ComputereUdstyr

Lavalier mikrofon funktioner og typer

Klassificering af mikrofoner kompleks. De er kendetegnet ved den type omdannelse til dynamisk og kondensator. Kondensatormikrofoner er bredt eller snævert membranøs. Men de er klassificeret i henhold til retningen og anvendelsesområde (orientering). På dette grundlag tildele hånd, clip-on, desktop, fjernbetjening, "pistol", og mange andre højt specialiserede typer. Håndholdt mikrofon - de sædvanlige, som er direkte forbundet med ordet "mikrofon". De er meget udbredt i tv, i lydstudier mv

Knaphulsmikrofon bruges primært til tv. Med det, er interviewe gæster studios transmission. Det kan ses i teatret, tv og præsentationer. Ofte i en række forskellige sportsgrene (og ikke kun) viser ved hjælp af mikrofoner Lavalier - løbe rundt med mikrofonen i hånden, for at udføre forskellige opgaver ofte umuligt, headsetmikrofon er ikke altid sikret, så kom til undsætning og knaphullet. De giver nok høj kvalitet stemme og levere et minimum af besvær. Karakteristiske tegn: lille hoved og et fast punkt i form af tøjklemmer. Specifik fastgørelsesmåde tillader fri bevægelighed, men også har visse krav.

Knyttet til en tøj mikrofon kan ikke være placeret således, at den maksimale følsomhed aksen er rettet mod den talendes mund (princippet om handling retningsbestemte mikrofoner). Derfor er clip-on mikrofoner - rundstrålende og "gribe" alle andre lyde. Producenter af uvedkommende støj klipning indlejre lavpasfilter, som delvis korrigerer situationen. Clipsmikrofon kan være en kondensator eller elektret. Begge disse giver en høj kvalitet transmission af talesignal.

Et af de vigtigste mål for sådanne anordninger - filtrering af uvedkommende støj. På grund af det faktum, at revers mikrofon knyttet til tøj, det opfanger lyde, der skaber tøj friktion op. Andet problem: den naturlige resonans af brystet. Dette reducerer forståeligheden af tale, og til at bekæmpe det skal lyde ingeniør på equalizeren.

Høj kvalitet knaphulskondensatormikrofon kan godt overføre det, men at skrive med hjælp fra et passende sang eller et instrument lyd vil ikke fungere - ikke disse kendetegn. Dets vigtigste opgave - at stemme, hvormed han behandler, og den største fordel - lille størrelse. Den mindste enhed vejer et gram. Det kan næsten ikke ses på tøjet fra en afstand på flere meter. En sådan mikrofon bør være umærkelig muligt og har derfor en i det væsentlige kedelig farve. De mest almindelige - sort, grå og kød.

Til signaltransmission metode clipsmikrofon kan kablet eller radiotransmission. anvendes Wired Mikrofoner hvis der ikke er behov for transport. Til brug mobilitet knaphul med en radiosender. Senderen har form af en lille kasse og fastgjort almindeligvis på ryggen, på taljen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.