SundhedPræparater

"Farmadeks" (øjendråber): guide, anmeldelser, analoger

I hvilken dosis medicin bruge "Farmadeks" (øjendråber)? Guide, er lokale stof-analoger vist nedenfor. Derudover vil vi fortælle dig om, hvad der er bemærkelsesværdigt, er den aktuelle medicinering, og hvad han har kontraindikationer.

Opsummering

Øjensygdom kan bære organisk og funktionel karakter. I dette påvirkede det visuelle analysator mand, begrænser hans evne til at se.

Eye sygdom er ganske omfattende, så de er som regel samlet i sektioner. Dette letter i høj grad diagnosen af sygdom og selektionsregimet.

Læs mere om lægemidlet (form, emballering, sammensætning)

Det indeholder en lokal medier som "Farmadeks" (øjendråber)? Guide bestemmer, at det aktive element af dette stof virker dexamethason natriumphosphat , baseret på 100% tørstof. Også som et kur for den visuelle indretning indbefatter følgende inaktive ingredienser: borsyre, dinatriumedetat, natriumtetraborat, vand til injektion, og benzalkoniumchlorid.

I en pakke er solgt medicin "Farmadeks" (øjendråber)? Vejledning til brug af denne løsning er indeholdt i en kasse lavet af pap. Som for lægemidlet, er det i en plastik hætteglas ved 10, eller 5 ml.

De farmakologiske egenskaber for lokale midler

Hvad er det stof "Farmadeks" (øjendråber)? Instruktioner, læger anmeldelser rapporterer, at stoffet er et anti-inflammatorisk middel, der er meget udbredt i oftalmisk praksis.

betragtede medikament (dexamethason) den aktive bestanddel er en syntetisk glucocorticoid. Dette element er stærkt opløseligt, og besidder en udtalt antiallergisk og antiinflammatorisk aktivitet, med hurtig indtræden af virkning og kort varighed.

Farmakokinetik topisk formulering til øjet

Hvilke funktioner har den kinetiske medicin "Farmadeks" (øjendråber)? Guide rapporterer, at efter instillation af lægemidlet i de visuelle organer, han får næsten alle periokulære væv. Metabolisme af værktøjet sker hovedsagelig på injektionsstedet.

Vi kan ikke sige, at det nævnte lægemiddel næppe når det systemiske kredsløb.

Indikationer for instillation af narkotika

Hvad viser stoffet "Farmadeks"? Øjendråber er almindeligt anvendt til behandling af sygdomme i de visuelle organer, følsomme over for steroider, ikke-infektiøs inflammatorisk eller allergisk oprindelse (herunder corneasygdom, conjunctiva, det anteriore øje segment). Det skal også bemærkes, at dette værktøj bruges i behandlingen af betændelse efter operation eller øjenskader.

Bans brug af øjendråber

Hvornår skal undgå at bruge "Farmadeks" (øjendråber)? Instruktion, at kontraindikationer af dette stof er:

  • virussygdom i bindehinden og hornhinden (fx kylling eller kokopper, overfladisk keratitis, som var forårsaget af Herpes simplex);
  • overfølsomhed over for aktiv, eller andre elementer af præparatet;
  • mycobakteriel infektion af de visuelle organer, forårsaget af Mycobacterium avium, Mycobacterium tuberculosis, og andre;
  • svampesygdomme på okulære strukturer;
  • ubehandlet form af en purulent infektion af de visuelle organer.

Drug "Farmadeks" (øjendråber): Vejledning

Børn dette middel er foreskrevet kun i særlige tilfælde. Grundlæggende lægemidlet anvendes til voksne. Det er kun beregnet til oftalmisk brug.

I akutte eller alvorlige tilstande medikament, der skal inddryppes i den konjunktivale sæk i en mængde på 1-2 dråber (hver time). Når forbedring af patientens multiplicitet inddrypning blev reduceret til 1-2 dråber hver 4 timer. Dernæst reducere dosis til 1 dråbe tre gange om dagen.

I sygdomme kroniske natur produktet anvendes i en mængde på 1-2 dråber hver 5-6 timer, indtil den ønskede virkning opnås.

I allergiske manifestationer medikament 1-2 dråber indgivet hver 4 timer før det ønskede resultat.

Varigheden af behandlingen betragtes som en middel oprettet ved en øjenlæge på individuel basis. Typisk er behandling med dette stof er 2-8 dage.

