SundhedMedicin

Førstehjælp i tilfælde af uheld

En af de største sociale problemer i vor tid - skader i trafikulykker. I lande med en høj grad af økonomi det markerede et stort antal bilulykker med tab af menneskeliv.

Levetiden for offeret ofte afhænger af, hvor godt det vil blive givet først lægehjælp i tilfælde af uheld i de første minutter efter styrtet. Eksperter siger, at en ulykke offer i 75% af tilfældene, har en chance for at overleve, hvis ikke overstige tre minutter under klinisk død, hvis denne periode er op til fem minutter, så chancen er reduceret tre gange. I tilfældet, hvis en person er i denne tilstand i ti minutter, for at redde det vil ikke være muligt.

Levering af førstehjælp i tilfælde af uheld. Grundlæggende principper:

· Assist offeret direkte til stedet for tragedien. Det er udført eller været vidne til styrtet ankom til stedet af eksperter.

· Foranstaltninger for at redde menneskers liv og sundhed under transporten til hospitalet.

· Tilstrækkelig terapi i en medicinsk facilitet.

Førstehjælp i tilfælde af uheld vil være langt mere effektivt ved tilstedeværelse af højre-udstyrede førstehjælpskasse. I den skal følgende lægemidler være:

· Permangansyre (kaliumpermanganat). Dette materiale anvendes topisk til skylning halsen og mundingen, samt til vask sår og hudafskrabninger (i dette tilfælde løsningen skal være lyserød).

· Validol (tabletter), som er placeret under tungen med smerter i hjertet.

· Fem procent iodtinktur, påføres topisk som en effektiv antiseptisk.

· Ammoniak (ti procent), gør det muligt for offeret at bringe en følelse af

· Tourniquet, bruges til midlertidigt at stoppe blødningen af de store arterier i ekstremiteterne.

· Bakteriedræbende band-støtte.

Førstehjælp i tilfælde af uheld i de fleste tilfælde kompliceres af modgang. Det kan dannes ved den kørende strøm, eller omvendt, den manglende kommunikation med omverdenen, ikke-standard vejrforhold (sne, regn, varme, stærk frost). Førstehjælp i tilfælde af uheld kan også være kompliceret af den høje deformation af køretøjet, og derfor er umuligt at nå ofrene.

Først og fremmest, er du nødt til at ringe til medicinske eksperter. Dette kan gøres ved nummer 030 (for MTS), 003 (hvis du Beeline) eller 03/03/03 (for MegaFon). Du kan også ringe til et specielt nummer for nødopkald, som består af tre cifre - 112, som kan udføre en sådan opfordring i fravær af midler på kontoen, og selv uden et SIM-kort.

Førstehjælp i en ulykke skulle være en mand sikker i sine handlinger. Hvis du ikke ved, hvad de skal gøre, er det bedre ikke at foretage sig noget selv.

anbefalinger

1. Hvis du ikke kan høres hjerteslag, stærkt ramte hans knytnæve på brystbenet, kan virkningen gentages om nødvendigt.

2. Når du er sikker på, at der ikke er nogen mundtlig opkast, mad, osv, kan begynde at lukkede brystkompressioner, efterfulgt af kunstigt åndedræt (mund til næse eller mund til mund). For fem pitching hjerte skal følge ét åndedrag. Du kan fortsætte indtil ankomsten af en ambulance.

3. Prøv at fjerne kilden til skade - detaljerne i bilen, et væltet træ, rebet. Denne begivenhed er rettet mod udelukkelse af yderligere komprimering af det bløde væv og den yderligere skade.

4. Det er nødvendigt at give offeret en vandret position, hvis den er opkastning, svimmelhed, hovedpine (som alle kan indikere hjerneskade gated).

5. Hvis der er mistanke rygmarvsskade, forbudt selvudpakkende offer ud af bilen. Det eneste, du kan gøre - indstille sædet i vandret stilling og give smertestillende medicin (for eksempel "Ketanov").

6. Hvis en stærk blødning skal tourniquet (påkrævet ovenfor såret).

7. Beskadigede blødt væv forarbejdede masser af hydrogenperoxid (klæde imprægneret med stoffet påføres et beskadiget sted). Såret kan også gøre koldt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.