ComputereSoftware

RAW-format HDD-drev: hvordan du løser, genoprette disk, instruktion

Desværre, nogle gange kan man komme på tværs af en situation, hvor en bruger tænder en computer eller bærbar computer og viser disk med en mærkelig RAW-format i stedet for nogle logisk partition. Hvad det er, så prøv at finde ud af. Samtidig ser på nogle enkle måder at konvertere dette format til normal visning.

RAW-format: hvad er det?

Hvis vi taler om denne type format, du har brug for en klar idé, at i virkeligheden, er ikke engang et format i gængs forstand. Denne ændring i filsystemet type.

Når du får adgang til denne sektion kan bemærkes to typer af problemer. Først en fil manager, der ikke kan vises på alle. Og for det andet, selv om det er synligt, så er det ikke en fil, eller udføre system tilbyder øjeblikkelig format, filsystemet er ikke kompatibelt med det operativsystem (RAW-format HDD-rom-drev). Hvordan retter jeg denne situation? Det er nødvendigt at vælge den rigtige tilgang, fordi det afsnit formatering til ødelæggelsen af data ikke vist - ikke den bedste løsning.

Hvorfor ændre HDD-formater?

Før du begynder at løse problemet, skal du foretage en afklaring af årsagerne til at ændre partition struktur. Generelt blandt eksperterne accepteret, at RAW-format HDD-drev (hvordan du løser det at læse, vil blive diskuteret senere), som et resultat, kan forekomme, for eksempel, når de udsættes for bestemte vira, der ændrer filsystemet specifikt den pludselige magt ned ( elektricitet) på tidspunktet for at udføre funktioner, der omfatter direkte adgang til listen, osv

Faktisk, efter at nogle gange drev kan ses selv med mapper og filer er til stede på det, men at gøre driften, for eksempel for at ændre lydstyrken etiket, formatere den ved hjælp af standard-værktøjer, ændre størrelse, og mere er simpelthen umuligt. Dette skyldes, groft sagt, en ændring i filsystemet eller fatale fejl vises i partitionstabellen. Ikke desto mindre er der nogle beslutninger om, hvad man skal gøre, hvis systemet vises i RAW-format HDD-drev. Hvordan at fastsætte denne situation, tage et nærmere kig.

Fremgangsmåder til korrektion

Nu ser på de vigtigste aspekter af processen med at korrigere situationen. Som sikkert allerede klar, HDD-gendannelse som den primære opgave benytter løsningen at bringe filsystempartition til en form, der ville blive opfattet af operativsystemet (FAT32, NTFS, etc.). Bemærk, at i de fleste tilfælde selv rulle tilbage i systemet til sin tidligere tilstand ikke giver det ønskede resultat, så gør det ikke. Det er bare spild af tid.

For startere, kan du prøve at gøre det i den sektion viser de filer og mapper, som i nogle tilfælde gør det muligt at kopiere dem til en anden placering, for eksempel på den samme flytbare medier.

Hvordan laver synlige filer og kopiere dem til en anden placering?

RAW-format i dette tilfælde udføres ved hjælp af et meget interessant værktøj kaldet MiniTool Power Data Recovery (program tilhører en klasse af shareware software).

Efter installation af programmet skal starte modulet Lost Partition Recovery, skal du vælge den partition og køre en fuld scanning (Fuld scanning). Ved afslutningen af programvinduet vil vise en liste over tilgængelige filer. Det er fortsat at nævne de nødvendige data og klik på gem knappen (Gem). Den app beder dig om at vælge en placering til at kopiere de valgte filer. Angiv det og aktivere processen. Efter dette, kan du gøre afsnittet formatering. Hvis proceduren ikke er tilgængelig, skal du fortsætte til næste trin.

Den nemmeste måde at formatere recovery system betyder

Nu, fokus på hvordan man kan konvertere RAW til NTFS egen betyder Windows (desto mere, at det er for NTFS-filsystemet er løsningen bedst egnet).

Til at begynde, skal du køre kommandoprompten (cmd) fra menuen "Kør» (Win + R). Bemærk, HDD-gendannelse kan kun ske på denne måde, vil standard inspektion sektionen i Windows-miljøet ikke medføre.

