Kunst og underholdningLitteratur

Marat Bulanov - biografi og værker

I dag fortæller vi om forfatteren ved navn Marat Bulanov. Forfatteren anser sig selv en fri kunstner. Han skrev moderne prosa. Også på grund af hans pen ud af digtet.

biografi

Marat Bulanov blev født i 1961, den 7. september, ved Perm. Han studerede ved Art og Faculty of Education på det lokale institut for kunst og kultur. Af hans liv helliget han til journalistik. Han arbejdede på området for forskellen psykofysiologi. Kreativ aktivitet var engageret fra begyndelsen af 2000'erne. Udgivet i antologier, magasiner og aviser. Den første bog blev udgivet i 2011 i Moskva. det "fugl i hånden" kaldes. Andre bøger: "Yakut historier", "til at tænde ordet", "Chronicle af et fald", "Politiske genetik", "grimasser af det ubevidste."

bibliografi

Bogen "fugl i hånden" blev udgivet i 2011. Det Marat Bulanov, beskriver virkelig kærlige karakter. Hun er ikke bange for at tale foran andre om deres følelser. Love - er blind. Det kan være nådesløs og grusom, især hvis det har en gift dyr jalousi. Passions sidste ende fører til forhastede beslutninger, beskidte skænderier, ønske om at bosætte scores med en kærlig menneskeliv og sygdom, hjerteløst opgivet i vanskelige tider. Det er et meget kontroversielt arbejde.

Bogen "Chronicle af et fald" blev også offentliggjort i 2011. Ifølge nogle kritikere, det Marat Bulanov var i stand til at finde en organisk kombination mellem den ekstraordinære sandfærdighed spændende livshistorie med dybde og alvor tanke. Artwork usofistikeret sprog fortæller historien om en smertefuld sygdom, håber på det bedste, bitre fiaskoer, finde sig selv, jalousi og ulykkelig kærlighed. Forfatteren taler af talentfulde mennesker, som ikke har været i stand til at realisere sig selv og rul ned ad bakke. Romanens helt kommer til udtryk.

I 2012 udgav han en bog med titlen "Politiske genetik". Forfatteren undrer sig over den manglende sammenhæng i menneskelige relationer. Folk er af natur egoistisk. Men hvorfor dette træk ofte forrang altruisme?. Ved sådanne vigtige spørgsmål og forsøger at besvare forfatteren.

udsigt

Nu hvor du ved, hvem er Marat Bulanov. Anmeldelser af hans arbejde er meget forskellige, og vi nu diskutere dem. Ofte læserne til styrkerne i publikationerne fra denne forfatter omfatter en overflod af farveillustrationer. I denne stil for præsentation af materialet er ikke for alle. Desuden kan ikke alle købe en bog forfatter i butikkerne, som de kommer i mindre mængder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.