Fænomener efter tegn

Enhver bivirkning er "Farmadeks" løsning (øjendråber)? Instruktioner hævder, at i forbindelse med dets anvendelse, kan patienten opleve:

  • sløret syn, øget intraokulært tryk, forstyrrelse af synsfeltet, perforering af hornhinden;
  • forbigående brændende fornemmelse, rødme, ubehag i øjet, tåreflåd, kløe, lokale allergiske reaktioner, prikken, hævelse af øjenlåg;
  • glaukom, mydriasis, keratitis, fotofobi, ptose, glaukom synsnerve læsion, posterior subkapsulær kataraktdannelse.

Det skal også bemærkes, at når glucocorticoid terapi i mennesker kan udvikle bakterie-, svampe- eller virale infektioner i øjet, conjunctivitis eller blepharitis.

Overdosering øjendråber og interaktion med andre midler

Rapporter om eventuelle systemiske virkninger som følge af en overdosis af lægemidlet "Farmadeks" er endnu ikke blevet rapporteret. øje bør skylles med varmt vand til fjernelse af resterende lægemiddel I tilfælde af bivirkninger.

Langvarig brug af lægemidlet med "Yodoksuridinom" kan øge de destruktive processer i epitelet af hornhinden.

Andre studier af samspillet "Farmadeks forberedelse blev ikke udført med anden medicin.

Under graviditet og mens sygepleje

Sikkerheden ved brug af medicin overvejes under graviditet og amning er ikke fastlagt. Imidlertid bør det bemærkes, at det er meget lav systemisk manifestation når topisk påførte dråber. I denne forbindelse er risikoen betragtes som lav.

specifikke oplysninger

Effekt og sikkerhed ved at anvende denne medicin til behandling af børn er ikke fastslået, så det ikke anbefales til børn.

Det bør være muligt at stramme før den første brug af låget af løsningen på et spyd placeret i hætten, gennemboret hul.

Før anvendelse anbefales det at holde medicinen i håndfladen, er det varmet op til patientens legemstemperatur.

Afskruning af hætten, fjernes. Endvidere trykke let på beholderkroppen blev opløsningen inddryppes i øjnene. Efter dette præparat igen tæt lukket og opbevaret i henhold til anbefalingerne i den vedlagte vejledning.

I brug, betyder det må huskes, at kontinuerlig instillation af kortikosteroider kan bevirke en forringelse af synsskarphed, okulær hypertension, synsfelttab, glaukom, synsnervebeskadigelse samt til udvikling af grå stær (subkapsulær) øje bageste kammer.

Under behandlingen med dette lægemiddel, anbefales til kontinuerligt at overvåge patienten tryk (intraokulær). Dette skyldes det faktum, at efter administration af lægemidlet i nogle mennesker kan det forbedres.

Mennesker med glaukom behandlingsvarighed bør begrænses til 2 uger.

Behandling med denne medicin anbefales ikke at stoppe før tid. Dette skyldes den mulige udvikling af re-betændelse i øjet.

Medikamentet "Farmadeks" (øjendråber), som indeholder den ovennævnte instruktion, indeholder konserveringsmidlet benzalkoniumchlorid. Dette element kan nemt forårsage irritation, og misfarve kontaktlinser. Derfor, inden behandlingen påbegyndes, patienter nødvendigt at fjerne linsen, og også skal informeres om 15-minutters interval mellem inddrypning og installation af sidstnævnte.

Sikker brug af dette stof er ikke blevet undersøgt i mennesker med sygdomme i lever og nyrer. Grund af den lave systemiske absorption af dexamethason, en kategori af patienter i dosisjustering behov.

Som med andre øjendråber, forbigående sløret syn, herunder sløret, kan påvirke en persons evne til at føre et køretøj.

Drug "Farmadeks" (øjendråber): anmeldelser og analoger

Om hvad der kan anses for at erstatte stoffet, bør patienten fortælle sin øjenlæge. Som regel i tilfælde af intolerance "Farmadeksa" patient betegne lignende midler såsom "Taflotan", "Vitasik", "Tobradeks", "Thiotriazoline".

Ifølge svarene fra patienter med sygdomme i de visuelle organer aktive medikament kan frembringe varig positiv effekt. Derfor er det meget ofte brugt i oftalmisk praksis.

Den eneste ulempe ved dette værktøj er sidereaktioner. de forekommer meget ofte ved langvarig anvendelse af lægemidler, såvel som ved overskridelse af de anbefalede doser. Brug derfor dette stof kun efter samråd med øjenlæge.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.