Kunst og underholdningLitteratur

Kuprin, "Taper". Resumé historie

I 1990, "Odessa News" udgivet sit nye arbejde Kuprin. "Taper" - et resumé af historien tilbydes i artiklen - problemet med kunst og dens skabere. Handlingen finder sted i Moskva, og henviser til 1885. Ved første øjekast, dette er en fælles historie om en fattig musiker. Opgaven med forfatteren var bredere - show, som tilfældet kan ændre en persons skæbne, og flid, hårdt arbejde og talent er det sande livets begyndelse til formål at tjene mennesker.

Forberedelse til det nye år

Huset Rudnev forberede fejringen af juletræet. Første gang det har været involveret tolv Tina, der var bekymret for ferie arrangement. Det er med sit udseende begynder arbejdet i Kuprin. Pianist, sagde hun, endnu ikke er kommet, og gæsterne skal ankomme allerede. Den ældste af søstrene - de lægger på deres tøj - var Lydia. Hun lagde mærke til med mishag, at jo mere støj og forvirring i huset er på grund af Tina. Alt håb forblev Tatiana, at skelne mellem godt og blide natur.

hus Rudnev

Disorderly, støjende og gæstfri - så karakteriserer familien Arkady Nikolaevich i historien "Taper" Kuprin. Heroes, undtagen værtinde, hilser venner og fremmede på ethvert tidspunkt af dagen. De har altid en person opholder sig i lang tid. På helligdage er tabellen ikke renset: en mængden af besøgende, primært unge mennesker, der konstant erstattet af andre.

Arkady Nikolaevich ofte tabt i den engelske klub, og da han vendte tilbage med en god præmie, organiseret sjov tur ud af byen. Hans kone, Irina, en rig og ædel prinsesse af fødsel, har sådanne forlystelser ikke godkende, så stort set aldrig forlod hans værelse. I mellemtiden, den livslange jaloux på sin mand, der var forståeligt. Humorist, kendt foodie-afspiller, en elsker af kunst, han kiggede efter halvtreds smuk og havde et ry som en damernes mand.

Så skildrer sine karakterer i historien Kuprin.

"Taper": et resumé af episoden på forberedelserne til juletræet

Tina er ikke bekymret forgæves. Arkady Nikolaevich elskede at arrangere alt på den bedste måde. Men denne gang var der en misforståelse. Af Ryabov, der bruges til at spille i Rudnev, sendt for sent, og hans band har haft travlt. Musiker, værdsat for familien, i håb om at finde tid, men kunne ikke. Som et resultat, lederen af familien beordret til at finde en god pianist, var det ikke gjort. Mens tjenerne var på udkig efter en ekstrem, var der Tatiana Arkadievna straks at have taget sagen i deres egne hænder. Hun har skrevet en avis et par adresse og sende dem en tjenestepige Duniasha - Kuprin sagde.

"Taper" - en oversigt over, hvor du læser - går på at beskrive de første gæster og angst Rudnev, især Tina. Tatiana endelig besluttet, at der i ekstreme tilfælde, vil spille sig selv, skiftevis med tante Sonia, som forårsagede en ironisk bemærkning storesøster.

lille musiker

På dette tidspunkt, sagde han, at DUNYASHA venter foran. Udgivet hende Tatiana så nær pigen mager, bleg dreng med en grim men udtryksfuldt ansigt. Alle forrådte en mand genert og nærtagende - Kuprin sagde. Taper sagde, at han var fjorten, og det er helt klare opgaven, som har talt med gæsterne hele aftenen. Da Lydia med ironi og vantro begyndte at spørge, hvad slags musik, han kan spille i drengens øjne glimtede vrede og hån. Tatiana og Tina straks forsøgte at rette op på situationen og trak pianist i rummet.

stor ydeevne

Hvem så musikeren Arkady Nikolaevich også, i første omgang tøvede, men da han hørte "Hungarian Rhapsody", nærmede sig ham og spurgte forsigtigt, ikke hårdt, hvis han vil spille hele aftenen.

Fejringen var i fuld gang, da hallen gik Arkady Nikolayevich og en fremmed, alle slags om, at han var bydende, stædig og kunne nemt erobre ethvert publikum. Han lyttede til spillet af den unge musiker med en boret look, og Rudnev hviskede noget i hans øre. På et tidspunkt i Jura følte jeg, at den fremmede stod ved siden af ham. Så spurgte han igen spille en rapsodi. De første akkorder lød tøvende, men snart helligede sig helt pianist og musik allerede vidste han, at det var bedre aldrig udført. En dyster ansigt Anton G. voksede lysere. Når Rhapsody er forbi, den fremmede ikke længere var i rummet, og Rudnev kom op til drengen og rakte ham kuverten. De indvendinger Jura, sagde han, at nu var der en stor Rubinstein og blev interesseret i hans spil.

Snart lille musiker i et lurvet uniform, blev kendt i hele landet, men aldrig nogen, han ikke fik at vide, at han talte den store komponist i vinteraften - så ender A.Kuprin "Taper", hvoraf et sammendrag er gengivet her.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.