Intellektuelle udviklingMystik

Sådan laver du en voodoo dukke ud af skrot materialer

Mørk magi i dag - noget populært. Men de tjenester af tryllekunstnere og troldmænd er mange villige ikke råd til. Til hjælp af ritualer, der kan være helt udført uafhængigt derhjemme. Men spørgsmålet om, hvordan man laver en voodoo dukke, det er en vigtig egenskab for en kraftfuld og effektiv magisk praksis, pleje og dem, der bare ulykkelig kærlighed, og dem, der har farlige fjender. Nedenfor er et kig, fra hvad og hvordan du kan gøre volt.

Hvordan man laver en dukke voodoo "klassiske" version

1. Fastgør de to pinde i form af et kors, bandt dem med et reb eller snor.

2. Det resulterende tal wrap med halm eller tørret mos, begyndende på samme tid fra midten og flytter til "hoved" og "hænder" Volt. Top stramt wrap tråden anvendte materiale.

3. Klappen af stof skåret i lange smalle strimler og dækker deres marionet krop. I dette tilfælde den øverste del af "hoved" selvfølgelig "fødder" og "hænder" forlade åben.

4. stofstrimler lim eller binde en tråd til Volt krop.

5. Lav dukken "ansigt", ved hjælp af knapperne, perler. Roth kan simpelthen brodere rød tråd.

6. Som en voodoo dukke skal repræsentere en bestemt person, som du efterfølgende rettet en magisk virkning, skal det være noget fra offeret. Til dette formål er såkaldte "Mumie", hvis rolle er egnet genstand topknot, flap hans tøj, nogle smykker taget i hemmelighed, og selv blodet af offeret.

Sådan laver du en voodoo dukke af voks

Intet under, i magiske ritualer bruges ofte vokslys, fordi at dette materiale tilskrives evnen til perfekt overtage og holde den energi, der er lagt ind i det.

Voodoo dukke, produktion af som du har brug for at udføre en bestemt ritual, gjort det.

1. Af de to pinde gøre en korsformet ramme for fremtidige dukker.

2. Smelt flise eller stykke voks over svag varme. Afkøl materiale til en temperatur, således at det var muligt at tage armene og for at undgå skoldning.

3. myldrede skelet vokset. Afhængig af kønnet på dit offer, tildele volt symbolsk mandlige eller kvindelige karakterer.

4. For at gøre en volt hoved, ruller en kugle af voks og sikkert på plads. Du kan også tage udgangspunkt i spidsen for et lille barn Hvalpe, klamrede sig til hendes voks og tillægger kroppen.

5. Mens voks er stadig plastik, indsætte objektets hår til at "pynte" en voodoo dukke til sin prototype.

6. Lav en volt ansigt eller brug af de midler ved hånden - knapper, perler, ærter, osv

7. Efterlad et tal på voks til afkøling i flere timer.

8. Lav volt for "tøj" strimler af stof draperet over skuldrene af bogstavet "X" og fix på dukkens taljen reb eller snor. Ideelt egnet til rollen som makulere nogen ting fra garderoben af offeret.

Sådan laver du en voodoo dukke af tråd

1. Fra pap skære en rektangel, hvis længde svarer til højden af de fremtidige volt.

2. Wrap den lange side af pap uldne tråde, tættere - jo bedre.

3. forsigtigt at fjerne en spole med pap, binde det med den ene hånd tråd. Du har nu en tom for dukkens hoved. Nu begynder at vikle det stramt tråd, som hvis du vil lave en bold. Som et resultat, bør du få en rund form "hoved".

4. Saks tråden fra modsatte af "hoved" ende. Adskil de små sider af bjælken to - det vil være "hænder". Såvel som i fremstillingen af hovedet, stramt pak dem langs hele længden.

5. Bind den resterende tråd omkring halvvejs - dette vil være "talje" af et volt. Den omstændighed, at den nedre delt i to lige stråle. Wrap tråden taljen og hver underekstremitet separat.

6. Ud over de voodoo dukke tøj, lavet af rester af tøj, der tilhører offeret. Lav volt øjne og mund af perlerne, og bruge ægte hår en streng, stille og roligt skåret fra lederen af objektet.

Nu hvor du ved hvordan man laver en voodoo dukke improviseret. Men oprettelsen af en volt - det er kun halvdelen af kampen. Nu skal du vælge den relevante dag, afhængigt af faser af månen og formålet med ritualet, og at finde den rette magi. Så ritualer formål at tiltrække, lokke (varsler, zombier), fremstillet på den voksende måne, og revers, rassorki, køligt, skader - i månen aftagende.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.