SundhedPræparater

Bynke - healer af forskellige lidelser

De fleste af de arter af Artemisia er helt anderledes både i udseende og for sine medicinske og andre egenskaber: det er malurt "guddommelig træ" (paniculata, medicinsk, træ), og tsitvarnaya, citron, bitter, østrigske, sølv, rav, havet, Tauris (Krim) , vulgaris (bynke) og andre.
I dag lad os tale om det bynke.

Den tomme til medicinske formål

Det vigtigste råmateriale til medicinsk brug er den urt malurt, er høst sker under blomstring. Grønne toppen af stilkene skæres med en kniv, en le eller uden at påvirke de lignificerede dele. Tørret i et ventileret rum, fra tid til anden drejning. Opbevar råvarer kan være 3 år. Mindre almindeligt anvendte neodrevesnevshie rod parti af emnet sker i efteråret, når stamceller manken helt, eller i foråret, før genvækst af bynke. Rødder oprenset fra jorden, uden vask truffet saftige, bløde dele og tørret i en ovn ved 50 grader, i et ventileret rum eller under tagskægget.

Den kemiske sammensætning af malurt

Bynke urt indeholder alkaloider, æteriske olie, caroten, ascorbinsyre, inulin, harpiksholdige, garvesyre og mukøse stoffer, bitterhed, flavonoider, coumariner, phytosteroler; rødder - også æterisk olie, harpiks, tanniner, slim og sødestoffer, inulin.

Medicinske egenskaber og anvendelse af malurt

Præparater fælles malurt har en beroligende, antifebrific, krampestillende, hæmostatiske, tonic, bloddannende, choleretic, mild afførende, antipyretisk, tonic, sårheling og anthelminthic handling, stimulere aktiviteten af fordøjelsesorganerne, forbedrer appetit. Bynke forhindrer påvirkning af histamin, hvilket øger permeabiliteten af kapillærer. En afkog af roden anvendes som en adjuvans i cancer i endetarmen, mave og livmoder.
Overjordiske bynke samme del i form af afkog og infusioner hjælpe med nyresygdom, cervikal erosion, og stadig som en abortfremkaldende (bade med græs), til appetitstimulering, og som et beroligende og smertestillende - i intestinal kolik og neurasteni; afkog af urter også hjælpe fra en almindelig forkølelse og hovedpine (i form af bandager), og infusionen - af søvnløshed, krampeanfald, astma.

Urt malurt er indeholdt i sammensætningen af lægemidler Zdrenko, hærdning blære papillomatosis og anatsidnyh gastritis. Eksternt infusion af urter bynke anvendes til betændelse i slimhinderne, for lange ikke-helende sår eller sår.
Friske hakkede krydderurter anvendes på sår for at fremskynde helbredelse, kan du drys såret og pulver af tørrede planter grene eller bruge saften af anlægget.

Rødderne af planter i traditionel medicin modtaget i form af bouillon - med belyah, kramper af forskellig oprindelse, ødem; også levere malurt for orme (du lave et afkog med kvass). Anvendelig bynke og til udstrømning af galde, desuden er det i stand til at forbedre lever og nyre.

I en bynke te anvendes i dårlig ånde, fordøjelsesbesvær og diarré. Nogle gange i folkemedicin, tinktur af malurt bruges selv i epilepsi. Artemisia vulgaris bruges også til fordøjelsessystemet forbundet med manglende dannelse af sekreter i pancreas, galde og mavesaft.

Amenoré, hypomenstrual syndrom, menstruationscyklus korrektion, samt nogle andre gynækologiske patologier anvendt lægemiddel afkog af urter salvie. Frisk saft af urter fremmer heling af sår.

Og nu tilbyde jeg nogle medicinske opskrifter med denne lægeplante.

Infusion af blærebetændelse: bryg kop kogende vand 2 tsk. spiseskefulde urt malurt ordinære og to timer at insistere og filtreres derefter, klemme råmaterialer. Tag tre gange om dagen i et halvt glas før et måltid.

Smertefuld menstruation: Hæld 200 g varmt kogt vand tabel 1. skeen græs og opvarmet ved 100 ° i et vandbad (halv time). Indgyde fjerdedel af en time, filter, presse råvarer. Tag to gange om dagen for en halv kop.

Malurt af orme til udsendelse af Ascaris og børneorm: brygge en liter kogende vand tabel. skeen græs 4 timer insisterer, filtrer derefter og presse råmaterialet. Overnight microclysters give (volumen 60 ml). I kræft i livmoderen, så væsken kan douche.

Når du forsinke menstruation: koge en halv liter kogende vand bord. af urter og to timer at insistere, så filtrere, presse råvarer. Tag en halv kop før måltider tre gange om dagen.

Når fedtet hår: 2.5 l kogende vand til at brygge kop frisk hakket græs og indgyde en halv time, filtreres og presse råmaterialet. Vask infusion hoved.

Med en kold: Hæld en halv liter vodka bord. af urter og indgyde 72 timer, ryster periodisk, filter og klem råvare. Tag bordet. ske tre gange om dagen.

Når influenza: Hæld 200 g vodka 15 - 20 g tør malurt, og gennemtrænge dag taget før et måltid og natten over ved 30- 50 ml (børn ikke kan anbefales).

I bronkial astma: inhaleret røg fra afbrænding af tørrede blade og stængler.

Gulsot: tilsæt bouillon to gange dagligt i en halv teskefuld pulver af bynke rod.

Kontraindikationer og bivirkninger

Bynke er kontraindiceret til børn under 7 år og gravide kvinder.
Når du modtager en meget store doser kan opleve betændelse i maven med kvalme og opkastning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.