HjemlighedVærktøj og udstyr

Træskal: særlig omhu. Undersøg råtanke af træ og sten

Har en vask i lejligheden af keramik, kunststen og stål - det velkendte. I dag er den globale industri tilbyder endnu et materiale, der ikke er så almindeligt anvendt - træ.

Længe siden, dette materiale var tilgængeligt for alle. Men ikke så længe siden, han flyttede til eliten klasse af materialer. Set i et hus af en balje eller vask af træ råd til ikke alle, fordi omkostningerne ved sådanne produkter er ganske høj, og hun synker kræver særlig pleje.

Hvis du beslutter dig for at købe en træskål, først læse reglerne for pleje og studere egenskaberne af stenen skallen.

Jeg ønsker at synke fra træet!

Med en sådan anmodning meget ofte står over for den mand, da hans kone forhandle udformningen af badeværelset eller køkkenet. Hvis vi ser på historien, vil det minde os om, at mange århundrede gamle tønder og andre beholdere til væsker er fremstillet af træ. Dette materiale er miljøvenlig.

Mange mænd kan gøre dig selv en balje eller vask. Men desværre, det vil vare længe. Det er derfor, menneskeheden har været tvunget til at producere håndvaske og dræn fremstillet af andre materialer, der er holdbare og langvarig. I dag er disse skaller er tilgængelige for alle. Men mange mennesker ønsker at diversificere interiøret til også at omfatte træprodukter. For fans ekostilya egnet træ vask eller bad, som vil blive kombineret med VVS af bronze eller chrom.

En række forskellige råmaterialer

Det har længe været kendt, at træet hører til de slidstærke materialer. For at fremstille en skal af træ, snedkere bruge træ, der har vist sig i skibsbygning.

Enhver træskal ser interessant i det indre, men kun de ædle racer har en særlig charme. Deres særlige struktur vises kun, hvis en kvalitet manuel behandling.

eg

Dens træ er unikt. I middelalderen blev europæerne gør VVS er lavet af dette materiale. Sagen er, at under påvirkning af vandet eg ikke ødelægges, og det kun bliver stærkere.

Eg skal er ikke kun holdbart, men også praktisk, som passer til enhver indretning skygge.

løvfældende

Ved denne ordre omfatter birk, ahorn og akacie. Disse træsorter også anvendes og forarbejdes tømrere, hvilket gør produktet holdbart. Denne skal bliver ikke anderledes et århundrede med modstand, men vil skabe komfort i rummet. Og prisen vil behage dig.

bambus

Træskal af bambus mindre eg. Bambus dræn er lavet i mange forskellige former og nuancer, der vil passe ind i ethvert interiør.

skovflåt

Dette træ indeholder en masse gummi, så produkterne er holdbare teak. Sagen er, at gummiet har en vandafvisende. Denne type træ er modstandsdygtig over for aggressive miljøer, og derfor vil afvige særlig holdbarhed. Et interessant faktum er, at træ skal af teak er ikke omfattet dannelse af mug og meldug.

Kriterier for udvælgelse af skallen under træet

  • Omkostninger: Dette er et af de vigtigste kriterier, når de køber produkter. For dem, der ikke er begrænset til kontanter, skal købes dræn i teak eller eg. Som nævnt ovenfor, et produkt af dette materiale giver badeværelset en særlig charme. det er ikke nødvendigt at spare, når de køber et træ skal. Den billigste vask snart nødt til at smide. Du ved udmærket godt, at på jorden er der ingen mirakler.
  • Shell Dimensioner: Lokaler designere vælger store og rummelige badeværelser store dræn. Hvis toilettet ikke afviger meget plads, kan du vælge asymmetrisk træskal. Gennem denne bevægelse, i et rum for at redde et nyttigt område.
  • Miljøvenlig: valget af en træskal bør være opmærksomme på, hvad det behandlede træ. Hvis håndvasken dækket med en blanding af olier, er det naturligt. Oftest producenten dækker syntetisk lak. Husk, at sådan noget ikke giver garantier.

