HjemlighedHavearbejde

Malina Polana: landing og afrejse. Sortiment, foto

De fleste mennesker elsker hindbær, det dyrkes af alle, der i hvert fald har et stykke jord. Denne plante vokser overalt, hvad enten det er nordlige regioner eller sydlige. Frugtperioden af duftende bær er kort, høsten er i juni eller juli afhængig af vækstområdet.

Reparation sorter

I de senere år er nye sorter blevet udklækket, som konstant frugter, afbrudt kun af alvorlig frost. På trods af dette er det bedre at vælge bær om efteråret, så det er mere rationelt at holde hindbær hindbær som en årlig plante. For eksempel begynder nogle sorter at modnes i begyndelsen af august, nogle gange tidligere, og høsten er i september-oktober. Sydlige regioner er helt egnede til disse slags hindbær, der ikke kan siges om den centrale del af Rusland og Sibirien, fordi der er frost der i september. Med nye sorter af reparation af hindbær, opstår sådanne problemer ikke. De begynder at modnes i de første dage af august, og toppet af frugter falder i begyndelsen af september, når det stadig er varmt, så bærene er store og velsmagende.

Malina Polana

Til nye sorter er Malina Polana. Denne art blev opdrættet af polske opdrættere, og i dag er det blevet veletableret i vores land. hvad, så,
Egenskaber har denne hindbær? Polanas sortiment har stabile skud og når en højde på to meter. Bærene er store, saftige, rige i røde. De er nemme at transportere i transport. Begynder at fructify anlægget i slutningen af juli og glæder sig med sin høst indtil den første frost. Ejere af husstanden er meget glad for Polinas hindbær. Anmeldelser om hende er de mest positive. Gartnere hævder, at denne plante er resistent over for forskellige svampesygdomme og ikke udsættes for forårsfrost. Polana har tid til at bære frugt før det første efterår koldt.

Sommerbeboere introducerede med succes teknologien til avl af en afgrøde på spirer i indeværende år, der tilbydes af opdrætterne. Derfor gartnere foretrækker hindbær hindbær mere. Billeder, der ledsager denne artikel, viser tydeligt hele processen med plantning og omsorg for denne sort. Umiddelbart efter høstning af bær, fjern alle skud og efterlader grene ca. 8 cm højt over jorden. Det næste år begynder nye skud at vokse, som i juli danner stærke frugtspirer. Gardeners siger, at på denne måde reduceres omkostningerne ved bekæmpelse af skadedyr og sygdomme, og planten er lettere at bære vinteren.

Variety beskrivelse

Når krydser sorterne Heritgezh og Zev dukkede Polina's hindbær. Sortbeskrivelsen giver følgende karakteristika: en buskompakt med mange frugtbærende grene. Skuddene er dækket af spines, koniske-formede bær har en rød mættet farve og en behagelig sød smag. Denne sort elsker solen og kræver beskyttelse mod vinden. Det er modtageligt for verticillium vilde og rodrot og er følsomt over for fading af bakterier. Fra hver buske er det muligt at samle op til 7 kg bær. Men for at få en god høst af sådanne bær som Polina's hindbær bør plantning og pleje af kimplanter være korrekte. Med en god jordbehandling og rigelig vanding under buskens blomstring, kan du få en stor høst af høj kvalitet.

Egenskaber ved pleje af en plante

Faktisk er denne sort forskelligt, fordi det er nødvendigt at vælge mellem en dobbelt høst af lav kvalitet eller vente på en anden, mere rigelig frugtagning og nyde en fremragende hindbær.

Hvis du skære skovene ordentligt, giver dem god belysning, fugtig jord og top dressing, kan du forvente rigelig frugt i efteråret. Denne plante kræver lidt mere indsats end andre sorter af hindbær, men i september vil det glæde af friske og søde frugter.

Malina Polana. Plantning og omsorg for hende

Denne bær er meget følsom, det kræver korrekt jordforberedelse, hvis du ønsker en god høst. Som nævnt ovenfor er det i de første dage i september bedst at samle en række Polana. Hindbær, hvis frøplante er plantet i denne periode, har tid til at forberede sig godt til frost. Hvis plantet senere, er rodsystemet dårligt dannet, og planten bliver ikke godt. Plant unge buske og tidlig forår, i dette tilfælde er de begravet i en skrånende stilling. Nogle gartnere må lande fra maj til juni.

Plant en reparation i rækker eller i separate buske, hvilket giver en afstand på ca. en meter mellem planter. Plantning af kimplanter af denne sort er ikke forskellig fra andre typer hindbær. Først og fremmest grave lavvandede grober under rodsystemet. Der plantes en ung busk og drysses med udgravet jord blandet med gødning. Jorden er godt rammed og vandet rigeligt.

Korrekt pleje

Blandt de mange sorter, der giver en god høst, skiller Poles hindbær ud. Plantning og omsorg for hende spiller en central rolle.

Marken under busken løsnes på grund af det overfladiske rodsystem, og for at undgå udbrud af ukrudt er jorden ikke mulket. Under hele sæsonen, især under frugtning, kræver denne sort rigelig vanding.

I marts fodres buskene med komplekse gødninger, så bærene bliver store og saftige, og høsten bliver rig.

For at undgå svampesygdomme i april behandles planten med en Bordeaux-væske, og i blomstringsperioden anvendes biopreparationer til at beskytte buske fra skadedyr.

Abunden af bær er påvirket af rettidig beskæring af skud. Dette kræver og reparerer hindbær. Billeder viser tydeligt, hvordan man gør det rigtigt.

Beskæring hindbær på forskellige tidspunkter af året

Da planten bruger en stor indsats på udvikling og modning af den første afgrøde, kræver dannelsen af skud til udskiftning af den efterfølgende høst en særlig dyrkningsteknologi.

I det første år efter plantning vokser unge skud på frøplanter, der er dækket med blomster i juli og bær i august. Årlige skud skåret ud uden undtagelse og efterlader tre centimeter hamp. Beskær buske i oktober eller i begyndelsen af november, når hele afgrøden høstes. Denne proces er nødvendig for at beskytte buskene mod virus og parasitter. Desuden, hvis der ikke er snedække om vinteren, kan hamp altid isoleres, og derefter hindbær ikke fryser. Polanas sortiment kræver hygiejnisk behandling af buske. For at gøre dette skal du afskære skud, der er tørret eller frosset til vinteren. For denne procedure er April bedst egnet, fordi man ved svulmende knopper kan forstå, hvilke af dem der er sunde. I maj kan du allerede knuse toppen af skuddene, så Polana begynder at høste senere, og det bliver længere.

Gartnere vælger Polana

Ejere af husholdningsarealer kan ikke altid prale af et højt udbytte, jo højere er kvaliteten. Selv på markedet blandt udvalgte bær er der en hindbær, der er skadet af skadedyr af frugt og bærafgrøder. Selvfølgelig vil ingen køber risikere at erhverve sådanne frugter.

Enhver erfaren gartner vil nævne de vigtigste problemer med en sådan plante - skadedyr, frysning, sygdomme, skud, der vokser meget. Det er nødvendigt at binde lange skud ved at installere tapestry og skære.

Repareret hindbær kender ikke sådanne problemer. I efteråret kan du sikkert spise bær direkte fra busken, de er rene, saftige og velsmagende. Derfor er Polana's hindbær mest foretrukket for de fleste gartnere. Plantning og omsorg for hende vil retfærdiggøre alle forhåbninger.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.