FormationUngdomsuddannelse og skoler

Hvad er arealet af Afrika? Det største område med lande i Afrika

Desert, vilde dyr, savanner og mange stammer med autentiske skikke - det er de første billeder, der kommer til at tænke på en person, så tænk på Afrika. I virkeligheden er det en meget udviklet kontinent med en stor mangfoldighed af kulturer, sprog og seværdigheder.

Afrika

Det område af hele kontinentet, som er placeret mod øst fra Atlanterhavet og mod vest af den indiske, er lidt over 30 millioner km 2, t. E. Det indtager 22,2% af det samlede areal. Befolkningen i kontinentet varierer både nationalt og religion. Nu er antallet af dens indbyggere når op på 1,33 milliarder mennesker. Blandt de mest folkerige lande - Nigeria og Etiopien, og det tredje er besat af Egypten. Årlig vækst i den afrikanske befolkning er højere end i noget andet kontinent, og er 2,3%.

koloniale Afrika

Det meste af kontinentets stater var kolonier af Europa i lang tid, og blev selvstændigt kun i den anden halvdel af det tyvende århundrede. Alle disse lande er medlemmer af Den Afrikanske Union, der beskæftiger sig med løsning af problemer i det område af kontinentet, især i lande med mindre stabil politisk baggrund. Blandt dem den førende position besat af Somalia, Tchad og Sudan.

Afrikanske lande efter område

Blandt de største stater i det område af de første steder er besat af Algeriet, Congo og Sudan. Disse lande er forskellige i mange henseender, såsom befolkning, sprog, området og andre. I de fleste store stater kan kaldes endnu andre, såsom Libyen, Tchad, Niger og Angola. Disse lande indtager et stort område af Afrika.

Algeriet

Det er den største stat i denne del af verden, og desuden en af de rigeste række mineraler som olie og naturgas. Algeriet er beliggende i den nordlige del af kontinentet, og dens område er 2.380.000 km 2. Frugtbare subtropisk klima og varieret middelhavsvegetation gør den nordlige del af landet frugtbare og tæt befolket område. På det område af Algeriet tegner sig for en stor del af verdens største ørken - Sahara.

Befolkningen er meget forskelligartet. Det samlede beløb heraf er 32,36 millioner indbyggere. Hovedstaden i landet - Algeriet - er blevet et vigtigt turistcenter, som årligt besøges af omkring 1 million rejsende. På det område af staten er et sæt af World Heritage Sites, som vil tiltrække flere turister, men den ustabile situation afskrækker potentielle besøgende. Blandt de vigtigste attraktioner kan kaldes Tassilin-Ager (grotte system) Valley M'Zab (koloni X århundrede) Tipaza (gruppe fortidsminder forskellige kulturer), og andre.

Congo

Denne demokratisk republik, samt Algeriet, indtager et stort område af det afrikanske kontinent, som når tallet 2,34 millioner km 2. På trods af, at regeringen er i den centrale del af kontinentet, det har en lille stikkontakt til Atlanterhavet. Som landet med de samme navn floden strømme. Fjernøsten indtager en kæde af søer, der er i tektoniske depressioner. Med hensyn til klima og vegetation, de er meget forskellige, da staten er beliggende i flere zoner, startende fra den ækvatoriale, som huser de fugtige tropiske skove, og slutter subequatorial, hvor du kan møde en række af høj græs savanne.

staten har en befolkning på omkring 55.850.000 indbyggere. Hovedstaden i landet - er byen Kinshasa, og det officielle sprog er fransk. Congo er rig på seværdigheder mindre end turist Algeriet, dog, og her er det muligt at besøge flere nationalparker og reservater.

Sudan

Tredje størrelsen af staten Sudans indtager også en betydelig del af Afrika. Dens samlede areal på 2,5 millioner kilometer 2. Landet er beliggende i den østlige del af kontinentet og har direkte adgang til det Røde Hav. Ifølge Sudan fortsætte Hvid og Blå Nil, der danner floden nær Khartoum. Klimaet er også varieret på båndet til at falde med op til tropisk subequatorial.

Med en befolkning på 35,5 millioner indbyggere. Landets hovedstad - en by med Khartoum, og det officielle sprog er arabisk. En vigtig historisk milepæl anses for at være Napatan, hvor du kan besøge forskellige arkæologiske udgravninger ligger i Nildalen.

Libyen

Dette er en stat beliggende i den nordlige del af kontinentet, og det er næsten udelukkende indtager Sahara. Landets samlede areal på 1.760.000 km2. Her det tropiske klima, og i Libyen blev endda tildelt den højeste temperatur på planeten, som var 58 grader. Der er ingen overfladevand, men der er underjordiske kilder, der opretholder livet og frugtbare oaser.

På trods af, at Libyen er en betydelig del af Afrika, på grund af det tørre klima antallet af befolkningen er kun 5,74 millioner indbyggere.

Tchad

Det er den fjerde største kontinent stat, 1.280.000 km 2 - dens samlede areal. Tchad ligger i det centrale Afrika. Det vandsystem her er helt underudviklet, og alle dens ofte tørre floder mødes i Lake Chad. Landets hovedstad - en by med N'Djamena, og er anerkendt som det officielle sprog i fransk.

Niger

Dette land er beliggende i den centrale del af Sahara, som naturligvis tale om et tropisk klima. Landet er tyndt befolket, undtagen mod syd, hvor den eponyme floden Niger flyder. Det område af staten på 1,27 millioner km 2, og dens hovedstad - Niamey.

Angola

Landet er beliggende i den sydvestlige region af kontinentet og har en bred udløb til Atlanterhavet. Det samlede areal af staten på 1,25 millioner km2, landets hovedstad - byen Luanda.

resultat

Det samlede areal af Afrika i kvartalet. km er 30249000, hvilket gør den næststørste kontinent i verden. En betydelig del af det område er besat af Sahara-ørkenen, hvoraf en del tilhører forskellige stater. Den største kontinent staten - er Algeriet, som optager en stor del af Afrika. Hertil kommer, den første position i Afrika Liste er af territorium besat af alle de ovennævnte tilstande.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.