Egenskaber af sten dræn

til

mod

skallens overflade er modstandsdygtig over for aggressive kemiske midler

Høj pris i forhold til rustfrit stål håndvask. Omkostningerne kan være højere end to eller tre gange.

Lukket vandtæt overflade

Produkter med lav kvalitet materiale ikke tåler ekstreme temperaturer

Ingen støj ved berøring af overfladen vandsænkningen

Hvis tanken er beregnet til mad, så er det strengt forbudt at sætte meget varme gryder, pander osv

Efterlades hvide striber på vandet

Den store masse af produktet

Modstandsdygtighed over for høje temperaturer 180-280 grader Celsius

Hvis væggene i sten vask og racen bakterier, er der ingen lugt

Sten vask bevarer farve og lysstyrke

En bred vifte af modeller

Muligheden for at fremstille brugerdefinerede dræn

Høj styrke og lang (10 år) med ordentlig pleje

Mekanisk beskadigelse under restaurering elimineres

til træ vask Care

For at din særlige vasken til at betjene dig i mange år fremover, så er du nødt til at tage sig af det ordentligt. Til produktet bedes du hver dag, er opmærksomme på vores tips:

  1. Du kan ikke sætte på vasken er meget varme genstande redskaber.
  2. Hæld ikke varmt vand.
  3. Udelukke ikke anvende slibende, sure og alkaliske rengøringsmidler, især chlor.
  4. At vaske skaller, brug en blød svamp med antibakteriel sæbe. Det kan erstattes af en neutral detergent.
  5. At synke overfladen forbliver som lyse, er det nødvendigt at foretage forebyggende behandling en gang hver tredje måned. For at gøre dette, skal du købe specialværktøj: voks eller olie.
  6. Læg ikke skarpe genstande i vasken.
  7. At synke over tid, ikke formørket, den moderne kemiske industri giver et middel til at beskytte. Kemiske reaktioner finder sted hver træ på egen hånd. Mindst modtagelige for Browning kryds.

Sådan laver deres egen træskål

Hvis du beslutter at gøre deres egne håndvask fra træ, vi først nødt til at overveje dit produkt vil være lavet af et hvilket som helst materiale. det er oftest lavet af almindeligt træ. For at gøre dette, bliver du nødt til at anvende ikke én, men flere lag lak, som er behandlet træ.

Dygtige håndværkere forhånd tænker, "Hvordan til at omfatte en træskål?" Dette er det rigtige spørgsmål. For at hjælpe mester kommer i imprægnering (vandafvisende). Takket være hende, kan fugten ikke trænge ind i overfladen. Husk, at teak træ vil aldrig ændre farve under indflydelse af vand, men den har brug for at synke til at dække den særlige olie.

Hvis du har mulighed for at udføre en skal fremstillet af egetræ, vil det være den ideelle løsning. Alle forretninger i en bred vifte af træ nuancer, der spænder fra mørk til lys.

En af de mest overkommelige træsorter er bambus. Det er kendetegnet ved styrke og tilgængeligheden af farver og teksturer. Bambus omkostningerne er langt lavere i forhold til teak. Følgelig denne type råmateriale vil Drugs handyman.

konklusion

Hvis du vælger at installere i en flad vask eller balje lavet af naturtræ, der gør det nemt. Det skal forstås, at betjening af dette produkt bør skelnes fra anvendelsen af konventionelle porcelæn eller rustfrit stål skaller. Wooden vask bliver centrum for badeværelse eller køkken. Fordelen er, at træet - det er miljøvenligt og naturligt materiale, som kan gives nogen form. Eftersom produktet behandles med specielle løsninger er overfladen beskyttet mod skimmel, lugt og fugt. Det er imidlertid værd at huske på, at denne vask er særligt følsomme over for mekaniske skader. Vask bør kun være neutralt rensemiddel og en blød svamp. Husk, at selv de dyreste skallen af eg eller teak kræver særlig pleje og restaurering: gang hvert fjerde år. Omkostningerne ved denne service er temmelig stor, men valget er dit.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.