Nu alt er kun reduceret for at sikre, at kommandoregisteret chkdsk «drevbogstav»: / f (for eksempel hvis disken D det vil se ud chkdsk d: / f) - og tryk på Enter-tasten. Det er fortsat at vente til færdiggørelse af den proces, hvor filsystemet, og genstart systemet vil blive genoprettet.

I øvrigt er denne metode i filsystemet, der tidligere havde NTFS struktur, perfekt til systemets diske. Først når du bruger denne metode til at downloade computer terminal eller laptop bliver nødt til at lave en boot disk eller nyttiggørelse.

Korrektion format ved hjælp TestDisk hjælpeprogram

På dette stadium, så lad os overveje en mere aspekt af emnet «i RAW-format HDD-drev:., Hvordan du løser" TestDisk (værktøj til at genskabe det oprindelige format) passer bedst. Vigtigste plus af denne ansøgning er, at det ikke kræver installation. Som er tilgængelig som en bærbar version. Mindre - ikke Russified grænseflade op at køre i en tilstand svarende til DOS.

Lad os starte HDD-gendannelse. I den første fase efter start af programmet, vælge at oprette en ny logfil (klik på Opret), og tryk på Enter-tasten. Vælg derefter det drev eller partition er valgt med pilene, hvorefter programmet automatisk registrerer typen af partitionstabellen (det kan ændres manuelt, men jeg tror, det ikke er værd).

Dernæst skal du først bruge analysen linje (analyse), og derefter en hurtig søgning (Hurtig søgning). Efter hvert trin, skal du trykke på Enter. Når den tabte partition er fundet, anvende det punkt låsestrukturen (Write). Ellers hvis partitionen på listen over søgeresultater ikke vises, skal du bruge Deep Scan (Dybere Søg), og så skal du bare beskrevne tiltag for at bevare strukturen. Nu, som i den tidligere version, skal du blot genstarte din computer eller bærbare computer. Problemet skulle forsvinde.

Brug af programmet Ontrack EasyRecovery

Foran os er et andet program, der giver dig mulighed for at konvertere RAW-format HDD-drev. Hvordan kan jeg ordne det med hjælp fra dette værktøj? Simple.

Dybest set, at app fungerer på stort set samme program TestDisk, men mange brugere det kan tiltrække, idet det har en smuk og brugervenlig grænseflade. I øvrigt har mange eksperter kaldt denne software et uundværligt værktøj, når du vil gendanne diskpartitioner større mængder. Det eneste negative - en betalt program, men jeg tror, at vores mand er ikke et problem. På Runet åbne rum for det, kan du nemt finde og aktivering nøgler og patches, og nøgle-generatorer.

konklusion

Hvad er resultatet? I øjeblikket er det blevet anset for RAW-format HDD-drev. Sådan løser du problemet til at læse systemet, tror jeg, er det klart. Med hensyn til den kendsgerning, at det anvendes det afhænger af den konkrete situation. For eksempel, hvis formateringen af sine egne midler er muligt, kan du få vist filer og kopiere til en anden placering. Det vil sige, at det er absolut sikker. Du kan også bruge kommandoen kontrol og genoprettelsespartitionen til sin oprindelige tilstand, som er tilvejebragt i systemet, men processen er en tilstrækkelig stor mængde af volumen kan være meget tidskrævende.

På den anden side, at forenkle brugerens handlinger er perfekte og tredjeparts nytte, der er beskrevet lige ovenfor. En anden ting er, at nogle brugere ikke opfatter DOS-programmets brugerflade TestDisk. Men det er let at vænne sig til. Hertil kommer, som allerede nævnt, er det en bærbar version, hvilket betyder, at du altid kan have på hånden og køre med den samme pind. Hvis du ikke kan lide det, kan du bruge det tilsvarende program Ontrack EasyRecovery med grafisk brugergrænseflade. Sandt nok, kan nogle hævder om spørgsmålet om omkostningerne, men så for os selv skal bestemme, hvad der er mere vigtigt: penge eller harddisken med oplysninger om det? Ud over alle disse værktøjer, disse to er den mest kraftfulde, og nogle gange et godt resultat vil ikke vente på fri software. Men det valg af brugerne selv.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.