ComputereUdstyr

Lydløs PC

Silent computer - en computer, der er i drift frembringer lidt støj eller ikke producerer overhovedet. Disse pc'er er generelt bruges til redigering af lyd og video, samt et musikanlæg. De støjkilder kan være fans (aerodynamisk støj eller støj lejer), harddiske, optiske drev og processorer.

Hvordan laver computer tavs?

1. blæsere. Fastsættelse skal være vibrationsabsorberende pude eller skive. Dette vil reducere overførslen af vibrationer til kroppen af overskydende. Også hjælper til at reducere den vedhæftede fil reduktion blæserstøj. Det er ret effektivt, nemmeste og billigste måde. Stik på nogle mønstre det er skabt ved at sætte modstande i kontakter. På moderne bundkort har mulighed for at ændre blæserhastighed. Men for at engagere sig i en opbremsning af hans arbejde er værd, hvis den relevante erfaring. Det er nødvendigt omhyggeligt at overvåge temperaturen af mange komponenter: chip chipsæt, harddisk, felteffekttransistorer, som er placeret nær processoren.

Reducer blæserhastigheden bør være tilfældet, når pc'en ikke brug for maksimal ydeevne. Hastighedskontrol kan udføres manuelt eller med særlige enheder. Den største ulempe ved de fleste af ventilatorhastigheden styresystemet - er manglen på fuldstændig dens lukning funktion, når temperaturen ikke overstiger det tilladte niveau.

2. Strømforsyningen. For at gøre en tavs computer, og er nødt til at arbejde på strømforsyningen. Ved lyden den producerer, påvirker flere faktorer. Denne controller, ventilator, luftstrømningsmodstand og varmeveksler område. Der er flere måder at reducere støj:
- anvendelse rolige fans;
- installering af kraftenheden uden ventilator (datablokke har en større effektivitet og lavere effekt);
- at sikre adgang for køleluft til strømforsyningen.

3. Processor. Støjniveauet kan reduceres betydeligt uden anvendelse af en køleventilator modul. Især god varmespredning klare kobber chips. Desuden materialet har en værdi på området og køleren. Større moduler har typisk højere effektivitet.

4. harddiske. Reducere støj og vibration særlige silikone skiver til fastgørelse. Stille drev har et støjniveau på 26 dB. God beslutning - er brugen af SSD-drev. De har lavere strømforbrug, høj adgang hastighed og pålidelighed. Da de ikke har nogen bevægelige dele. Minus - den høje pris og utilgængelighed. Hertil kommer, at de har en grænse for antallet af opkald til kazhdopu datafelt.

5. System enhed. Den indre del af hans krop bør være foret med et materiale, der absorberer lyd. Dette kan være et skum eller en speciel fiber. Denne fremgangsmåde har følgende fordele:
- ved at øge kropsvægten formindsker amplituden af vibrationen;
- støj fra luftstrømmen absorberes;
- blødgør vibrationer.

Nogle huse oprindeligt har lydisolering. Også sælge specielle måtter, som kan afsluttes med en hvilken som helst blok.

6. Kølesystem (Silent køler) bør ikke hindre luftstrømmen. For at gøre en tavs computer, eller brug trådnetgitter, da de er meget bedre end stemplet. Desuden er disse huse oprindeligt leveret med rolige strømforsyninger og fans.

Som du kan se, at lydløs pc gøre virkelig. For at nå dette mål, kan bidrage til at forbedre de aerodynamiske egenskaber, såvel som de nødvendige manipulationer med bundkortet ( "Northbridge"). Det er nødvendigt at fjerne støv og snavs i tid.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.