SundhedPræparater

"Tamtumverde" midler. Vejledning til brug

Spray "Tamtumverde" refererer til gruppen af NSAID indozolov. Stoffet bruges topisk i ENT og dental praksis. Aktivt stof - benzydaminhydrochlorid. Eksponering organer besidder analgetisk, udviser anti-inflammatorisk virkning. Med kunstvanding oral der er en høj absorption gennem slimhinderne i det betændte område. Udskillelse af lægemidlet forekommer i urinen og gennem tarmene.

vidnesbyrd

Betyder "Tamtumverde" (betjeningsvejledning indbefatter sådanne data) anbefales i stomatitis, glossitis, ondt i halsen, gingivitis. Lægemidlet ordineret til behandling af halsbetændelse, calculous betændelse i spytkirtlerne. I kombination med andre lægemidler anbefales til spray candidiasis. Ved indikationer omfatter pharyngitis, parodontitis. Faktisk betyder efter operationer, traumer, fjernelse og behandling af tænder.

"Tamtumverde" medicin. Instruktioner. pris

Voksne patienter administreret 4-8 doser. Break mellem kunstvanding - en halv time i det mindste. Børn fra 6 til 12 år - 4 injektion. For patienter under seks år doseringen beregnet efter vægten - dosis til fire kg, men ikke mere end 4 injektioner. Intervallet mellem udskylninger er den samme som hos voksne. Udgifterne til medicin på apoteker - fra 200 rubler.

Bivirkninger "Tamtumverde" betyder (spray)

Vejledning til brug af advarsel om den sandsynlige udvikling af lokale allergiske reaktioner. Især kan patienter oplever tørhed, brændende fornemmelse i munden, følelsesløshed. På grundlag af intolerance af komponenterne kan være udslæt, døsighed. Generelt er det stof tåles godt af patienter i alle aldre. Eksperter anbefaler straks kontakte din læge, hvis nogen forringelse i tilfælde af konsekvenser, der ikke er beskrevet i resuméet.

Kontraindikationer

Betyder "Tamtumverde" brugsanvisning ikke giver mulighed for ansættelse af personer med overfølsomhed over for stoffer i sin sammensætning. I prænatal periode og under fodring forberedelse kan anvendes i overensstemmelse med de indikationer. Terapi i dette tilfælde styrer læge.

For mere information,

Når der anvendes "Tamtumverde" betyder betjeningsvejledning anbefaler forsigtighed ved tilbagesvaling mundhulen. Bør undgå kontakt med øjet løsning. Hvis dette sker, skal du skylle dem under rindende varmt vand. Med stærke stimulering bør besøge en læge. I praksis ingen tilfælde af overdosis konto. Teoretisk kan forværre bivirkningerne. Med udviklingen af forgiftning bør besøge en læge for at afbryde behandlingen. Behandlingsvarighed etablerer en læge.

På baggrund af inflammatoriske sygdomme i smitsomme natur medicin "Tamtumverde" brugsanvisning fastsætter grænserne administreres i kombination med andre lægemidler. Præparatet er lagret i fire år ved en temperatur på højst 25 grader utilgængeligt for børn, mørkt sted. Værktøjet er tilgængelige i apoteker uden recept. På trods af dette, eksperter anbefaler på forhånd besøge lægen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.