Drage kuplede

På Enoshima skrin dedikeret til dragen dukkede op i 552 år. Det er beliggende i den klippefyldte nordlige del af øen. I nærheden af templet, ved vandkanten, er den grotte, hvor tradition stadig bor dragen japansk. Fem-headed protektor guddom af øen blev ikke på én gang. Til dette havde han til at gifte sig gudinden.

I det 6. århundrede f.Kr. i Japan har udviklet en kult for tilbedelse af gudinden Benten - protektor for de arne, kvinder, kunst og fyrig veltalenhed. Ifølge legenden, hun var så smuk, at erobrede den store drage. Han bejlede til Benten og modtaget samtykke. Siden da har de fem-ledet bæst blive fuldgyldigt medlem af den japanske Pantheon af guddommelig. Han blev anerkendt som giveren af fugt for jord Sagami. Dyret også tildelt et særligt navn - "lyse dragen guddom" Ryukomeydzin, som kan oversættes som

de hellige ritualer

På kysten i nærheden af fem-kuplede Etnosimy væsentlige dedikeret til en rummelig tempel, og øen er et fristed for hans ædle hustru - gudinden Benten. Japanerne mener, at kærligheden er overalt og altid være sammen. Østlige mytologi involverer kommissionen af visse ritualer. Så på den første dag i månens kalender (dag af Snake) afholdes hvert år ceremoni: fra skrin af dragen i et tempel for gudinden Benten sendt et symbolsk billede af guddom. Ægtefæller, derfor er i nærheden. Og en gang i de 60 år af dragen tempel med alle mulige hædersbevisninger pålagt træstatue, som derefter transporteres til statuen af Benten Island.

ni-dragen

Dette væsen af Asinoko der var en meget anderledes skæbne. Det betragtes som en meget gammel dyr, som i umindelige tider valgt på kysten af søen og spise børn fra de omkringliggende landsbyer. Ingen kunne modstå den glubende monster indtil det viste sig i de dele fromme præst ved navn Managan. Drage Hunter ofte fremhævede i orientalsk tradition, og hver gang undtagen for det mod, de har en bemærkelsesværdig skarphed. En Shinto afsender besad ikke kun Guds ord, men også det magiske af skuespil. Med hjælp fra trolddom helten formået at tæmme dragen og lænke ham lænket til stammen af et stort træ vokser på bunden af søen. Det har været mere end tusind år - og ingen har siden set på land valgt grådig drage.

helbredende tårer

Japan er kendt for sådanne traditioner. De mest interessante legender grundlæggere mente, at det onde monster er det muligt at genopdrage. Det menes, for eksempel, at indbygger af søen Asinoko længe siden omvendt sig fra sine kriminelle handlinger og gråd bittert, der minder om dem. Men der er ingen til at disenchant dragen, fordi Managan døde for længe siden. Tårer af fe skabninger betragtes helbredende, derfor farvandet Asinoko krediteret med medicinske egenskaber. Nogle japanske folk kommer til dette område for at komme sig efter sygdomme og skader. Det bevarede endda sti, som dragen blev valgt ud af søen. Over det nu er bygget sø Torii fristed.

Patron af familiens lykke

Af en eller anden grund er ni-dragen anset skytshelgen matchmaking, og nu to gange om året - på den japanske festival af Tanabata kærester og den vestlige Valentinsdag - ugifte japanske kvinder farende til bredden af søen Asinoko at spørge trivsel af de fantastiske skabninger i deres personlige liv. Og hver måned, den 13., en drage fristed serveret, hvorunder en guddom protektion beder alle, der længes efter at få familiens lykke.

