SundhedPræparater

Det stof "Amoxicillin": instruktioner vedrørende brugen piller, eller hvordan man slå infektion

Den menneskelige krop er som en kompleks anordning, som er genstand for alle mulige påvirkninger. Virusinfektioner bakterier, som fremkalder inflammation, er vævsødem manifesteret, feber og generelle symptomer såsom svaghed, træthed, i stand til permanent fremkalde forstyrrelser. Derudover, idet hver sygdom indføres i deres justeringer, fastgørelse af specifik smerte.

ansøgning

Behandling af infektionssygdomme udføres generelt antibiotikum. Og her er det meget vigtigt at afgøre, hvilken slags bakterier som følge af ændringer i væv. Penicillin , såsom tabletter "amoxicillin", ordineres for sygdomme hos øvre luftveje og det respiratoriske system, urinvejsinfektioner og hud, kønsorganer og tarme forårsaget af mikroorganismer, der er modtagelige over for lægemidlet. Anvend det og bihulebetændelse, mellemørebetændelse, halsbetændelse.

I komplekse sygdomme som lungebetændelse, lunge absces, gonoré, salmonella, dysenteri, i de fleste tilfælde, læger i behandling med andre lægemidler og narkotika ordineret "amoxicillin". Instruktioner til anvendelse af de tabletbaserede stater, der skal udføres før behandlingen test for en allergisk reaktion, fordi det betyder, at der er masser af bivirkninger.

bivirkninger

Blandt de negative virkninger hyppigst observerede hududslæt i form af urticaria og anafylaktisk shock. Bivirkninger kan forekomme på den del af fordøjelseskanalen - en kvalme, opkastning, gastritis, diarré, og endda bruning og sprødhed af emaljen. I sjældne tilfælde, det observeret udvikling af leversvigt, hepatitis og forskellige colitis.

Ansøgningen periode kan også opleve svimmelhed, hovedpine, hyperaktivitet, kramper, candidiasis og hæmolytisk anæmi. Det er derfor vigtigt at der står fordele og risici ved at bruge stoffet i behandlingen af "Amoxicillin". Vejledning til brug tablet beskriver de præcise regler for brugen af dette værktøj, som er meget vigtigt at overholde.

Tager stoffet og dosis

I hvert tilfælde, lægen undersøger patienten og bestemmelse af graden af alvoren af tilstanden en specifik dosis medicin "amoxicillin". Vejledning i brugen af tabletten indikerer, at mulighederne for voksne og børn fra ti år er typisk 0,5 gram 3 gange om dagen. I svære tilfælde kan den øges til 1 g 3 gange om dagen. For børn fra fem år er lang nok til at være 0,75 gram per dag, opdelt i tre faser. For meget unge beregning lægemiddel ledes fra hensyn til 20 mg / kg legemsvægt. Dette gælder for enhver form for forberedelse "Amoxicillin". Vejledning i brugen af tabletterne må ikke indeholde oplysninger om, hvordan du giver dit barn er midlet, og hvis barnet ikke kan sluge tabletten hel, så må det blive knust og opløst i en lille mængde vand. Opslæmningen er derefter bedst at give en sprøjte uden nål eller lille dispenser ved at sende en strøm af kinden.

Produceret dette stof i tabletform, med doseringer på 250 eller 500 mg. Der er mange unikke for dette stof, men alle af hovedbestanddelene - amoxicillin. Instruktioner (pris af medicin ganske lav - 10-20 rubler) er fastgjort til hver pakke. Derfor, før du køber dyre medicin, er det nødvendigt at overveje en variant analog af mere fordelagtige forslag.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.