SkønhedHår

Hår farvning teknik: beskrivelse, stadier, instruktion og feedback

Fremgangsmåde til afklaring af individuelle strenge er kendt af alle. Med hver dag, der går flere og flere mennesker spørger sig selv om, hvad alle den samme teknik af farvning har flere fordele, og hvordan den ene eller anden variant af farvning ligger hos hår af forskellige længder og farver. Forstå denne artikel i Hjælp, der er opført de vigtigste fordele ved denne type maleri, samt dens funktioner og almindelige teknikker.

fremhæve fordelene ved

Enhver teknik af hårfarvning har sine fordele, men de vil blive diskuteret nedenfor, og til at begynde at forstå de grundlæggende fordele ved farvning som helhed. Blandt dem:

 1. stige Visuelt hår.
 2. Understreget persons fortjenester.
 3. Frisk og velplejet hår.
 4. Den perfekte kombination med enhver form for ansigt og hår længde.
 5. Det er ikke gjort så ofte som standard en-farve farvning.

Egenskaber

Ud over de vigtigste fordele, som hver teknik har absolut farvning, er der også visse funktioner, der adskiller denne form for farve fra de andre udformninger. Så kan de vigtigste elementer i hårfarvning bemærkes:

 1. Zone højdepunkter designet til mørkebrune hår farver. I dette maleri maling dækket lag kun den øverste streng, hvilket resulterer i et smart kontrast af lette krøller og naturlige hårfarve.
 2. Den klassiske måde, hvor maleriet sker på hele længden af hår. I dette tilfælde strengene misfarvet af toning, hvorefter der er blødgøring af kontrasten mellem den naturlige farve og farvede tråde.
 3. Omvendt fremhæver, det vil sige, de naturlige mørkere nuancer. Dette maleri, som regel gøre unge lyshårede pige til at opnå en naturlig farve ved at male de enkelte tråde i mørke farver.
 4. Blid vævning hvor trådene er afklaret blot et par toner. På denne måde beskyttelse opnås svækket tyndt hår, ved hjælp af ammoniak-fri malingsammensætning, hvori befugtningsmidler er til stede.

Fremhævet Hårpleje

hår vævning, performance teknik, som generelt ikke er så svært, som enhver plet er stressende for krøller. Derfor er den erfarne mester anbefales kraftigt til regelmæssigt at bruge en række af masker på grundlag af olier, som er designet specielt til farvet hår. Det er bedst at tilføje til den sædvanlige hår maske hætteglas med væske vitamin A, E, B5 og så videre.

Populære kunst

Enhver mere eller mindre populær teknik for farvning velkendte håndværkere arbejder i specielle saloner. Hver frisør nødvendigvis har alle de nødvendige apparater, redskaber og farvestoffer for at udføre kvalitet maleri. Men før du besøger salonen en person bør i det mindste have en generel idé om de grundlæggende teknikker, som han kan tilbyde i skønhedssalonen. Hertil kommer, at hvis der ikke er ressourcer eller tid til at besøge frisøren, kan du gøre det flette dig hjemme. Information og trin for trin guide til alle kendte metoder til farvning er vist nedenfor.

Californien eller de amerikanske højdepunkter

California højdepunkter, baseret teknik, der er enkel og tilgængelig for hver person, der betragtes som den mest fashionable. Det skaber effekten af brændt hår, og håret som helhed ser helt nice og naturlige. Bedst af alt denne farve vil se på naturlige brunetter eller brunt hår.

farvning teknologi:

 1. Håret er opdelt i forskellige vandrette inddelinger.
 2. Opdelt hår samlet i bundter af ca. 1 cm, giver effekten af et skakbræt.
 3. I et forhold på 1: 1 er forbundet med oxidationsmidlet og maling.
 4. Den endelige sammensætning præcist og jævnt anvendes til håret totter, hvad der er den væsentligste forskel mellem denne type fremhæve.

anmeldelser

Selvfølgelig, de relativt gode anmeldelser har denne farvning teknik. Højdepunkter af denne type foretrækker at gøre en masse piger og kvinder. Som den unge dame, at den nemmeste måde males i saloner samt fagfolk ved bedre teknik misfires de ikke kan være. Hunnerne er lidt ældre siger, at denne teknologi er meget enkel, og det kan nemt udføre deres egen, uden at bruge ekstra penge hos frisøren.

Som i kabinen efter indgrebet, og efter farvning hjemme, alle resultatet er imponerende. Selv ved første øjekast ser det ud til, at en sådan vævning er kun egnet til unge piger, er stadig på den ældre kvinde, det også ser godt ud.

venetiansk udgave

Venetianske højdepunkter, performance teknik, som ikke er særlig vanskelig, men alle de samme er det mere tilgængeligt for fagfolk, der arbejder i professionelle saloner, adskiller sig fra den øvrige varianter rigdom af nuancer og ganske kreativ kombination heraf. Fremhævning giver håret mere volumen, gør håret skinnende, og samtidig bevare det naturlige look. Det bør også bemærkes, at den venetianske version er absolut ingen skade på håret.

