TravelingRetninger

Lake Tus (Khakassia): populært rekreativt

Ikke alle russisk statsborger, især dem, der bor i den europæiske del af landet, vil vælge barske sibiriske region for helligdage. Men der er så mange fantastiske steder, måske endnu mere eksotisk end de nu velkendte resorts i tropiske lande.

Unik sø Tus

Der er unikke i det sydlige Sibirien område, som er berømt for mangfoldigheden af naturressourcer og gunstigt klima. Edge bjergrige taiga og steppe, rene bjergbække og smukke kaskader af faldende vand, klare søer og fjedre. Det Khakassia. Tus sø, hvile på bredden af som tiltrækker turister ikke kun fra naboregionerne, men fra hele Rusland, sammenlignet med den berømte Døde Hav. Sagen er, at indholdet af sit vand salt er utrolig høj og er i den nederste del af størrelsesordenen 155 gram per liter. Navnet på søen og oversat - "salt". Det er umuligt at synke, selv et dyk virkelig ikke virker - vand umiddelbart popper op til overfladen. Lake Tus har et areal større end 2,5 kvadratmeter. km, den maksimale dybde på ca. 4,5 m, kystlinje når 8 km.

Muligheder for rekreation

I dag, de kommer her ikke kun uforbederlige romantikere, der er vant til at rejse med deres egne biler og bor i telte, men går også et mere behageligt miljø. I de seneste år, på bredden af søen åbnede campingpladsen, hvor telt byer side om side hytter med bekvemmeligheder. Jeg må sige, at Tus i sommer rekreation på søen er meget populær blandt turister, så steder skal bestilles i forvejen.

Den helbredende kraft af den bitre-salt sø

sø Tus - fremragende ferie stedet, hvor du kan ikke kun solbade og slappe af, men også sundere. Det specielle klima af dette sted, den unikke sammensætning af vandet og sulfid-silt mudder på søbunden en gavnlig virkning på den menneskelige krop. Badning vist i sygdomme i nervesystemet og det kardiovaskulære system, gynækologiske og hudsygdomme, sygdomme i leddene og i bevægeapparatet, diabetes.

Holiday Village "Sunrise"

Find en campingplads efter din smag og evner kan hver camper, der kom til søen Tus. "Sunrise", en af de mest populære database, ligger 220 km fra hovedstaden i Khakassia - Abakan og 4 km fra landsbyen Solenoozernoe. Gæsterne kan bo i hytter, sommerhuse eller i telte.

Huset, som har plads til 10 personer, der er en kold og varmt vand. Til rådighed for gæsterne køkken med de nødvendige redskaber, køleskab, badeværelse med bruser, håndvask og toilet.

I sommeren dobbelt kahytter, hvoraf der er 37, har el-ovne og køleskabe. Vacationers leveres til brug sengetøj og retter.

Alle værelser i menigheden by har elektricitet. Besøgende på søen Tus kan strække deres egne telte.

I løbet af sommeren, kan fritidshjem rumme op til 128 mennesker, huset er kun åben om vinteren.

På det område af lejren er der en butik og cafe til 50 personer, sauna og varmt brusebad, en volleyballbane og fodboldbane, samt sportsudstyr leje: badminton ketsjere, katamaraner, bolde, cykler. På en sandstrand fritid tilgængelige senge.

Holiday Village "Sunrise" tilbyder wellness-behandlinger. Denne ceder phyto-tønde, massage seng, terapeutiske saltbade, massage, tryk terapi. Om aftenen på stranden organisere diskoteker og andre fritidsaktiviteter for hele familien.

Overnatning accepterer børn i alle aldre, men kun hvis de ledsages af voksne. basen er konstant under bevogtning.

Fritidshjem "På Tus"

Dette hostel ligger på den sydlige bred af søen hundrede meter fra vandet, blev åbnet for ikke så længe siden, i 2010. Turister placeret en fem-værelses huse med en samlet kapacitet på 30 personer. Husene elektricitet, giver gæsterne med strøelse. Hertil kommer, at området har et bad, toilet, bryggers bygninger, udendørs bruser med importeret frisk vand.

Hvert hus er opdelt i to dele med separate indgange. I værelser 9 sq. m, beregnet for tre personer, har en dobbelt og en enkelt seng, differentieret, bord og stikkontakter. På den åbne veranda 6 kvadrat. m køkken: et bord med bænke, køleskab, gaskomfur, kedel, vand dispenser.

Importeret flaskevand til husholdning til rådighed i tilstrækkelige mængder, og drikkevand er ikke her. Infrastruktur lejr på offline, og dermed drikkevand, og produkterne skal bringe med ham.

Leveomkostningerne i juni og august - 1800 rubler, i juli, prisen lidt dyrere - i 2100 rubler. Prisen inkluderer el, vand, bad, strand. Bor i lejren har fri adgang til parkering og grill. Set bad - 600 rubler (per time).

Fritidshjem "levende vand"

Campingpladsen ligger ved foden af bjergene i et af de smukkeste steder Khakas Reserve. Nyrenoveret sommerhus med delvis bekvemmeligheder er placeret 300 m fra søen Tus. De har et areal på 12 sq. m og er designet til to personer (med en maksimal belægning på op til 4 personer). I alt 7 hostel huse, designet i 14 campister. Hvert værelse har to senge, klædeskab, skrivebord og natborde.

Hytterne har elektricitet, men der er varmt og koldt vand og spildevand. Frisk vand til husholdningsbrug behov og maden er i feltet og leveret til huse ved vacationers. Hertil kommer, at området sæt med brusere og toiletter koldt vand.

Fælles køkken beliggende på gaden under en baldakin. Alle dem, der ønsker at levere elektriske ovne og redskaber. Kog turistcenter med speciale i orientalske retter kan tilberede måltider til orden. Administratoren har to køleskabe, som har tilladelse til at opbevare fødevarer. Der er en lille butik, hvor du kan købe de nødvendige produkter: brød, te, juice, drikkevand, chokolade, dåse frugt, grøntsager og mere.

Fjern sommerhus kan være et minimum af 4 dage. Udgifterne til juni og august vil være lig med 550 rubler, i juli lidt dyrere - 600 rubler.

Prisen inkluderer import af fersk vand, elektricitet, brusere, parkeringsplads. For sengelinned (ét sæt) kommer til at betale 100 rubler, grill leje - 50 rubler per dag. Et barn op til 4 år, har ret til fri bolig uden levering af sengen, kan barnet mellem 4 og 7 år gamle have en pause på vandrerhjemmet for halvdelen af omkostningerne.

Stadig ridning i denne region meste naturelskere, spændingen asylansøgere, men ikke komfortable hotel. Og det er ligegyldigt, som vælges rekreation, sø Tus - det vigtigste formål med turen, en kilde til glæde og en uforglemmelig oplevelse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.