RelationerSeksualitet

Oralsex - det er ...: regler og eksperimenter

Oralsex - det kærtegner kønsorganer af partneren, hvilket sker gennem munden eller tungen.

I dag, mange mænd og kvinder bruger denne form for fysisk intimitet, fordi han ikke længere betragtes som "skammeligt" og "beskidt". For nogle mennesker, oralsex - det er en chance for at give din elskede en overnaturlig følelse af lykke for andre - det er den sædvanlige opvarmning partner umiddelbart før samleje. Men frem for alt spillet i sengen skal være ledsaget af en følelse af kærlighed og respekt for hinanden.

Faktisk oralsex - det er en rigtig måde at bringe din seksuelle partner til en lys og uforglemmelig orgasme. Men for at denne metode til samleje var fuldstændigt og bringe kun positive resultater i form af nydelse, glæde og positive følelser, du har brug for at følge nogle bestemte regler. At kende dem, vil alle være i stand til at få glæde af de kærtegn.

Oralsex - det er også obligatoriske hygiejnestandarder. Selvfølgelig er det dumt at sige, at kvinder og mænd før fysisk intimitet skal tage et brusebad, men kan stadig ikke glemme denne regel. Oralsex indebærer rene og sunde kønsorganer, fordi det er et løfte om glæde for begge parter.

Reglerne angiver også, at en mand i hvert fald ikke bør tvinge din partner til at udføre et blowjob. Det siges, at mange kvinder i løbet af indtrængen af penis i munden føler en stærk gag refleks. Det skyldes ikke, at kvinden er i hendes mund, og det faktum, at alle de forskellige fysiologi.

Korrekt oral sex

Før du begynder nærhed, er det ønskeligt at drøfte med din seksuelle partner, som han foretrækker at have sex, er engageret i , om oral alt, at selv under processen er ikke en ubehagelig situation.

Mænd har også brug for at vide, at en kvinde ikke skal tvinges til at sluge sperm. Hvis en kvinde, som hun gør, så hun ikke kan lide. Og kvinder, til gengæld behøver ikke at trodsigt spytte sperm foran mænd - sådanne handlinger kunne opfattes som en fornærmelse mod dem.

Begge partnere i løbet af næste også brug for at vide, at sengen - dette er ikke en slagmark, og borgen i eksperimenter og nydelse. Vær blid! Kønsorganer er meget følsomme og modtagelige, så du skal håndtere dem omhyggeligt.

Kvinder har brug for at glemme alt om deltagelse af tænderne under oralsex på penis, er det også ønskeligt at fjerne alle ringe med fingrene, så for ikke at skade kroppen. Mates brug for at vide, at den største glæde en mand bringe hengivenhed ikke kun i hovedet området, men også i pungen, og strøg hans bryst og lår partner.

Manden, til gengæld skal vide, at enhver kvinde har en individuel anatomi. Derfor det punkt G bliver nødt til at finde ved forsøg og eksperimenter. Men her må vi ikke glemme det vigtigste - om ømhed: klitoris ikke tåler ru kærtegn og skødesløs manipulation - det kan "generobre" ønsket om at fortsætte med at partner til at elske.

Afslutningsvis skal det bemærkes, at oralsex kan og bør diversificere. Du kan eksperimentere ikke kun i sengen, men også på uventede steder for dette skrivebord, badekar, stol, osv

Eksperimenter og variation - at oralsex lektioner til at gøre lysere hver intimt øjeblik, hvilket igen vil hjælpe køn at være lyksalig og uforglemmelig oplevelse for begge parter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.