Nyheder og SamfundMænds spørgsmål

CP3 automatisk "Whirlwind": beskrivelse og fotos

Lavet næsten 20 år siden CP3 automatisk "Whirlwind" har stadig ingen analoger og direkte konkurrenter. Ifølge de professionelle, ingen våben er ude af stand til at stå på sin udskiftning i verden. Den adskiller sig fra de modparter i første omgang lille størrelse, meget ubehæftet vægt og bevarer alle fordelene ved en alvorlig militære våben. Som planlagt af våbenssmedenes, "Vortex" designet primært til bekæmpelse af terrorisme enheder og efterretningstjenesterne.

Historien om skabelsen

CP3 automatisk "Whirlwind" blev udviklet i Klimovsk CRI "Tochmash" i 1994. Ledet projekt designere AD Borisov og VN Levchenko. "CP" indeks indikerer, at våben er en "særlig design". Senere blev holdet følgeskab af et andet design ingeniør - AI Tashlykov, under hvis ledelse i 1996, den nye maskine blev sat i produktion. I hjertet af udvikling - tidligere oprettet en tavs maskine AS "Val", som "Vortex" fuldstændigt forenet på hoveddelene, hvilket i høj grad letter fremstillingen og driften af de to typer af våben.

Efterfølgende blev udvikling og eksperimenter fortsatte, og efter opgraderingen er blevet lanceret produktionen af en ny version af dette våben. Så der var en maskine "Vortex" CP-3M kombinerer fordelene ved CP-3, AC, BCC. Hidtil våben, ligesom det ikke eksisterer i verden. Og alle takket være tandem af lille størrelse og den super ammunition.

Chuck og dødbringende kraft

Ni millimeter patron har en enestående evne til at standse stansning på korte afstande næsten ethvert organ armor. Det er sikkert at sige, at fjenden vil blive ramt på stedet det første skud. Selv hvis fjenden er klædt i rustning 5. klasse og er i en afstand af flere snese meter, et skud af "Vortex" stop og neutralisere det. rustning plade vil rystende energi skud, men ikke slukke den. Et sådant angreb kan resultere i alvorlig intern skade, indtil diskontinuiteter i de indre organer og knoglebrud. Fagfolk i sådanne tilfælde vi siger, at en kugle hul udstanset undertiden foretrækkes at nå pladelegemet rustning.

De forkortede maskiner var meget nyttige patroner SP5 og St. Petersborg med tunge kugler med indledende subsonisk hastighed. De har lav rekyl. Kombinationen af disse indikatorer har tilladt designere til at skabe et våben af masse og størrelse egenskaber sammenlignelige med maskinpistoler, mens væsentligt oversteg sidste ildkraft, og dødbringende kraft. "Vortex" Cartridge sammenlignet med konventionelle udbytter et reduceret lydtrykniveau og har en lavere tendens til at hoppe meddelelser. Dette gør det muligt at fyre i begrænset indendørs. Ved optagelse af "Vortex" ved hjælp af specielle panserbrydende projektiler 9h39 mm til succes ramte fjenden i femte klasse skudsikre veste beskyttelse fra op til 50 m, den fjerde klasse - op til 120 m, den tredje klasse - op til 200 m, den anden klasse - op til 300 m.

box-type butikker blev lånt fra forgængere, og i første omgang holdt i 20 runder. For den version af CP-3M er designet butik i op til 30 runder.

Apparater maskine CP-3

Konstruktionen er i det væsentlige magen til AS "Val". Udløsermekanismen muliggør anvendelse af optagetilstanden og enkelt kø. I modsætning til mange kolleger, kompakt maskine SR 3 "Whirlwind" er udstyret med en selvstændig sikring, separat fra branden omskifteren. Sikringen er placeret på overfladen af modtageren. Oversætter tasterne placeret bag på aftrækkeren. Muligheden for at bruge lyddæmperen er ikke givet.

Stål røv kan foldes op og fremad. Forenden og håndtaget er fremstillet af slagfast plast.

Automatisk CP3 "Vortex" har en gasmotor. Den lange slaglængde gas stempel er stift forbundet med bolten bærer. I dette tilfælde kanalen låsning udføres med lukkeren rotation, der har 6 lapper. Huller til produktion af krudtgasserne i bagagerummet er ikke automatisk. Maskinpistol har en flash suppressor-kompensator. Riflingen af tønden er lavet på en speciel måde - de har en variabel hældning. Dette sikrer stabiliteten af en kugle i flyvning og høj nøjagtighed. På håndtaget, der er særlige fortykkelse designet til at forhindre forskydningen af armene frem fighter, til næsepartiet.

CP 3M og dets vigtigste forskelle

Funktioner af denne type våben:

  • mulighed for at skrue en lyddæmper;
  • anvendelse af et metal butik 30 runder;
  • folde ramme butt;
  • muligheden for at installere optiske sigter (samme som for "Val");
  • sikringshåndtaget;
  • Folding ekstra greb.

Ydeevnekarakteristika

Ny maskine CP3 "Whirlwind" uden patroner i magasinet har en vægt på 2 kg. Længden af armene, når bestanden er foldet 39,5 cm buttstock udvide den til 64 centimeter. Bullet afviger fra "Vortex" med en hastighed på 290 m / s og er i stand til at ramme mål i en afstand af en halv kilometer. I dette tilfælde de professionelle sige god nøjagtighed våben, selv om fyring det under deserteringer. I betragtning af den tid, der kræves til at udskifte hornene i kamp af "Vortex" kan foretages fra 40 til 60 skud i minuttet.

skæbne

Automatisk CP 3 "Whirlwind", takket være sin lille størrelse, kan bruges til skjult carry. Det kan mageligt rumme endnu en jakke. I nogle tilfælde er denne fordel er simpelthen uvurderlig. Derudover kan automatisk CP3 "Whirlwind" placeres i en lille kuffert, ikke tiltrække opmærksomhed. Først og fremmest, begge versioner er af interesse for de involverede i kampen mod terrorisme, beskyttelse af fremtrædende personer, den særlige operation tjenester. Desuden kan dette våben bruges til personlige selvforsvar tropper.

I betragtning af, at den meget udvikling og produktion af våben med sådanne egenskaber påbegyndes og efterretningstjenesterne, hans store popularitet blandt fagfolk er ikke overraskende. "Whirlwind" - maskine, et foto af dem er anerkendt selv af begyndere i militæret, betragtes som en af de bedste våben overfald og beskyttende formål. I dag er det officielt i tjeneste i mange enheder af russiske særlige tjenester.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.