RelationerSeksualitet

Encyclopedia af køn. At en sådan peting?

At en sådan peting? Overraskende i dag, nogle ret voksne mennesker selv har ingen idé om, hvad det er. Hvis du forklare dine fingre, så er det enhver seksuel aktivitet mellem mænd og kvinder, bortset fra direkte samleje (samleje). Interesseret? Lad os tale mere om det!

Hvorfor teenagere har brug for det?

Når vi har lært med jer, at denne peting, lad os finde ud af, hvad han havde brug for at teenagere. Faktum er, at de unge, der endnu ikke kender alle de lækkerier af køn, genert eller bange for seksuel kontakt. I de fleste tilfælde er dette selvfølgelig på grund af deres alder. Det er derfor, de ønsker at vide hvordan man skal håndtere petingom, fordi der i dette tilfælde vil det være den bedste mulighed for at udtrykke deres ønsker ...

Det skal bemærkes, at udledningen til seksuelle partnere i dette tilfælde ikke slutter orgasme. De bare nyde selve processen - overflade petting.

At en sådan peting for voksne?

Denne type af seksuelle fornøjelser er simpelthen en fantastisk løsning for voksne i visse situationer ... Hvad er situationen - vi lærer med dig senere, men for nu, lad os se på, hvordan man i virkeligheden er petting.

typer petting

  1. Lys petting. Så vi kalder en meget blid, men samtidig lidenskabelig kærlighed, når begge parter ikke selv tage sit tøj, og bare klappe hinanden og stimulere de erogene zoner: kysse dem, presset, gnide organer.
  2. Hårdt peting. Denne aktivitet omfatter seksuel udledning slutter for en eller begge partnere orgasme. I dette tilfælde i løbet, som de siger, er alt, og gensidig onani, og stimulering af penis (arme, bryst, hofter, selv fingrene i fødderne) og oralsex ... Groft sagt partnerne opnå orgasme på anden vis end de vigtigste midler - seksuel penetration.

Så nu er vi alle ved alt, hvad denne peting hvad det gør ved teenagere, og hvad der findes dens sorter. Men vi ved stadig ikke, hvorfor disse seksuelle Fondling praktiseres af voksne! Lige nu er vi gør, og finde ud af.

Flere årsager til "voksen" petting

Årsag nummer 1. For en række intime liv af ægtefællerne og regelmæssige par

Stabil sexliv - nøglen til et stærkt forhold. Mange ægtefæller hjælpe selv de mest almindelige gensidig onani, for ikke at nævne de forskellige eksperimenter med de præludier, som i øvrigt også er en petting! Og der er ikke behov for yderligere sexlegetøj, der ikke kan, men glæde sig!

Årsag nummer 2. For "sikker sex"

Sex er selvfølgelig kan kaldes et stræk, men i de øjeblikke, hvor der er en uimodståelig tiltrækning til hinanden, men ikke på hånden prævention, leveret gennem forspil - er den bedste løsning!

Årsag nummer 3. Et alternativ til traditionel sex under de kritiske dage

Den menstruation sex er involveret, ikke enhver kvinde. Og så vil det være nyttigt oprigtig fantasi og kærlighed, der kan tilfredsstille ønsket af mænd!

Grunden № 4. Efter drift

På dette tidspunkt, er folk forbudt at engagere sig i samleje. Petting - en fantastisk løsning i denne situation!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.