Yamata ingen Orochi

Japanske folklore nævner om en anden forfærdelig drage, der fix og mislykkedes - måtte destrueres. Det siges, at i den sydlige del af øen Honshu, i Izumo, krigsstien ukuelige monster ved navn Yamata ingen Orochi. Særlig uheldig én familie - det havde otte døtre, og hvert år den fabelagtige væsen kidnappet og spiste en af dem. Drage beskrivelse siger - det var forfærdeligt. Rød-, vosmiglavy monster afveg usædvanlig værdi: dens længde er otte bakker og otte dale. Desuden havde han otte haler, og på bagsiden af uhyret voksede træer og mos. dragens mave var altid i brand og ingen kunne modstå hans forbrydelser. Når hjemmet af de uheldige forældre har kun ét barn, kom de Susanoo ingen Mikoto (lokal gud), og tilbød at hjælpe. I stedet forlangte han hånden reddede hendes datter. Selvfølgelig aftalt de ældste, og Gud har beordret til at gå frem som følger. Han fortalte erhverve en stor mængde af skyld, som derefter hældes i otte store tønder. Så Susanoo ingen Mikoto alkohol placeret på en bakke, omgivet af en høj hegn. Hver af dem blev lavet en åbning for hovedet af dragen. Serpent, som tilsyneladende ikke var ligeglade med skyld, ikke fornemmede et trick kogte måltid og drikker hver af målene. Han faldt straks i søvn beruset, og som tillod den snu gud hugge den i stykker. Så Susanoo ingen Mikoto tog til Hustru reddet pigen, og i en af halen af en drage fundet sværdet Kusanagi, har magiske egenskaber. Senere er emnet blevet et symbol på imperialistisk magt.

farvede drager

Drage Japansk - være meget uforudsigelig. Han kan ændre sit udseende, størrelse, form, og selv blive usynlig. Legendary dyr varierer i farve. Måske er det deres eneste permanent træk. Hver farve har sin egen betydning. Golden Dragon bringer lykke, rigdom og lykke. Blå (eller grøn) symboliserer forår, lover at møde ham held og lykke og godt helbred. Rød står for magt, aktivitet, og en storm af sommeren. Black Dragon er en vinter, nord, storm, hævn og angst. Hvid er forbundet med sorg i efteråret og død.

Vatatsumi ingen Kami

Ryujin eller Vatatsumi-kami - gud for elementet vand, dragen. Han betragtes skytshelgen for en god Japan. Fantasy skabninger krediteret med mange herlige bedrifter. Et eksempel, han reddede Japan fra mongolske invasion: forårsagede orkan og sank fjendens flåde. I netske denne drage er afbildet som en gråhåret gammel mand i Imperial antræk. Men folk er meget mere populært det helt anderledes udseende: nøgen til bæltestedet Ryujin, skægget og med langt hår, holder en perle, styre tidevandet, og bag guden oppe en kæmpe drage eller blæksprutte.

Japanerne mener, at Ryujin besidder enorme rigdom og er den mest magtfulde værende i verden. Han bor på havbunden, men nogle gange bliver til et menneske og besøger folk. Hans opmærksomhed angiveligt haft de mest attraktive kvinder i landet. Børn af the Dragon er meget smukke: de har grønne øjne og sort hår. Og de ejer sort magi.

Legend of Ryujin

Denne drage er sammensat af mange legender. De siger for eksempel, at (Hoor-Mikoto Hoderi- Mikoto fisker og jæger) en gang to guder besluttet at skifte erhverv for at finde ud af, om de vil være i stand til at mestre den ukendte ting for sig selv. De var brødre, og elskede at konkurrere om en eller anden grund. Hoor-no Mikoto mens fiskeri druknede magiske krog bror. For at vende tilbage tab, helten måtte gå ned til havbunden. Der mødte han Tootama BIME-no Mikoto, Ryujin datter, forelskede og giftede sig med hende. Bare uheldig fisker husket, hvorfor han var kommet tre år senere. Hav gud hurtigt fundet en krog og rakte sin svigersøn. Han præsenterede også Hoor-Mikoto to perler, den ene styret af tidevandet, og den anden - tidevandet. Hero vendte tilbage til jorden, blev forsonet med sin bror og boede sammen med sin smukke kone lykkeligt.

ryo Wo

Legend of the Dragon siger, mange af dem har paladser på havbunden, som det sømmer sig en mægtig hav gud. Ryo Wo er så rummelige hjem, at det placeres alle druknede mennesker. Denne drage er fornemme adel og visdom. Han - protektor for Shinto tro. Japanerne mener, at denne skabning har mere magt og kan rejse rundt i verden. Han er også meget smuk og intelligent. Ryo Wo sommetider har ikke noget imod at lege med skyerne og derved frembringe regn eller en orkan. En anden svaghed - perle. For den sjældne forekomst af en japansk drage er i stand til meget.

kendte drager

Legacy of Dragons i Japan er stort og varieret. Men den mest berømte, i Japan er der også andre, mindre kendte. Her er nogle af dem:

  1. Fuku Riu - dragen bringer held og lykke. Det kan næppe kaldes hård, så at se ham drømmer om eventuelle japansk. Efter alt, denne skabning symboliserer held og lykke, velstand og overflod.
  2. Sui Riu - dragen, som kan forårsage regn. Og det er en blodrød farve og kan varsle problemer.
  3. Han Riu - multi-farvede drage. Hans krop er dekoreret med strimler af ni forskellige farver. Desuden dens kropslængde er 40 fod. Dette væsen er altid forpligtet til himlen, men vil aldrig være i stand til at nå dem.
  4. Ka Riu - lille drage Scarlet. Han er syv fod lang, men hans krop er altid omspændt i flammer.
  5. Ri Riu - vågent drage. Han ser i en afstand af 100 miles.
  6. Benten - Japansk gudinde. Ifølge legenden, det nogle gange kommer ned fra himlen på den fjerde dragen og stoppe grusomheder andre fantasivæsener.
  7. Kinryu - dragon guld.
  8. Kiyo - være kvinde. I første omgang, denne dragen var attraktiv servitrice, senere genfødt og betragtes nu som skytshelgen kroer.
  9. O Goncho - hvid drage, hård evigt sultne monster. Han jager med sin bror, rød Uwibami. Han angriber de mennesker og spiser store mænd.

Templer og helligdomme

Dragonshrine findes i alle præfekturer i Japan. Typisk er de placeret på bredden af havene og floderne, fordi disse skabninger - vanddyr. I indsø er den berømte ø af templet. Hans besøg at meditere og bede den store drage. Efterkommere af disse fabeldyr ifølge legenden, er linealerne. Skulpturer forestillende drager pryder ydersiden af de buddhistiske templer og slotte i Japan. De symboliserer alle de forhindringer og vanskeligheder, der skal overvindes person til efterfølgende opnå oplysning.

gyldne drage dans

I Acasuso i templet Sensoyi til jublende publikum danser hvert år en symbolsk gylden drage. Han var til stede under paraden og derefter med udmærkelse tilbage til helligdommen. Ved første, folk smider mønter ind i templet af søjlerne og forsøge at røre dragen for held og lykke. Efter at dyret symbol på at bringe til gaden, hvor han var "danse" foran jublende publikum. Denne årlige festival afholdes til ære for åbningen 628, et tempel for gudinden Canon symboliserer velgørenhed. Sanctuary fundet to brødre fisker jaget på Sumida-floden. Ifølge legenden, fandt de templet, fordi der fløj to gyldne drage. Festivalen afholdes for at bringe held og lykke i hele det kommende år.

"Black Dragon"

Som nævnt ovenfor, den sorte dragen - et symbol på bekymring og gengældelse. Det antages, at før Anden Verdenskrig, en indflydelsesrig hemmeligt samfund drives i Japan. Det blev ledet af ministeren for Militære anliggender Tojo, den mand, der drømte at gå i krig med USA og vinde den. Organisationen hedder "Black Dragon". Japan derefter forsøgte at forsvare sin militære overlegenhed over andre lande. Medlemmer af terrororganisationen gennemført en række højtprofilerede mord, baner sig vej til magten. Ifølge nogle rapporter, den Anden Verdenskrig i Stillehavet startede takket være aktiviteterne i samfundet, fordi den omfattede medlemmer af adelen, der hadede USA. Tojo til sidst blev den eneste diktator i Japan, men hans magt vil ikke vare længe. FBI stadig studerer aktiviteterne i organisationen, "Black Dragon" og finder nye beviser for sine forbrydelser.

Nu ved du, at japanske kvinder mytologi er en århundreder gammel kulturarv. Drager i Japan fortsætter med at forgude. Deres tilbedelse er meget mere end rigtige dyr. For eksempel er den japanske Yakuza de, at den mærkelige væsener og deres protektor ikke kun er tatoveringer med hans billede, men hans statuer pryder deres hjem. Drage Hunter i japansk mytologi - et sjældent fænomen. Faktisk lokale legender, de oftest ikke ligner en glubske monstre fra eventyr og med dem kan du altid forhandle. En mand, der var i stand til at appellere til en sådan omstændighed, kan alle finde lykken, rigdom og lang levetid.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.