Kunst og underholdningLitteratur

Lyrics Esenina: sentimentalitet, bonde patriotisme og grasserende Kabatsky

De siger, at verden er delt, vil revnen sikkert passere gennem den urolige digterens hjerte. Disse linjer kan ikke præcist karakteriseres som en kreativ måde Sergeya Esenina, der var bestemt af skæbnen til at bo og arbejde ved årsskiftet to epoker. Måske af denne grund, teksterne Esenina fyldt til randen med dramatiske følelser. Tornede og vanskelig var den livsform af digteren, på trods af de fejl og efteråret, han holdt ud bevægelse, inspireret af de erfaringer, opretholde ubrydeligt bånd med sit folk.

Effekten af poesi

Selv i den meget tidlige periode af kreative geni begynder at skille sig ud den stærkeste side af hans talent - evnen til at tegne smukke poetiske stil billede originale russiske natur. Alle styrken af hans tidlige digte er, at det klart udtrykker de følelser af glødende kærlighed til fædrelandet gennem billeder indfødte landskaber. Naturen i teksterne Esenina undertiden ganske tiltalende for øjet: "The Edge du er min øde ...", men kærligheden til forfædres jord berøvet det kun bliver stærkere. Med udbruddet af Anden Verdenskrig, denne følelse bliver en særlig kraft og styrke, der klart kan spores tilbage til arbejdet i "Rus".

Esenina og tekster fyldt med lyse farver i moder natur: i mange digte om Rusland krigsstien og lege med alle regnbuens farver funny farver - azurblå, højrød og blå. Også mærkbar og en særlig kærlighed til alle levende ting - fugle, vilde dyr og husdyr ( "The Song of the Dog", "ko", etc ...). Natur Esenina i teksterne - det er ikke ubeboede billeder i dem, "spækket med" indskrevet mand - digter, oprigtigt forelsket i sit fædreland. Med hensyn til naturen for inspiration, udtrykker han sine inderste tanker om den nuværende, fortid og fremtid, dets plads i livet. I sjældne øjeblikke af ro, skrev han: "I mit hjerte citron solnedgang lys - og fortsætter med at - Lilac raslen af det blå". Og i de bitre timers tvivl og tøven: "Snart jeg ingen blade at blive kold." Billede af følelser og følelser gennem maleri af russisk natur er ofte skubbet til sit ophav humanisering "Sleeping fugl kirsebær i en hvid robe", "gyldne lund ...". Dette princip viser en bestemt forfatters kærlighed til naturen.

folkemusik poesi maling

Grundlaget for mange værker Esenina motiver af russisk folkemusik poesi løgn. Homeland i teksterne Esenina lyst legemliggjort ikke kun i indhold, men også i de poetik. Hun lånte skaberen og de fleste malinger, som blev brugt i hans arbejde. Hver nuance det ikke blot kopiere, og giver mening og indhold. Romantiske digter bruger disse symbolske farver i mere konventionelle end i bogstavelig forstand. I farvedisplay af følelser og tanker skjult en af årsagerne til den utrolige følelsesmæssige konsekvenser, der har på læserens tekster Esenina.

  • Blå og blå - den hyppigste farve i den russiske natur, der symboliserer vand og himlen. Vi Esenina data nuancer fremmane fred og ro, fred, "uudsigelige, blå, blid ..." eller overføre glæden ved følelsen af frihed og rummelighed, "blå Rus ...", "blå boks", "blå stjerne".
  • Scarlet og pink - nuancer favorit digter - betyder retfærdighed, jomfruelige renhed og kyskhed af sanserne ( "vævet på søen rødt lys af daggry ..."). Unge symboliserer farven pink - "friske lyserøde kinder" "tanker lyserøde dage ...", "pink hest",

Tragedien i afsked med fortiden

Lyric føles som om bundet til fortiden, til det presserende behov skille sig af med det Yesenin opfattede som sin egen undergang. Dette skaber en følelse af grumme det pessimistiske stemning og stimulerer nedbrydning af mental styrke. Lyrics Esenina ganske foruroligende, for ofte ordet "rock" i sine værker i denne periode, og fremtrylle et billede af forestående "fatal problemer." Disse følelser blev afspejlet i digtsamlingen "Moskva Taverner", den vigtigste motiv af denne cyklus er den ligegyldighed over for, hvad der foregår, livet i almindelighed, så prøv at glemme med alkohol og fortvivlelse. Men skaberen fandt indre styrke og kom ud af den håbløse dødvande. Men tragedien af digterens farvel til fortiden har haft en imponerende indflydelse på hans arbejde.

Den første gang jeg sang om kærlighed ...

Tidlige kærlighedsdigte Esenina trækker klare og sarte farver vige piget billede. Gennem oprettelsen af poetiske malerier af indfødte dyreliv digter inkarnerer hans ungdommelige beundring for kvindelig skønhed og ønsket om at elske. Senere vil læseren se kærligheden i værker af digterens anderledes: den smukke og rene, sensuel og lidenskabelig. Højdepunktet af kærlighed poetik Esenina kaldte cyklus af "persiske motiver" i al sin smukke poesi og oplyses i deres impulser. Men på trods af de følelser sunget til Shagane, Helium, Lala, digteren minder og skønhed "Ryazan vidder" og "bølget rug under månen." Jeg følte hans ønske om at lukke munden på smertende længsel efter "den langt Severyanka".

For første gang, jeg giver op ...

Kærlighedsdigte Yesenin og stadig har en fantastisk succes. Han blev beundret af kvinder, ikke kun for den enestående poetisk gave, men også for den ekstraordinære appel. I hver af sin cyklus af kærlighedsdigte af digteren, kærlige og synger reelle damer, den mest værdsatte selvfølelse - ulykkelig, sensuel, deling, uskyldige, lidenskabelige, ren. De stærkeste impulser i sjælen af skaberen ændret sig, besluttede han at sige farvel til mobning og vilde liv. Denne kærlighed var frelse for rake, som nu er klar til at sende din favorit. Uændret, men dens poetiske foreninger og sammenligninger med naturen: - "farve i efteråret" Navnet "ringe som en cool August" hår Denne store kærlighed i digterens liv var to kvindelige rivaler - Aysedora Dunkan og Augustus Miklashevsky.

Det hidtil usete oprigtighed

Sergey Esenin brugt meget lidt - kun tredive år, men hans unikke kreative arv omfatter betydelig kunstnerisk rigdom. Tråde tekster Esenina varieret, de præsenterer en hidtil uset oprigtigheden af tone, en direkte syn på verden, en sjælden gave at se tingene fordomsfri look. Poet beskriver evnen til at udtrække den elegante skønhed og glæde af usædvanlige poster, der ikke afse tid og levevis. Esenina tekster formidle til læseren den store talent for digteren, at hans særlige kendetegn for evnen udtrykke deres følelser i værkerne.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.