SkønhedHår

Shampoo "La-Kri". forbruger anmeldelser

I dag allergi er blevet et reelt problem for mange mennesker. En af dens manifestationer - irriterende kløe. Tør og skællet hovedbund giver personen en masse besvær. Med dette spørgsmål, er vi nødt til meget nøje at vælge midlerne til vask håret. I dette tilfælde ville det være en shampoo "La-Kri" blandt andet ægte frelse, som gennemgår ofte markerer værdighed sin naturlige sammensætning, så omhyggeligt tage sig af hovedbunden under hårvask.

hygiejne midler

Blandt de mange redskaber til pleje af problemet hår og hovedbund kan identificeres shampoo "La-Kri". Anmeldelser af ham sige, først og fremmest muligheden for at anvende det i en tør og sart hud. Betyder hypoallergen og antiinflammatorisk, egnet til hele familien. Børn opfordres til at bruge shampoo til tre år.

Takket være sin rige sammensætning, shampoo forsigtigt renser hovedbund og hår over hele deres længde. Dens blød tekstur gør det muligt at opretholde den naturlige syre-base balance i hovedbunden følsomme, der redder fra skade under vask og kæmning. Shampoo komponenter dybt nærer og fugter huden. Kompleks af naturlige vegetabilske ingredienser gør håret stærkere.

Application Notes

For at opnå den positive effekt af at bruge denne sanitizer skal overholde producentens anbefalinger.

På vådt hår, anvende denne mængde shampoo til at danne et skum. Endvidere er en lille bevægelse af midler fordelt i massen af hår, fingerspidserne på dette tidspunkt masseres hovedbunden. Gør ikke pludselige bevægelser til at presse for ikke at beskadige roden pære og ikke at skade huden. Værktøjet derefter vasket af med varmt vand.

Hvis meget beskidt hår, anbefales det at gentage proceduren. Gennemfør vask af hovedet som muligt, ved hjælp af en balsam "La-Kri".

Til behandling af problemet hud af hovedet kan bruges to gange om ugen shampoo "La-Kri". Consumer bedømmelser opmærksom på, at ved selvfølgelig til brug for at vaske dit hår, når tør og sart hud af hovedet der er en positiv effekt.

shampoo

I shampoo er ingen sulfater, som er meget gavnlig virkning på følsomme hovedbund. Desuden er let struktur af detergentet opnået på grund af fraværet, parabener, forskellige farvestoffer, siliconer og parfumer.

Medicinske egenskaber af shampooen er opnået takket være de gavnlige aktive ingredienser, blandt hvilke er følgende:

  • Lakrids og violet i form af en ekstrakt reducere inflammation og forskellige allergiske manifestationer giver hiposensibilic virkning.
  • Panthenol - leverandør af vitaminer og mineraler, kan med held håndtere negative eksterne faktorer, forbedrer hudens funktioner, forbedrer den interne tilstand strukturen af håret.
  • Bisabolol har antibakterielle egenskaber, har uspokaivyuschee virkninger, hjælper til at reducere inflammation og hurtigere regeneration af huden.
  • Hvede og oliven fugter og blødgør huden af hovedet.
  • Keratin, påfyldning ujævnheder og ruhed, genopretter beskadiget hår struktur, hvilket gør den glat og silkeblød.

Takket være denne rige sammensætning anvendes som et medicinsk "La-Kri" (shampoo, skum). Anmeldelser af at bruge det eneste positive. Hertil kommer, er det ideelt til vask hår småbørn.

medicinske egenskaber

Hygiejne produkter "La-Kri" er meget godt for tørt, skørt og følsomt hår. Har gavnlige virkninger på håret efter curling og tørring, fugtgivende og nærende dem.

Uden at forårsage irritation og tørhed, tager forsigtigt pleje af hovedbunden shampoo "La-Kri" fra seborrheic skorper. Kundeanmeldelser bemærke fraværet af en brændende fornemmelse efter vask håret i tilstedeværelse af sår på huden. De aktive komponenter i shampoo helbrede eksisterende skader og forebygge ny ud.

Gendan strukturen i håret hjælpe naturlige ekstrakter, der er rige shampoo "La-Kri". Consumer bedømmelser bemærke, at resultatet af at bruge dette værktøj til at vaske hår bliver stærk og smidig for hele længden af håret, da de naturlige ingredienser forbedre root pærer og nærer håret selv.

hvor man kan købe

Bløde organer til følsom hovedbund vypusaetsya i flasker på 250 ml. Producent - industrivirksomhed "Vertex", Rusland.

Medicinske egenskaber af shampoo førte til dens salg på apoteker. Produkt koste omkring 200 rubler.

Hårpleje til tør hovedbund giver de "La-Kri" - shampoo skorper. Consumer bedømmelser opmærksom på, at efter at have brugt håret til at blive skinnende og stærk, havde et sundt udseende.

Produkt anmeldelser

Hvis dit hår er tørt og skørt, og hovedbunden er meget følsom, kan det forværre situationen, ved hjælp af den forkerte shampoo valgt. Desuden er hovedbunden oplever konstant stress. Denne tørring med en hårtørrer og styling, og hårfarve.

Vil hjælpe i denne sag, "La-Kri" (shampoo), som gennemgår herunder effektiv brug af mærket efter farvning. Duet "shampoo og balsam" lindre kløe, give dit hår et sundt udseende, efterlader skørt, kedeligt, vokse sig stærkere rod pære.

Det betyder meget økonomisk, dufter godt, glædeligt pris. Rig sammensætning af aktive komponenter og hjælpestoffer er til stede redning problem, når følsomme hovedbund.

Et hætteglas mangler i lang tid. Hvis ubehag gider meget, kan du bruge værktøjet på en dag, med den forbedring er nok til at vaske dem hovedet 1-2 gange om ugen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.