Mad og drikkevarerOpskrifter

Honeysuckle: forberedelser til vinteren i form af puré, gelé, marmelade og frugt kompot

Honeysuckle er en lækker mørkeblå bær, der modner tidligt nok i Sibirien. Det er værd at bemærke, at et sådant produkt har en enorm mængde af vitaminer og makro-og mikronæringsstoffer. Typisk vinter kaprifolium anvendes i form af forskellige præparater. Efter alt, den eneste måde du kan gemme den i en passende form til at spise med maksimal bevaring af næringsstoffer.

Desværre er det ikke alle husmødre ved, hvordan og hvad man skal gøre af sådanne bær, så det kan være at spise i den kolde årstid. I forbindelse med dette tilbud dig nogle opskrifter, lave mad af kaprifolier om vinteren. Det skal bemærkes, at alle de følgende metoder til forberedelse indebærer brug af en friskplukkede bær.

Honeysuckle: forberedelser til vinteren i en kompot

For at forberede en velsmagende og sund drik, er det nødvendigt at indsamle bær, grundigt vaske dem, tør dem på et papir serviet, og derefter udfylde de banker på 2/3 volumen. Efter der kræves for at opløse sukker i vand (med en hastighed på 400 g pr 1 liter væske) blev blandingen sat i brand, bringes i kog og koge i 10 minutter. Yderligere kaprifolium bør hælde varmt sirup, roll covers og krukker at pasteurisere dem ved en temperatur på 70 ° C. Klar kompot af bær skal opbevares på et køligt og mørkt sted.

Honeysuckle: forberedelser til vinteren i en gelé form, og mosede

  1. For at gøre gelé fra en frugt, du har brug for at bestanden op på gelatine. Således, kaprifolium vaskes, pund stupa, derefter stamme gennem en sigte. Den resulterende koncentrerede saft kræver indgyde normal drikkevand (1: 1), tilsættes sukker til at smage og derefter tilføje opsvulmet gelatine med en hastighed på 20 g pr 1 liter drik. Derefter skal den søde blanding koge i 3-6 minutter og hæld den på bankerne straks rullede.
  2. Puré bærrene, også, så det viser sig meget velsmagende. For at gøre det, du har brug for at indsamle, fjerne stilke og grundigt vaske frisk kaprifolier. Præparater til vinteren i form af flossede bær skal fremstilles under anvendelse af en blender. For kun en sådan indretning vil tillade at formale produktet til den ønskede homogenitet. Således er den resulterende mæsk kræves hælde sukker på 500 g pr 1 kg bær. Blandingen skal koges i 6 minutter under konstant omrøring. Det færdige puré er ønskeligt at sprede ud på små banker og roll.

Honeysuckle: forberedelser til vinteren i en velsmagende marmelade

Måske marmelade er den mest populære og foretrukne dessert, som er lavet på baggrund af disse bær. Til dette er det nødvendigt at indsamle neperezrevshuyu kaprifolium, fylde den med sukker i et forhold på 1 til 1 og inkuber ved stuetemperatur i 3-4 timer. Når bærrene give deres saft, og sukkeret er smeltet, er emnet forpligtet til at sætte på varmen og lad det simre i 3-6 minutter. Efter dette, anbefales det at lave en pause i 6-8 timer og gentag proceduren igen. Den tilstand af parathed af marmelade er bestemt af den ikke-flyder på overfladen af bærrene. Til marmelade kaprifolium uden sukker under den sidste kogning bør det tilføjes til 1 gram citronsyre per liter dessert.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.