Kunst og underholdningLitteratur

Hvad er dette: "Uden hænder, uden ben på kvinden skok." Eller hvem er dette?

I de gamle tider, hvor russiske ordsprog og børns gåder blev sammensat, tænkte folk i flertallet meget mere kaste kategorier. Ingen ville have tænkt på at kigge efter freudianforeninger i spørgsmålet om en kvinde, der stod på gulvet, som åbnede hullet, det var klart for alle voksne, at det var et spørgsmål om ovnen, men børnene skulle bryde deres hjerner og ikke for længe. Ligegyldigt ubekymret var gåden om, hvilken slags genstand det var - uden hænder, uden ben på en kvinde, skok.

Børns mysterium

I dag er vandforsyningen en fælles ting. Og hvis du skal gå til et brønd et sted på landet, så plejer du at gøre uden en rocker. To spande - en betydelig vægt og sende til vand er som regel stadig en mand. Det er nu. Men hundrede år eller mere siden tjente rocket alligevel som et supplement til det kvindelige billede, blev bonden med ham normalt ikke portrætteret i billederne, og der er ingen sådanne fotografier. Men som vores bedstefora kunne håndtere yndefuldt med ham! En smuk kropsholdning, en let og yndefuld gang, sammenlignet med hvilken alle forsøg på de nuværende modeller på podiet ser simpelthen latterligt ud, viste ægte russisk skønhed i bevægelse. Kvinder selv kaldes da forskelligt, men af en eller anden grund overtrådte de ikke. Så hvad er skjult bag charade "uden arme, uden ben på en kvinde, en skurk" er en almindelig rocker. Selv om det faktisk ikke er så simpelt.

Enheden af en vippearm

Ved første øjekast er der intet kompliceret i dette emne i folkeliv . To skibe bæres samtidigt af kvinder på skulderen i forskellige lande, men i Rusland blev vipperen redskaber, i fremstillingen, hvor mesterens kreative tilbøjeligheder blev manifesteret. Ud over utilitaristiske egenskaber (ligevægt, glathed, styrke), skal det også være smukt. Det blev ofte dækket af en dygtig udskæring, specielle trætyper blev valgt (normalt bøg, hassel, birk eller ahorn). Vigtige og betragtede ergonomiske kvaliteter, i modsætning til deres europæiske kolleger (normalt runde), russiske prøver i ovalets tværsnit, som korrekt fordeler belastningen. Generelt var kravene sådan, at selve instrumentet beder om en skulder. Det er det: uden arme, uden ben - på kvinden skok.

Andre puslespil, andre svar

Om vipperen kom folkene op med andre gåder. Han blev sammenlignet med broen mellem havene. Han blev sammenlignet med kvindelig logik, lige så bilateral og noget krøllet. Udtrykket "ryge med et åg" bruges i dag som et symbol på uhindret revelry. Men om det håbløse, armløse og legløse objekt i efterkrigstiden, et nyt mysterium for børn og voksne. Og svaret på hende var slet ikke sjovt.

Nogle (og meget mange) tilbagevendende soldater havde mangel på lemmer. Der var ikke nok mænd i landet. Gårsdagens soldater blev ramt, men unge og nogle gange meget temperamentsfulde. Destinies for handicappede er blevet temaet for smukke film. I livet kaldte kvinder, der skarpe på tungen, nogle gange dem: "Uden hænder uden ben, en kvinde med et skok." Med humor, der er ejendommelig for vores folk, til tider selv meget bitter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.