SundhedPræparater

"Reglan": anmeldelser. "Reglan" - fra hvad? indikationer analoger

Om mange præparater produceret af moderne industri, der er meget gode anmeldelser. "Reglan" - antiemetisk medicin central handling - er en af dem.

Princippet om virkningen af lægemidlet

Grundsubstansen udgør en del af lægemiddel "Reglan" er metoclopramidhydrochlorid. Det flydende præparat "Reglan" Foruden metoclopramid indeholder dinatriumedetat, chlorid og natriumsulfit, og vand. Tabletsammensætningen omfatter også lactosemonohydrat, gelatine, kartoffelstivelse og magnesiumstearat. At dømme efter nogle anmeldelser om det der, "Reglan" meget blidt fjerner emetiske symptomer og normalisere maven og tarmene. Princippet virkningsmekanisme af dette stof er baseret på evnen af MCP at blokere serotonin og dopaminreceptorer. Resultatet er en nedgang i følsomhed af nerveceller i hjernen er ansvarlig for transmission af impulser fra medulla oblongata beliggende i brækningscentret duodenum.

Derudover lægemiddel "Reglan" gendanner motiliteten af den øvre mavetarmkanal og normaliserer tonen i mavevæggen og tarmene. Desuden dette stof er i stand til at forhindre udviklingen af sygdomme, såsom cholestatisk gulsot. Hans metode gør det muligt at fjerne galdeblæren dyskinesi symptomer. Desuden kan lægemidlet "Reglan" bidrage til adskillelsen af galde.

I hvad der er tilgængeligt former

Tilgængelige drug tabletter, enterisk overtrukne, har en hvid farve. "Reglan" Desuden er der er beregnet til injektion. Ampullerne anvendes til både intravenøs og intramuskulær.

lægemiddelvirkning tid

Forberedelse "reglan" tabletter maksimal blodkoncentration nået en time efter indtagelse. Virkningen af den fastholdes inden for tolv timer. observeres den maksimale virkning efter intramuskulær injektion af en flydende form af lægemidlet efter en halv time efter injektion. Når intravenøs injektion - 3 minutter.

I hvad der skulle sygdomme tage medicinen "Reglan"

Opkastning og kvalme af alle oprindelser - grundlæggende indikationer for accept "Reglan" stof. Fra hvad der kan hjælpe medicinen endnu? Det er også værd at tage, for eksempel, med hyppig forstoppelse. I så fald, hvis du er påvirket i bil eller tog, kan du tage en pille før turen. Blandt andet er dette tildelt lægemidlet i reflux esophagitis, biliær dyskinesi og atoni af tarmene og mave.

Sådan skal du tage

Med opkastning og kvalme, på lægens råd, bør en time før måltiderne tage stoffet "Reglan". Instruktion (produkt pris er omkring 100 rubler. Tabletter) for anvendelse er meget enkel. Voksne er normalt rådes til at tage 3-4 gange om dagen en tablet. Teenagere fra fjorten år - halvdelen eller hele tablet 2-3 gange om dagen. anbefales lægemidlet til at drikke vand. Køb denne medicin kun på lægens recept. Oftest, behandling varer en måned og et halvt. Men i nogle tilfælde kan denne periode være op til seks måneder.

Kontraindikationer

Om dette stof, der, som allerede nævnt, meget gode anmeldelser. "Reglan", men kan ikke anbefales i nogle tilfælde. Du kan for eksempel ikke tage de piller og indsprøjtninger i det første trimester af graviditeten. Efterfølgende skal der tages stoffet med forsigtighed. Børn under fjorten år for at bruge denne medicin i tabletter ikke kan. Ud over denne kontraindikation kan være:

 1. Fæokromocytom.
 2. Perforering af tarmvæggen og maven.
 3. Ileus.
 4. Prolaktinzavisimaya tumor.
 5. Stenose af pylorus.
 6. Epilepsi.
 7. Gastrointestinal blødning.
 8. Motoriske ekstrapyramidale lidelser.
 9. Intolerance af individuelle komponenter i præparatet.

