Nyheder og SamfundMænds spørgsmål

Den gennemsnitlige varighed af et medlem af kvinderne i de forskellige lande - hvad de siger om dette forskere?

Hvorfor er mænd oftere end kvinder, der er interesseret i, hvad der er den gennemsnitlige længde af et medlem fra repræsentanter for forskellige nationaliteter? Måske fordi inderst inde tror de ikke de påstande i de fleste kvinder, der størrelse for dem er irrelevant.

Mange mænd forsøger at bruge enhver lejlighed til at bevise over for dig selv og din partner, at størrelsen på hans penis og ikke så små, og nogle er endda gør en stor indsats for at øge sin reproduktive orgel. Lad os finde ud statistikken over, hvad der er den gennemsnitlige længde af et medlem fra de mandlige repræsentanter i de forskellige lande?

Traditionelt er det, at den meget lille størrelse af mandlige værdighed asiater. Mænd i Fjernøsten og Sydøstasien, som regel, er altid i slutningen af sådanne vurderinger. Dette er ikke overraskende, da den gennemsnitlige længde af han-elementet i Kina er omkring 11 cm, Thailand og Indien - 10 cm, mens det i Korea - mere end 10 cm.

"Gyldne middelvej" er den mandlige befolkning i de europæiske lande. Den gennemsnitlige varighed af et medlem i 14-16 cm (oprejst)

betragtes som en klassisk "gennemsnitlige" størrelse af den amerikanske befolkning, Canada, England, Tyskland og andre lande i det europæiske kontinent.

Penis, den gennemsnitlige længde er lidt mere end 18 cm, var "palme" og er et tilbehør af afrikanere, eller rettere, indbyggerne i Congo.

Det påvirker penis størrelse på den kvindelige orgasme?

Skotske forskere har udført deres egen forskning om emnet, hvor vigtigt for messen køn penis størrelse mænd. Undersøgelsen omfattede mere end 300 kvinder, hvoraf 60% sagde, at størrelse ikke betyder noget for dem nogen værdi, 34% af de adspurgte foretrak til en størrelse større end gennemsnittet, og kun 6% af de adspurgte rapporterede, at de kan lide mindre end den gennemsnitlige størrelse. Hvorvidt betyder det, hvad er det begreb, længden af den midterste udtryk er hjørnestenen i den succes, et intimt forhold mellem mand og kvinde?

Hvis vi taler om funktionerne i den kvindelige fysiologi, mændene fikseret på størrelsen af deres penis, bør du vide, at enhver kvindes skede har en høj evne til at ændre deres størrelse, stramt dækker penis, uanset dens størrelse. Derfor, i rent fysiologisk forstand, påstanden om, at størrelsen af manddom for de fleste kvinder, er det ligegyldigt, er sandt.

Da kvinderne selv, for at få en orgasme, det vigtigste for dem er mulighed for at slappe af så meget som muligt og til at stole på din partner, bare så du kan få maksimal nydelse. Naturligvis for fuldstændig afslapning er vigtigt først og fremmest den følelsesmæssige komponent af forbindelser mellem partnerne, og ikke det faktum, af størrelsen af penis hos mænd.

Som anerkendt af kvinderne selv, bør manden være i stand til at forstå, hvad der behager en kvinde, og at - nej. Det er denne evne til mænd til at gætte de mindste hemmelige begær af hans partner er i stand til at bringe enhver kvinde til toppen excitation. Tillid mand, vel vidende, at han føler for hendes kun varme følelser, kan en kvinde blive befriet så meget som muligt og få en uforglemmelig oplevelse, og give det til din partner.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.