SkønhedHår

Lightening hår honning

Mærkeligt, men i den nuværende tid, hvor butikker tilbyder os en bred vifte af forskellige farvestoffer og farvestoffer, herunder professionel blegning hår honning er det stadig relevant og populær måde at lysne håret. Hvad er årsagen? For det første, er almindeligt kendt, at misfarvning af håret ved hjælp af kemiske forbindelser - proceduren er ganske skadeligt, især hvis du allerede ikke afviger hår tæthed, glans og sunde tips. I de fleste lettelse af hår indeholder hydrogenperoxid, som kun forværrer situationen, hvilket gør håret er meget tyndere og mere skørt. I stedet for at udsætte dit hår negativt påvirket af maling, kan du lysne dit hår med honning. Dog skal det bemærkes, at denne procedure, som regel, ikke giver de radikale resultater. Det er lynnedslag hår med honning er ikke i stand til at vende den brændende brunette til blondine. Jeg vil også sige, at det ikke er i stand til at nogen af folks penge sikkert. Men du kan gøre dit hår lysere på en eller to farver, og på samme tid at styrke dem, og dette vil hjælpe lysne hår med honning. Anmeldelser af mange kvinder til at prøve denne metode til at bekræfte dette.

Som du ved, honning - et nyttigt produkt, der indeholder B-vitaminer, der fremmer hårvækst, ascorbinsyre, styrker immunforsvaret, K-vitamin, som giver blodpropper og udvikling af skelettet, er nødvendig for smuk hud E-vitamin og caroten, folinsyre, og mange andre nyttige mineraler. Honning er meget udbredt ikke kun i medicin og madlavning, men også i kosmetik. Honning massage, en bred vifte af honning masker til hår, ansigt og krop giver fremragende resultater.

opskrifter masker

Der er nogle grundlæggende opskrifter lysnende masker baseret på honning. Alle af dem er i stand til at tilpasse og opdatere hårfarve, giver dem en smuk gylden farve, og på et forholdsvis langvarig udsættelse for lysne håret med et gennemsnit på 1 tone. Også, honning masker med til at slippe af med farvede pigmenter, som har indsamlet i deres hår som følge af udsættelse for maling, forebygge skæl, tip-sektion, gør håret glat, skinnende og håndterbar.

opskrift 1

Dette er den nemmeste, selv om ganske lang vej. Før påføring masken skal vaskes med shampoo, den relevante type hår, tilsætte en kvart teskefuld bagepulver, og om ønsket, og en smule salt - som afskalning. Så skamplet hår med et håndklæde og gælder for hele længden af naturlig honning. Da det er ganske klistret, kan honning være let fortyndet med vand eller opvarmet i et vandbad. Lightening hår honning - en langsom proces, så en maske er nødvendig for at opretholde i 7-9 timer, end tiden går jo flere jo bedre. Skyl masken kan være fælles varmt vand, som regel har disse vanskeligheder ikke opstår.

opskrift 2

Denne maske på basis af honning med cognac, som også er et fremragende medie til vækst og styrkelse af hår. For det vil være nødvendigt: honning - 1 spsk cognac - 1 spiseskefuld (til langt hår - mere). Lad masken på dit hår i lang tid, er det bedst for natten.

opskrift 3

Maske med mere komplicerede sammensætning: naturlig flydende honning (fortrinsvis kalk) - 100 ml citronsaft - 2 spiseskefulde, kamille kemiker - 2 tsk. Alle komponenter i blandingen, gælder for hele længden af håret og holder omkring 3-4 timer. Denne maske kan gøres en gang i to uger, eller oftere, men uden citronsaft, som kan forårsage irritation på hovedbunden.

Der er ingen tvivl om, at andre metoder til at lysne hår honning skelner mange fordele. Du skal dog være opmærksom på, at denne metode ikke er ligesom alle. Det er bedre at opgive brugen af honning masker til folk, der er allergiske over for bier, hvis nogen betændelse i hovedbunden. Desuden er brugen af honning kontraindiceret i diabetes.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.