Nyheder og SamfundMiljø

Aquapark i Kostanai "Octopus": sprøjt og sjovt hele året rundt!

På trods af de trofasthed århundredgamle traditioner og skikke, er Kasakhstan udvikler så hurtigt som nabostater. I dag, i dette land er der mere sofistikerede produktionsfaciliteter samt moderne underholdning og kulturelle faciliteter. En værdig eksempel på dette - et vandland i Kostanay "Octopus", er et moderne center for vand attraktioner, under sit arbejde, der allerede havde formået at fange de fancy af alle beboere og besøgende til byen.

Underholdning og seværdigheder

Kompleks af vand underholdning har tre store swimmingpools på sit område - børne-, underholdning og sport. Hvad er særlig rart, "splash" for børnene er ikke kun overfladisk, men meget varm - temperaturen på vandet i det er altid 33 grader. Aquapark i Kostanai "Octopus" har kun to børnerutsjebaner ( "Snake" og "Rabbit"), samt nogle voksne. Der er en række attraktioner: "Rapid River", vand og luft gejsere, "svampe", vandfald, varme nicher, liggestole og en jacuzzi. Også under et besøg i centrum af vandaktiviteter, kan du slappe af i saunaen. De komplekse klasser på akvaerobika foreslåede lære at svømme. Water Park Kostanay "Octopus" er ikke så stor som tilsvarende komplekser i de sydlige resorts. Dog vil hans besøg bringe en masse glæde og sundhedsmæssige fordele til gæster i alle aldre.

Aktuelle oplysninger for besøgende

"Octopus" - centrum for vand aktiviteter såsom indendørs. Det betyder, at gæster af komplekset tager året rundt, uanset vejret udenfor. Du ved ikke, hvad de skal gøre på en kold dag - du vil finde et vandland, "Octopus" i Kostanai! underholdningscenter timer: 9,00-21,30. I weekender og helligdage, en lille ændring i arbejdsplanen - kontrollere oplysningerne på forhånd. Bemærk: når du besøger vandlandet bedes bruge badehætte eller kompakt til at indsamle hår, som de er lange. Aldersgrænse for besøgende er ikke ofte i intervallet vandaktiviteter kommer fuld familier med små børn. Redningsfolk arbejder i centrum af det område, men administrationen minder om, at i første omgang at overvåge mindreårige bør deres forældre. Gode nyheder: børn under 7 år kan besøge svømmehallen gratis. Udgifterne til den voksne entré er 1500 tenge (ca. 330 rubler.), Prisen for at besøge centrum for mindreårige i alderen 7-15 år - (. 165 rubler) 750 tenge.

Feedback fra dem, der har hvilet i "Octopus"

Mindst én gang i midten af vand forlystelser allerede har besøgt næsten hver beboer i byen. Det er værd at bemærke, at der til dato, badeland i Kostanai "Octopus" er en af de største komplekser akvarazvlecheny. Centrum af vandaktiviteter ganske komfortable og rene. På trods af den lille mængde af morskab og enkelhed, der er virkelig ikke kedeligt at tilbringe et par timer og nogle gange hele dagen. Waterpark "Octopus" i Kostanay prisen er til rådighed. Hvis det ønskes, kan hvile her hver beboer i byen, er også en ekstra rabat. "Octopus" - et sted, hvor du kan lære at svømme, vandsport regelmæssigt eller tilbringe mange hyggelige timer nyde de forskellige attraktioner med din familie eller venner.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.