Winning nuancer til mørkt hår i alle tilfælde vil være: honning, sand, cognac og chokolade. Desuden er en yderligere væsentlig fordel er, at disse farver kan anvendes ikke kun individuelt, men også kombineres med hinanden.

Kommentarer

Denne teknik af farvning er ikke altid muligt i hjemmet, hvilket ikke er meget tiltalende kvinder. For at få et godt resultat, i hvert fald, er du nødt til at bruge penge på en professionel - enten får det til at huse eller gå til sin kahyt. Men om effekten af anmeldelser, der er meget godt, fordi på nogen anden måde sådan skønhed vil ikke arbejde for at opnå.

Metode "Gennem beanie"

Den letteste metode er at flette med en speciel hætte, som har et hul til strengene. Denne indstilling er beregnet til ejere af kort hår. Farveintensiteten afhænger af afstanden, at der er mellem strengene under proceduren.

Nødvendige værktøjer:

 • En særlig hætte;
 • flad pensel;
 • særlig krog til at trække hår;
 • farvestoffer;
 • et par spejle;
 • handsker, håndklæde, robe.

Kursus af proceduren:

 1. Cap bæres på hovedet, og gennem sine huller med små kroge trukket tråde.
 2. Flad pensel farvestof påføres den aflange hår.
 3. Med henblik på en afklaring af en tone bør holde malingen på håret op til 15 minutter, til en intens farve - ikke mindre end 40 minutter.
 4. Uden at fjerne hætten, afvaskes malingen.
 5. Cap er fjernet, håret vaskes grundigt med shampoo, derefter balsam.

Hvad piger siger

Den første fordel, at fejre kvinder, er evnen til at skjule ulykken resulterer bratte overgange. For at gøre dette, bare tonet blonde lokker i den rigtige nuance.

Desuden fremhæver gennem en hætte er en interessant proces, som ikke blot giver en smuk effekt, men også lærer nybegynder mestre de færdigheder til at klare vanskelighederne. Efter alt, når man arbejder med en hætte kræver evnen til korrekt at arbejde med hænderne, uden at skade klienten på samme tid.

Hvis en mand stiller sig flette dig selv, så for ham at lægge loft indstilling er ideel, da det let kan trække sig ud af huller låse og male dem uden at røre resten af håret.

anvendelse folie

En anden god mulighed er ikke ringere end originaliteten af det foregående, farvning udstyr er på folien. Den største fordel ved denne metode er, at det passer absolut alle typer hår, uanset længde og farve.

Før farvning procedure er nødvendigt at forberede følgende værktøjer:

 • klemmer;
 • maling;
 • flad pensel;
 • foliestrimmel bredde 10 cm;
 • hook som farvestof gennem en hætte;
 • et par spejle.

performance-teknologi:

 1. Bestemt streng bredde og frekvens for farvning.
 2. Tilberedt maling.
 3. Billede afstikning, er tynd streng taget og sat på folien, og derefter smurt med maling og sikret med folie.
 4. Den samme handling sker på højre og derefter venstre side.
 5. Til afklaring er nødvendig for at holde malingen ikke mere end 20 minutter, og til intensiv farve - over 50.
 6. Folie omhyggeligt fjernet og malingen afvaskes med shampoo.

Feedback fra virkelige mennesker

Sammenlignet med flette gennem hætten i dette tilfælde opstår problemer langt mindre. Maleriet har ikke brugt for meget tid og ender med et resultat, som jeg vil vise alle omkring. Disse fakta og note indehavere fremhæve denne art, at anbefale prøve dette til alle pigerne.

Fremhævning "Veil": ydeevne teknik

I dette tilfælde meliruyutsya strenge placeret øverst. At starte adskilt tynd streng, som vil vise gennem håndfladen, og derefter derfra zigzag pryadochku udvalgt til at fremhæve.

Clarifier bør anvendes til folien, og derefter anvende til dit hår og wrap folie. Som det kan ses, at metoden er meget lig den foregående, men de bør ikke forveksles, fordi effekten er væsentlig forskellig.

Til fastgørelse håret folie til at bøje hjørner, klemme stramt. 15-30 minutter senere kan du vaske malingen med shampoo og balsam med sundhedsfremmende forbedrende effekt.

Anmeldelser af klienter

En fremragende resultat, der er mærkbar umiddelbart efter afvaskning malingen kan ikke undgå at behage sin ejer. Men ud over det, folk siger, at denne metode til farvning er den hurtigste, fordi der ikke behøver at bruge for lang tid til at forberede, og så på selve proceduren.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.