Mad og drikkeLavt kalorieindhold

Alle nyttige egenskaber af selleri rod

Selleri er en fantastisk plante. Det er spiseligt alt, og det er ligegyldigt, i sin råform er det enten tilberedt. Nyttige egenskaber af selleri rod har en yderst gavnlig effekt på kroppen, især hos mennesker i modne alder. Han udmærker sig fra saltets krop udmærket, tager en aktiv rolle i regulering af vand-saltbalancen i kroppen, har en kræft-effekt, hjælper med at genoprette styrke, påvirker positivt positivt.

Seldernes rødder, eller rettere infusion af dem, er meget nyttige i urolithiasis, gastritis, gastroenteritis, colitis og andre sygdomme i fordøjelsessystemet. Forbered infusion er ikke svært, hæld kun koldt vand (1 kop) knuste selleri rødder (2 kopper) i to timer. Efter filtrering er infusionen klar til brug. Tag 100 ml tre gange dagligt før måltider.

Nyttige egenskaber af selleri rod slutter ikke der. Sammensætningen af denne plante er rig på vitaminer, æteriske olier, syrer, mineralsalte og en hel række sporstoffer. Selleri rod anvendes aktivt til behandling af fedme, reumatisme, forhindrer putrefaktive processer i maven ved at forbedre fordøjelsen, fremmer assimileringen af proteinfødevarer. Derfor er det den perfekte parabol til kødretter.

I folkemedicin bruges de nyttige egenskaber af selleri rod til smertelindring, sårheling, hypnotisk, antiallergisk og diuretisk virkning. Selleri anbefales til kost ernæring, da det med et lavt kalorieindhold mætter meget hurtigt kroppen, fremskynder metaboliske processer. Derudover påvirker den almindelige anvendelse af denne grøntsag positivt immunsystemets kvalitet, hvilket angiver de mange positive kvaliteter, som selleriets rod har. Nyttige egenskaber, opskrifter af retter baseret på det og metoder til anvendelse bør styrkes af enhver person, der stræber efter en sund livsstil.

Ved madlavning anvendes den som en ekstra komponent til fremstilling af en skål og som et separat måltid. Selverotten kan underkastes enhver form for varmebehandling: stegning, madlavning, slukning, sløvning, betning osv. Selverotens smagskvaliteter ligner på en måde kartoflernes smag, men smagen er mere udtalt.

Ved madlavning, som med en anden form for præparation, bevares de nyttige egenskaber af sellerirotten fuldt ud. Roten skal renses, vaskes og hældes med vand. Klar selleri rod serveres med smør eller sennep. Dens bouillon kan bruges til at drikke eller som bouillon.

Selve rod er i sin råform egnet som en af salatets komponenter. Opskriften på en frisk vitaminret er simpel: hak gulerødder, kål, æbler og sellerirot, sæson med olivenolie eller solsikkeolie, det er alt - du kan nyde en sund del.

Erfarne husmødre forbereder supper fra selleri rødder, skimmelkoteletter, bland det med havreflager, sluk separat fra andre produkter og presse saften ud. Roden af selleri anbefales ikke til personer med nyresygdom og gravide kvinder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.