Børn fra to til fjorten medicin "Reglan" kun administreres ved injektion med henblik på præcis dosering.

Bivirkninger af narkotika

Nogle patienter er givet om lægemidlet, og ikke et særligt gode anmeldelser. "Reglan", ligesom de fleste moderne præparater nogle gange give alle mulige ubehagelige sidereaktioner. Kvinder, for eksempel, kan forstyrre menstruationscyklus. Efter at have modtaget tabletter eller injektion ofte forekommer mundtørhed. Desuden kan denne medicin forårsage diarré eller forstoppelse. Nogle mennesker tager stoffet "Reglan" begynde svimmelhed eller hovedpine. Rastløshed, døsighed, spasmer i ansigtets muskler, tinnitus, depression, Parkinsons sygdom - hører også til de bivirkninger af denne medicin. Derudover kan den "Reglan" stof forårsage:

 1. Galaktareyu, gynækomasti.
 2. Hypotension eller hypertension, og supraventrikulær takykardi.
 3. Agranulocytose.
 4. Pruritus, urticaria, udslæt.

Kompatibilitet med andre lægemidler

Lægemiddel "Reglan" injektion, der kan stoppe opkastning, øger virkningen af alkohol og forskellige psykofarmaka. Du må ikke tage det sammen med anticholinerge midler, da de kan svække effekten af metoclopramid. Desuden lægemidlet "Reglan" øger optagelsen af forskellige slags antibiotika. Du kan ikke tage det samtidig med neuroleptika, som i dette tilfælde, øger risikoen for ekstrapyramidale forstyrrelser.

Drug "Reglan". analoger

Der er en lang række analoger af denne medicin. Tilsvarende lægemidler besidder antiemetisk virkning "Domstal", kan "Dometius", "Motinor" medicin "metoclopramid", "Damelium" og t. D. I stedet præparat "reglan" tages, for eksempel et lægemiddel "Itomed". Ud over denne effekt antiemetiske stof i stand til at eliminere halsbrand. For et lægemiddel kan også erstattes af et lægemiddel "Reglan"? Dens analoger, såsom for eksempel stoffet "Motilak", som de fleste af dem dispenseres ved recept. Lægemiddel "Motilak" hjælper med kvalme og opkastning og lindrer symptomer som oppustethed. Desuden hjælper det med halsbrand og sure opstød. I det første trimester af graviditet og amning tage det, i modsætning til stoffet "Reglan" er mulig, men kun på recept.

Medicin "Motilak" kan forårsage kløe og nældefeber. Dette er meget lig den lægemiddel "Reglan", analoger heraf til den samme virkning kan være dyrere eller billigere. Således stoffet "Motilak" sælges på apotekerne for omkring 100-150 rubler. Og prisen på "Itomed" kan gå op til 300 rubler.

Symptomer på overdosis

I tilfælde af ukontrolleret brug "reglan" stoffer kan være ubehagelige symptomer, såsom irritabilitet, forvirring, døsighed, nedsat eller forøget tryk, angst, bradykardi, bevægelsesforstyrrelser. Virkningerne ved overdosering forsvinder cirka en dag efter narkotika tilbagetrækning. Patienten i denne periode skal være under en læges tilsyn.

I tilfælde af, at der er ekstrapyramidale forstyrrelser, lægen sommetider ordinere medicin "biperiden". Imidlertid kan et sådant indgreb kun udføres på et hospital. Når manifestation af sådanne symptomer overdosis som angst eller irritabilitet, idet en patient ordineret lægemiddel "Diazepam". I tilfælde af, at patienten har taget for mange stoffer "Reglan" udpeget af ventrikelskylning.

Lægemiddel "Reglan" derfor kan betragtes som ganske effektiv. Men for at tage det uden recept i hvert fald ikke det værd.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.