SkønhedHår

Hvad ved vi om deres hår. frisurer

Kend dit hår bør enhver kvinde type. Det er nødvendigt, først og fremmest for at bevare deres struktur og udvælgelse af midler til deres pleje. Ved hjælp af specialværktøj og specialiserede konsultationer, kan du forbedre tilstanden af håret og gøre dem smukke. Denne artikel forklarer, hvad er de typer af hår. Her finder du nogle tips om valg af midler og metoder til pleje til håret.


Vi går nu over til at bestemme din hårtype. Se til ham opmærksomt. Hvis strukturen af håret silkeagtig og skinnende, og gøre håret stærkt og ikke ændrer deres form under vride, så du er meget heldig. Dette er den normale form for hår. En sådan hår er ikke pisket, og de kan nemt sætte som du ønsker. Når du vasker dit hoved, vil de forblive rent i 4-5 dage. I dette tilfælde, fedtindholdet i håret sker kun ved rødderne uden at røre enderne. En sådan hår reflekterer lys skinne i solen. Mens føntørring denne type hår ikke bliver stiv, og bare luftigt. Men hvis ikke helt korrekt valgte midler til at vaske dit hår, kan der være et vist ubehag, efter at du vil vaske dem. Den normale type hår svarer til den normale hudtype af hovedet. Derfor forekomsten af skæl er meget sjælden. Men hvis det er der stadig, være opmærksom på de værktøjer, du bruger til hårpleje og træffe foranstaltninger til at afhjælpe problemet. Hvis du er ejer af denne hårtype, kan du have ro i sindet med hensyn til deres udseende. Du skal bare nødt til at opretholde håret i perfekt stand.


Den næste type hår - det er tørt. Sådanne hår udviser en finere struktur skæres og brudt. De har en lavere evne til at reflektere lys og derfor mere kedeligt. Meget ofte, på grund af tørhed i hovedbunden hos personer med denne type af skæl. Således hår sammenfiltring også karakteristisk efter vask. De er svære at stil på grund af skrøbelighed. Men hvis du er opmærksom på hår anstændigt, så de vil se lys og pushistymi.Potrebnost i vasken i disse hår ser omkring en gang om ugen eller endnu sjældnere. Årsager til tørt hår kan være anderledes. De kan blive så under indflydelse af kemiske midler, der anvendes til farvning eller perming. Frisurer kan ændre under indflydelse af forskellige faktorer. Selv tørt hår , kan du lave en mere silkeagtig og skinnende, takket være moderne midler til pleje.


En anden type - fedtet hår. De er lidt tykkere end normalt og mere tørt hår. De er mere strålende end andre hårtyper, men dette kan ikke kaldes en sund glans. En sådan hår hurtigt få beskidte, og på hovedbunden skæl. Normalt er den næste dag efter vask bliver de fede. Opnå silkeagtig glans er næsten umuligt, han holdt kun et par timer. der er en fed raid, som let kan findes ved at glide fingeren langs den til overfladen af huden. Du kan også definere fedtet hår med et tyndt stykke papir. Hvis de holder på håret, skal den dristige spor efterlades deri.


Tilstedeværelsen af store mængder fedt er til tider kløende. Sådanne hår ikke skæres af og ikke ændrer strukturen under påvirkning af varm luft ved en føntørring. Men de har brug for at blive vasket meget ofte.


Og den sidste type hår kaldes blandet. Normalt 1-2 dage efter vask håret, de bliver fedtet ved roden og enderne er tørre. Der er behov for en særlig blandet tilgang til pleje af håret. Tørre ender rådes til regelmæssigt skæres.


Nu hvor du ved, hvad er de typer af hår. Vælg de passende pleje produkter. Tørhed eller oiliness af hår kan forekomme på grund af stress eller dårlige valg af livsstil. Derfor kan det være nødvendigt at ændre deres livsstil og nyde hvert øjeblik.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.